مشکل در درج اطلاعات در فلش مموری
سلام
من چندی پیش یک فلش 32 گیگ با قیمت ارزان خریدم مشکلی که داره اینکه هر فایلی که به آن انتقال میدم ظاهرا قبول میکنه ولی موقعی که فلش مموری مجددا در یواس بی قرار میدم هیچ اطلاعاتی نشان نمیده و حجم بکار رفته فلش را صفر نشان میده ممنون میشم کمکم کنید ضمنا من انتی ویروس تو سیستم ندارم
مشخصات فلش: Chip Part-Number: SSS6677 PnP Device ID: VID = 1234 PID = 5678
پاسخ : مشکل در درج اطلاعات در فلش مموری
سلام
اگر فلش مموری شما گارانتی دارد تعویض کنید اما اگر گارانتی ندارد احتمالا از نوع تقلبی می باشد که هیچ راه حلی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IRANIA
سلام
اگر فلش مموری شما گارانتی دارد تعویض کنید اما اگر گارانتی ندارد احتمالا از نوع تقلبی می باشد که هیچ راه حلی ندارد
ممنون از جوابتون ، گارانتی ندارد جالب اینکه پشتش ساخت تایوان نوشته شده
البته تو این فاصله که منتظر جواب بودم با بعضی از برنامه ها کلنجار رفتم از جمله با برنامه SaiedSoft Write Protec .که ظاهرا جواب داده و فعلا اطلاعات در آن ذخیره می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S1nnrbtname
ممنون از جوابتون ، گارانتی ندارد جالب اینکه پشتش ساخت تایوان نوشته شده
البته تو این فاصله که منتظر جواب بودم با بعضی از برنامه ها کلنجار رفتم از جمله با برنامه
SaiedSoft Write Protec .که ظاهرا جواب داده و فعلا اطلاعات در آن ذخیره می شود.
یک نمونه از این فلش ها داشتم گاهی مشکل شما را پیدا میکرد زمانی هم که اطلاعات روی آن ذخیره می کردم سرعت بسیار پایینی داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IRANIA
یک نمونه از این فلش ها داشتم گاهی مشکل شما را پیدا میکرد زمانی هم که اطلاعات روی آن ذخیره می کردم سرعت بسیار پایینی داشت
البته من مجددا فلشو تست کردم فایل اول که یه موزیکه تا 35 ثانیه اولو اجرا میکنه ومابقی فایلها را اصلا اجرا نمی کنه به نظرت این مشکلو چه جوری میشه حل کرد؟