نظرسنجی در مورد خرید دیاگ مهاد صنعت
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان واساتید عزیز خواستم بدونم دستگاه مهاد صنعت چطوره از دوستانی که این دیاگو دارند خواهشمندم راهنمایی کنند
میخوام بدونم ضعفش چیه سیستم گازش و ایربگ ای بی اس و 206 و تعریف سویچش اط نظر قیمتم خیلی گرون میگن دوستان عزیز راهنمایی کنید
پاسخ : نظرسنجی در مورد خرید دیاگ مهاد صنعت
با سلام
من اول رایان داشتم ولی الان یکسال پرتابل9011 مهاد گرفتم و واقعا" دستگاه کار آمد و خوبیه و تا حالا خرابی نداشته در 206 هم در حد pps هست و دانلود های خوبی هم داره و بخاطر سیار بودن و عدم نیاز به لپ تاب و کابلهای دست و پاگیر خیلی کار با اون راحت وسریعه ضمنا" سالی دوبار جشنواره تخفیف خرید نرم افزار داره که اگر عجله نداشته باشید اول خرید سخت افزار و نرم افزار پایه بکنید و در زمان جشنواره میتونید 30% تخفیف بگیری
من که کلا" راضیم راضیم.
ممنون از راهنمای تون اساتید عزیز در قسمت تعریف سویچ در چه حدی هستش هم سایپا هم ایران خودرو مرسی دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pps2011
ممنون از راهنمای تون اساتید عزیز در قسمت تعریف سویچ در چه حدی هستش هم سایپا هم ایران خودرو مرسی دوستان
سلام" دیاگ خوبیه تعریف سوییچ مشکلی نداره برنامه فلش خیلی عالی داره اما خطاهای ایربگ 206 رو خوب لود نمیکنه مثلا موردی من داشتم که چراغ ایربگ روشن بود اما بدون خطا نشون میداد که با pps خطا رو تونستم بخونم در کل تو دیاگ های ایرانی حرف اول رو میزنه اما خیلی گرونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حمید بهرامپور
سلام" دیاگ خوبیه تعریف سوییچ مشکلی نداره برنامه فلش خیلی عالی داره اما خطاهای ایربگ 206 رو خوب لود نمیکنه مثلا موردی من داشتم که چراغ ایربگ روشن بود اما بدون خطا نشون میداد که با pps خطا رو تونستم بخونم در کل تو دیاگ های ایرانی حرف اول رو میزنه اما خیلی گرونه
دوست عزیز فکر نکنم گرونتر از پردازش موتور باشه!!! یه سری به سایتهای دو شرکت بزنید وقیمتها رو باهم چک کنید.