آمپر بنزين خودروي پژو پارس با روشن كردن چراغها نوسان مي كند
با درود و ادب
دوستان : امروز يك مشتري اومده بود مي گفت خودروي پژو پارس داره و ايرادش بدين صورته كه :
در زمان روشن كردن چراغها و يا روشن كردن كولر عقربه ي آمپر بنزين به تدريج به سمت قسمت خالي افت مي كند و اگر در همان حالا چراغها رو خاموش كنيم عقربه بنزين به جاي قبلي خود برميگردد .
مشتري مي گفت تا حالا پيش ده تا باطري ساز بردم ولي متاسفانه ايرادش برطرف نشده و همه كار هم واسش كردن و همه چيز هم تست كردن
در مرحله ي اول به فكرم رسيد كه احتمالا اتصال بدنه ضعيف باشه ولي مشتري گفت اونم چك كردن البته مشتري ماشينشو نياورده بود ولي قراره فردا صب بياد
من خودم تا حالا سه مورد اينجوري داشتم كه همشون ايراد از ضعيف بودن اتصال بدنه بود ولي ظاهرا ايراد اين خودرو از جاي ديگري است .
در آخر اينو هم بگم كه خودروي فوق تصادفي مي باشد و اتاق خودرو كامل تعويض شده است .
دوستان تجربه ي مشابهي داشتند ؟
با سپاس - فرهاد
پاسخ : آمپر بنزين خودروي پژو پارس با روشن كردن چراغها نوسان مي كند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad1904
با درود و ادب
دوستان : امروز يك مشتري اومده بود مي گفت خودروي پژو پارس داره و ايرادش بدين صورته كه :
در زمان روشن كردن چراغها و يا روشن كردن كولر عقربه ي آمپر بنزين به تدريج به سمت قسمت خالي افت مي كند و اگر در همان حالا چراغها رو خاموش كنيم عقربه بنزين به جاي قبلي خود برميگردد .
مشتري مي گفت تا حالا پيش ده تا باطري ساز بردم ولي متاسفانه ايرادش برطرف نشده و همه كار هم واسش كردن و همه چيز هم تست كردن
در مرحله ي اول به فكرم رسيد كه احتمالا اتصال بدنه ضعيف باشه ولي مشتري گفت اونم چك كردن البته مشتري ماشينشو نياورده بود ولي قراره فردا صب بياد
من خودم تا حالا سه مورد اينجوري داشتم كه همشون ايراد از ضعيف بودن اتصال بدنه بود ولي ظاهرا ايراد اين خودرو از جاي ديگري است .
در آخر اينو هم بگم كه خودروي فوق تصادفي مي باشد و اتاق خودرو كامل تعويض شده است .
دوستان تجربه ي مشابهي داشتند ؟
با سپاس - فرهاد
با سلام
اقا فرهاد من وقتی یک ماشین میارن واسه حل مشکل اصلا کار ندارم که قبلا کجا برده و چه کارهایی روش انجام دادن چون معلوم نیست نفر قبل درست این کارهایی که ما مد نظر داریم انجام داده یا خیر.پس بهتره به گفته هایی راننده اکتفا نکنیم و کار تعمیر را از صفر شروع کنیم چون اینطوری زود تر به نتیجه میرسیم.به نظر من اتصال بدنه موتور یا رکاب مشکل داره.
با تشکر
Re: آمپر بنزين خودروي پژو پارس با روشن كردن چراغها نوسان مي كند
سلام و عرض ادب آقا فرهاد
من یک تعمیر کار خودپردازم تو مشهد(منظورم اینه که یک مقداری دست به آچار هستم) و اخیرا در حدود 3 هفته قبل یک 405 اس ال ایکس از نمایندگی تحویل گرفتم که دقیقا همین مشکل رو داره.
بردمش نمایندگی گفت سیمکشیت ایراد داشته و ای سی یو رو هم ارتقا نرم افزار دادیم!!!!
اما مشکل سر جای خود پا برجاست که خوردیم به تعطیلات نوروز و ...
اگر میشه یه جوری این جای اتصال بدنه رکاب و موتور رو ضمنی بگید که من یک چک بکنم و الکی نمایندگی که سر از مشکل در نمیارن نبرم ممنون خواهم شد
پاسخ : آمپر بنزين خودروي پژو پارس با روشن كردن چراغها نوسان مي كند
سلام.اتصال بدنه هاي موجود تو ماشين.
بغل پاي چپ راننده
بغل پاي راست شاگرد
زير موتر برف پاكن
پشت چراغهاي جلو چپ وراست
ودرنهايت زير قفل صندق عقب
مكنه با تعويض اتاق جاي اتصال منفي هارو نخراشيدن ويه كاره ديگه هم ميتونيد انجام بديد واسه تقويت اتصال بدنه آمپراز منفي بدنه پمپ بنزين به منفي درجه داخل باك يه تيكه سيم وصل كنيد.
پاسخ : Re: آمپر بنزين خودروي پژو پارس با روشن كردن چراغها نوسان مي كند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrdavoudi
سلام و عرض ادب آقا فرهاد
من یک تعمیر کار خودپردازم تو مشهد(منظورم اینه که یک مقداری دست به آچار هستم) و اخیرا در حدود 3 هفته قبل یک 405 اس ال ایکس از نمایندگی تحویل گرفتم که دقیقا همین مشکل رو داره.
بردمش نمایندگی گفت سیمکشیت ایراد داشته و ای سی یو رو هم ارتقا نرم افزار دادیم!!!!
اما مشکل سر جای خود پا برجاست که خوردیم به تعطیلات نوروز و ...
اگر میشه یه جوری این جای اتصال بدنه رکاب و موتور رو ضمنی بگید که من یک چک بکنم و الکی نمایندگی که سر از مشکل در نمیارن نبرم ممنون خواهم شد
با سلام اگر خودروی شما زیمنس بایفیول هست یه نگاهی به این پست بندازید.
تعمیرکاران کیان ست