کمک در مورد ای سی یو تویوتا هایلوکس
با سلام
امروز یه تویوتا هایلوکس مدل 2010 به بنده مراجعه کرد سیلندر 2 ماشین کار نمیکرد و با دستگاه جی اسکن تست کردم هیچ خطایی وجود نداشت بالاخره متوجه شدم که سیمهای سوزن 2 بهم وصل شده است بعد از تعمیر سیمکشی ایراد برطرف نشد در نهایت به این نتیجه رسیدم که ای سی یو ایراد داره در ای سی یو واسه هر سوزن یک ای سی داره شماره ای سی c5664 هست و 8 پایه هست از لحاظ ظاهری دقیقا شبیه ایپرام میباشد از دوستان کسی این ای سی رو سراغ نداره یا مشابه اونو؟در ضمن 4 تا پایه این ای سی به صورت مشترک به خروجی سوزن 3 تای اون به بدنه و 1 پایه به میکرو جهت دریافت پالس وصل میباشد
پاسخ : کمک در مورد ای سی یو تویوتا هایلوکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tuneup 1
با سلام
امروز یه تویوتا هایلوکس مدل 2010 به بنده مراجعه کرد سیلندر 2 ماشین کار نمیکرد و با دستگاه جی اسکن تست کردم هیچ خطایی وجود نداشت بالاخره متوجه شدم که سیمهای سوزن 2 بهم وصل شده است بعد از تعمیر سیمکشی ایراد برطرف نشد در نهایت به این نتیجه رسیدم که ای سی یو ایراد داره در ای سی یو واسه هر سوزن یک ای سی داره شماره ای سی c5664 هست و 8 پایه هست از لحاظ ظاهری دقیقا شبیه ایپرام میباشد از دوستان کسی این ای سی رو سراغ نداره یا مشابه اونو؟در ضمن 4 تا پایه این ای سی به صورت مشترک به خروجی سوزن 3 تای اون به بدنه و 1 پایه به میکرو جهت دریافت پالس وصل میباشد
سلام
شما جای آی سی های مورد نظر رو با هم عوض کن ببین ایرادی که فرمودید به سیلندر دگه منتقل میشه یا نه
Re: کمک در مورد ای سی یو تویوتا هایلوکس
بسلام با تشکر از شما.بله به جابجایی ای سی از سیلندر 2 به 1 منتقل شد
از دوستان گرامی کسی ای سی یو استوک یا ای سی نداره که به من کمک کنه؟از دوستان الکترونیک کار کسی در مورد ای سی مشابه c5664 اگه اطلاعاتی داره لطف کنه بزاره ممنون میشم
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tuneup 1
کمک اینم عکس ای سی
سلام:به نظر من اگر ایسی مورد نظر پیدا نکردین میتونین از ترانزیستور ایسی سوزن ایسیو SL96 استفاده کنید روش نصب هم بدین صورت باشه پایه کف ترانزیستور به خروجی سوزن باشه و دو پایه دیگر یک به فرمان از طرف ایسی میکرو و دیگری به منفی نصب کنید اگر نتیجه نگرفتین جای این دوپایه تعویض کنید
این یک پیشنهاد بود منتظر نظر دیگر دوستان باشید
Re: کمک در مورد ای سی یو تویوتا هایلوکس
با تشکر از همکاری دوستان با ای سی کویل زیمنس و سوزن اس ال 96 جواب نداد تنها اطلاعاتی که تو نت از ای سی پیدا شد اینه
Chip Type 2C5664 Geometry 9221 Polarity NPN
کمک در مورد ای سی یو تویوتا هایلوکس.حل شد
با سلام خدمت دوستان
مشکل با تهیه یک ای سی یو تویوتا کمری 2007 استوک و تعویض ای سی مربوطه حل شد با تشکر از دوستان و مدیریت سایت