لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه تلویزیون های سونی با ذکر کامل مدل و شماره شاسی در این تاپیک بیان نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه تلویزیون های سونی با ذکر کامل مدل و شماره شاسی در این تاپیک بیان نمایید
تلویزیون مدل kv-2060me2
لطفا نقشه مدل ka-tg21l70 سونی
بسمه تعالی
دوست عزیز سلام
بهتر بود شماره شاسی را نیز بیان می کردید
لطفا نفشه درخواستی خود را از این لینک دانلود نمایید
موفق باشید
با سلام همکاران محترم سایت درخواست یک نقشه تلویزیون 29 اینج مدل برد lc-b2583 ضمنن مدلش پشت تلویزیون کنده شده این فقط مدل برده ممنون از زحمات شما همکاران محترم
با سلام کسی نیس که جواب ما را بده چهار روز پیش درخواست یک نقشه کردیم هنوز کسی جواب ما را نداده با تشکر
دوست عزیز سلام
این چه طرز بیان است ؟
آیا شما مسلمان نیستید ؟
آیا شما ایرانی نیستید ؟
آیا شما متدین نیستید ؟
آیا شما فکر می کنید با این مبلغ ناچیزی که برای اشتراک خود پرداخت نموده اید تمام دست اندرکاران سایت را خریده اید ؟
آیا تمام مدیران و افراد ذیصلاح سایت موظف به پاسخگویی کاربران و درخواست های آنها هستند ؟
شما از کجا میدانید که کسی پست و درخواست شما را ندیده و به دنبال پیدا نمودن آن نیست ؟
من تمام نت را به دنبال چیزی که شما نوشته بودید گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
شما مدل را ننوشته اید و انتظار دارید با یک شماره که آنهم شماره شاسی نیست برای شما نقشه پیدا کنیم ؟
کاربر عزیز نت مکان تبادل اطلاعات و تجربیات است و این برخورد شما دور از........ میباشد
ضمنا شما جمعا 20 پست ارسال کردید که آن هم درخواست بوده است
چندین فایل دانلود نموده اید ولی حتی برای یکبار هم که شده از کلمه تشکر استفاده نکردید ! چرا ؟
به هر حال از حسی که نسبت به ما دارید متاسفم ، چرا که با صرف هزینه و وقت در حال اطلاع رسانی به کاربرانی چون شما هستم و نتیجه آن هم ........میشود این پست !!!
با سلام همکاران محترم من معذرتم می خواهم به خدا این نقشه خیلی واسم مهمه این تلویزیون از کسی قرض کرده بودم حالا این جور سرش درامد من خیلی خیلی معذرت می خواهم با تشکر از همکاران محترم سایت