پاسخ : خطای 2101 و 1631 در j34
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
دوستان 206 j34 با این خطاها مراجعه کرده که مربوط به دریچه گاز و شبکه can میباشد . سیم کشی دریچه گاز را کامل با سوکت تعویض کردم مشکل تا یک ماه حل شد ولی دوباره مشکل پیدا شد. به نظرتون مشکل از کجاست.از این ایراد زیاد مراجعه میشود و هنوز علت اصلی معلوم نشده دوستان اگر تجربیاتی دارند که به نتیجه رسیده در این پست قرار بدهندبا تشکر
دوست من میشه بگی در کارکرد خودرو چه اختلالی ایجاد میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
دوستان 206 j34 با این خطاها مراجعه کرده که مربوط به دریچه گاز و شبکه can میباشد . سیم کشی دریچه گاز را کامل با سوکت تعویض کردم مشکل تا یک ماه حل شد ولی دوباره مشکل پیدا شد. به نظرتون مشکل از کجاست.از این ایراد زیاد مراجعه میشود و هنوز علت اصلی معلوم نشده دوستان اگر تجربیاتی دارند که به نتیجه رسیده در این پست قرار بدهندبا تشکر
معمولا خطای دریچه گاز در صورتیکه ایسیو و خود دریچه سالم باشد فقط از سوکت دریچه گاز میتونه باشه در بعضی موارد سوکت ایسیو (پین های داخل ان )دهنه پین ها باز می شوند و در دست انداز با تکان خوردن خودرو قطع ارتباط می شود خطای ان ثبت می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
دوست گرامی خطای که ذکر کردین به هیچ عنوان ارتباطی با ایسیو موتور و نوع خودرو شما ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi n1
دوست من میشه بگی در کارکرد خودرو چه اختلالی ایجاد میشود
چراغ چک روشن میشود و دریچه از کار میافته و فن شروع به کار میکنه تا باطری رو قطع و وصل کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
دوست گرامی خطای که ذکر کردین به هیچ عنوان ارتباطی با ایسیو موتور و نوع خودرو شما ندارد
متوجه منظورتون نمیشم . یعنی ایسیو سالمه دریچه گاز خرابه
خطا ها با pps خونده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
چراغ چک روشن میشود و دریچه از کار میافته و فن شروع به کار میکنه تا باطری رو قطع و وصل کنی
با سلام اگر در این حالت فن دور تند کار میکند احتمال خیلی زیاد ایراد از دریچه گاز میباشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
سلام دوست عزیز وهمکاران گرامی
شما سوکت دریچه گاز را باز و پینها رو بعد از تمیز کردن جمع کن وجا بزن
لطفا نتیجه کارتون رو اعلام کنید با تشکر.
سلام ایراد از دریچه گاز میباشد من خودم چندین ایراد گرفتم فقط یکی از انها ایسیو و هم دریچه گاز را عوض کردم خوب شد در ضمن ایسیو این ماشین روی ماشین دیگری جواب میدهد بارها این کار راانجام دادم
چندين بار هم براي من اتفاق افتاده اين ايراد دريچه گاز باز نميشه فن هم ميره روي دور تند/ دريچه گاز رو هم عوض كردمE.C.U تستي روي ماشين ديگه اي گذاشتم سالم بوده دسته سيم رو هم چك كردم چند روزي خوب ميشه دوباره ايراد برميگرده