3 فایل پیوست
آموزش تنظیم دانلود منیجر جهت دانلود از سایت برای تمامی کاربران
با سلام
دوستان عزیز توجه فرمایید به دلیل اینکه دانلود منیجر زمان دانلود فایل را جهت تسریع در دانلود تکه تکه کرده و از سرور های مختلف دریافت میکند و سایت کیان ست هم دارای محدودیت دانلود میباشد سرور به ازای هر تکه یکبار دانلود برای کاربر محاسبه میکند یعنی اگر دانلود منیجر بر روی 10 سرور تنظیم باشد با دانلود یک فایل 10 عدد دانلود برای کاربر حساب میکنه و با وجود اینکه محدودیت دانلود برای کاربران اشتراکی 15 فایل در 12 ساعت هست ، با دانلود یک یا دو فایل تمام دانلود خود را استفاده کرده است.
از این رو برای کاربران آموزش غیر فعال کردن و یا تنظیم تک سرور کردن را قرار میدهیم که بتوانید از مقدار و تعداد دانلود قرار داده شده استفاده نمایید و سریعا با محدودیت دانلود مواجه نشوید.
برای غیر فعال باید مانند عکس زیر همان مرورگری که با ان سایت را باز کرده اید و میخواهید دانلود کنید تیک انرا بر دارید
تب (عمومی) بالا را بزنید -تیک مرورگر را بر دارید و ok کنید
تب (ارتباط با شبکه) را بزنید و تعداد حداکثر سرور زمان دانلود را روی 1 قرار دهید و ok را بزنید
پاسخ : آموزش تنظیم دانلود منیجر جهت دانلود از سایت برای تمامی کاربران
سلام
بخاطر حفظ نظم تاپیک برای تشکر از کلید تشکر استفاده کنید و زدن پست خودداری کنید
متشکرم
با سلام
دوست عزیز متاسفانه این کار شدنی نیست فکر نکنم راهی برای این مشکل باشد
متاسفانه بعضی از کاربران با سوء استفاده از فایلهای سایت باعث چنین محدودیتهایی
شدن به طور مثال عرض می کنم کسانی هستند با وجود این محدودیت از محتویات
سایت سی دی هایی را تهیه کردند و الان دارن بفروش می رسانند حالا شما فکر کنید
این محدودیت نباشه چه وضعی پیش می اید؟؟؟ :mad::mad::mad:
تنها راه فعلا غیر فعال کردن نرم افزار می باشد
موفق باشید
3 فایل پیوست
آموزش تک سرور کردن IDM تنها برای سایت kiantim
سلام
دوستان آموزش تک سرور کردن IDM رو قرار داده بودن ولی اون حالت برای دانلود از همه سایت ها بود و برای افرادی مثل من که زیاد فیلم و بازی دانلود می کنن باعث کاهش سرعت دانلود از سرور سایت های دیگه میشه
اول اموزش پست اول رو بخونید بعدش طبق این آموزش و عکس ادرس سایت رو به لیست سرورها استثنا اضافه کنید.
در نرم افزار Internet Download Manager) IDM) به این قسمت برید.
کد:
Downloads > Options > Conections > New
وقتی به این قسمت رسیدید آدرس سایت که در حال حاضر " Untitled Document"هست رو اضافه کنید و OK کنید. قبل از اوکی کردن دقت کنید که Max Connections Number حتما روی عدد 1 ست شده باشه.
فایل پیوست 66548
این هم یک نمونه دانلود از سایت kiantim با نرم افزار IDM و یک کانکشن
فایل پیوست 66549
اگر احیانا دیدید که هنگام دانلود بیشتر از یک کانکشن دارید، آدرس سایتی که وارد کرده اید رو با دقت بررسی کنید.
ممکنه بعد از عوض شدن آدرس سایت، تعداد کانکشن ها به حالت قبلی برگردد، اگر چنین اتفاقی افتاد ، جدیدترین آدرس سایت رو وارد کنید.
-------------
این هم یک نمونه دانلود از سایت Uploadbaz با نرم افزار IDM و حداکثر 16 کانکشن
فایل پیوست 66550
پاسخ : آموزش تک سرور کردن IDM تنها برای سایت kiantim
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Narsil
سلام
دوستان آموزش تک سرور کردن IDM رو قرار داده بودن ولی اون حالت برای دانلود از همه سایت ها بود و برای افرادی مثل من که زیاد فیلم و بازی دانلود می کنن باعث کاهش سرعت دانلود از سرور سایت های دیگه میشه
اول اموزش پست اول رو بخونید بعدش طبق این آموزش و عکس ادرس سایت رو به لیست سرورها استثنا اضافه کنید.
در نرم افزار Internet Download Manager) IDM) به این قسمت برید.
کد:
Downloads > Options > Conections > New
وقتی به این قسمت رسیدید آدرس سایت که در حال حاضر "
Untitled Document"هست رو اضافه کنید و OK کنید. قبل از اوکی کردن دقت کنید که Max Connections Number حتما روی عدد
1 ست شده باشه.
این هم یک نمونه دانلود از سایت kiantim با نرم افزار IDM و یک کانکشن
اگر احیانا دیدید که هنگام دانلود بیشتر از یک کانکشن دارید، آدرس سایتی که وارد کرده اید رو با دقت بررسی کنید.
ممکنه بعد از عوض شدن آدرس سایت، تعداد کانکشن ها به حالت قبلی برگردد، اگر چنین اتفاقی افتاد ، جدیدترین آدرس سایت رو وارد کنید.
-------------
این هم یک نمونه دانلود از سایت Uploadbaz با نرم افزار IDM و حداکثر 16 کانکشن
سلام
افرین بر شما دوست گرامی
اموزش خوبی بود بنده هم از غیر فعال کردن از طریق دومین بی اطلاع بودم
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیز یک روش خیلی ساده هم هست که خود من همیشه از این روش استفاده می کنم
دگمه CTRL را روی کیبرد بگیرید بعد با ماوس گزینه دانلود را بزنید در این صورت دانلود منیجر به صورت
اتوماتیک از کار افتاده و دانلود از طریق خود مرورگر انجام خواهد شد
موفق باشید