مشكل در هويه دستي گرداك 902
با سلام و ادب و عرض خسته نباشيد خدمت دوستان
من يدونه هيتر گرداك مدل 952 بدون پسوند دارم كه هويه دستي اون از كار افتاد به اين صورت با وصل بودن هويه و بدون وصل بودن دماي نمايش داده بر روي سگمنت از 500 شروع شده و تا 900 ادامه پيداكرده و 0 شده و روي دماي 87 تا 92 ثابت و فيكس مي شود
المت داراي 4 رشته سيم هست كه يدونه جديد و نو خريداري شد ولي جواب نداد و در همون وضعيت قبلي است در ضمن المن اصلا گرم نميشود چه با المن نو خريداري شده و چه با قبلي خودش
اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه
از تمامي دوستاني كه تجربه تعمير دارند تقاضاي پيگيري و رسيدگي هر چه سريعتر را دارم
با تشكر
پاسخ : مشكل در هويه دستي گرداك 902
درود :
دوست عزیز ، در هویه هیتر 4 رشته سیم بکار رفته 2 رشته آن مربوط به دما و 2 رشته دیگر ولتاژ تغدیه (گرمکن) میباشد .
شما همان مسیر ولتاژ را دنبال و قطعه ای (ترایاک) که ولتاژ آنرا تامین میکند تست و تعویض نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golestan1
درود :
دوست عزیز ، در هویه هیتر 4 رشته سیم بکار رفته 2 رشته آن مربوط به دما و 2 رشته دیگر ولتاژ تغدیه (گرمکن) میباشد .
شما همان مسیر ولتاژ را دنبال و قطعه ای (ترایاک) که ولتاژ آنرا تامین میکند تست و تعویض نمایید .
با سلام مجدد
چشم تست و اطلاع داده خواهد شد
مچکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kh2000
با سلام و ادب و عرض خسته نباشيد خدمت دوستان
من يدونه هيتر گرداك مدل 952 بدون پسوند دارم كه هويه دستي اون از كار افتاد به اين صورت با وصل بودن هويه و بدون وصل بودن دماي نمايش داده بر روي سگمنت از 500 شروع شده و تا 900 ادامه پيداكرده و 0 شده و روي دماي 87 تا 92 ثابت و فيكس مي شود
المت داراي 4 رشته سيم هست كه يدونه جديد و نو خريداري شد ولي جواب نداد و در همون وضعيت قبلي است در ضمن المن اصلا گرم نميشود چه با المن نو خريداري شده و چه با قبلي خودش
اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه
از تمامي دوستاني كه تجربه تعمير دارند تقاضاي پيگيري و رسيدگي هر چه سريعتر را دارم
با تشكر
دوست عزیز دو عدد سیم به رنگهای سیاه وقرمز در داخل هویه هست که مربوط به سنسور تشخیص مقدار دما در داخل المنت ر چینی داخلش هست که منفی و مثبت هست اگه اونا اشتباه باشه جاشون دمارو درست نشون نمیده و شرو به شمارش الکی میکنه
از روی دسته قبلی سیمای ولتاز رو پیدا کن و روی دسته جدید جا به جا کن ولتهز دسته معادل 24 ولت هست اونا منفی مثبت ندارن ولی سنسور داره برای تست سنسور اگه سیمهارو اتصال کوتاه کنی باید دما 25 نشون بده وقتی جای سیمارو پیدا کردی روی سوکت که به هیتر میخوره هم چک کن عین اولیه باشه
اگه ولتاز 24 نداشتی ترایاک bt136نزدیک ولوم هویه رو عوض کن حله اگه نشد یه اتو کوپلر سفید رنگ 6 پایه هست کلا حل میشه موفق باشی ج نداد بگو راهنمایی کنم
دوست عزیزبه نوشتههای من توجه نکردی سیم زرد ارت هست که همان اتصال به زمین هست
قرمز و سیاه سیمهای منفی و مثبت سنسور دما که در صورت ازاد بودن شمارشگر باید بالا برود در صورت اتصال کوتاه کردن این دو سیم دما روی 25 یا30 ثابت شود
سیم اب یا سبز یا هر رنگ دیگری سیمهای ولتاز و المنت هستند که ذر صورت اعمال ولتار بین 12 الی 20 در صورت سالم بودن باید کار کند و گرم شود سیمهای قرمز و مشکی رو اتصال کوتاه کن باید سیمهای سبز و ابی ولتاز داشته باشند اگرز نداشته باشند داخل هیتر یک ترانس وجود دارد اونو تست کن و الی اخر که در بالا توضیح دادم اگه نتونستی باید بدی به یه تعمیرکا ر شما صددر صد تعمیرکار موبایل هستید واسه همین نمیتونید ایراد رو پیدا کنین
8 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bita tel
دوست عزیزبه نوشتههای من توجه نکردی سیم زرد ارت هست که همان اتصال به زمین هست
قرمز و سیاه سیمهای منفی و مثبت سنسور دما که در صورت ازاد بودن شمارشگر باید بالا برود در صورت اتصال کوتاه کردن این دو سیم دما روی 25 یا30 ثابت شود
سیم اب یا سبز یا هر رنگ دیگری سیمهای ولتاز و المنت هستند که ذر صورت اعمال ولتار بین 12 الی 20 در صورت سالم بودن باید کار کند و گرم شود سیمهای قرمز و مشکی رو اتصال کوتاه کن باید سیمهای سبز و ابی ولتاز داشته باشند اگرز نداشته باشند داخل هیتر یک ترانس وجود دارد اونو تست کن و الی اخر که در بالا توضیح دادم اگه نتونستی باید بدی به یه تعمیرکا ر شما صددر صد تعمیرکار موبایل هستید واسه همین نمیتونید ایراد رو پیدا کنین
سلام و تشكر از شما دوست عزيز
طبق مطالبي كه در سايت مشاهده كردم پين هاي 1و2 مربوط به سنسور و پين هاي 4و5 مربوط به هيتر ميباشد درسته؟؟
من براي شما چند تا عكس از المنت قبلي و جديد آپ مي كنم ممنون ميشم محل وصل سيم ها را روي عكس براي من مشخص كنيد با تشكر
با سلام مجدد
من المنت را با سعي و خطا وصل كردم المنت جديد گرم شد ولي سگمنت مربوطه چه با وجود المنت و بدون آن مقادير 000 را نشان ميدهد در حالي كه المنت وصل باشد با چرخش ولوم مربوطه درجه حرارات اضافه نمي شود و مقدار صفر را ننشان ميدهد ولي المنت داغ مي شود
مچكر منتظر جوابيه شما دوستان هستم