مشکل اروریاهومنیجرونشتاختن ایمیل
درود دوستان واساتید گرامی حقیر وقتی ایمیل جدید برام میاد یاهومنیجر پیغام ایمیل نمیده تادوهفته قبل هرایمیلی میومد درپنجره پایین صفحه لبتاب پیغام رامشاهده میکردم ولی الان حتی **** منیجر ایمیل بنده رانمشناسه ولی ازطریق دکمه helpبالای صفحه **** منیجر میتونم برم وایمیلامو چک کنم.چطور میتونم دوباره ایمیل اخبارمو دوباره فعال کنم .؟درضمن یک بارپاکش کردم ودوباره نصبش کردم بخاطر این مشکل.سپاس
پاسخ : مشکل اروریاهومنیجرونشتاختن ایمیل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محمدمهدس
درود دوستان واساتید گرامی حقیر وقتی ایمیل جدید برام میاد یاهومنیجر پیغام ایمیل نمیده تادوهفته قبل هرایمیلی میومد درپنجره پایین صفحه لبتاب پیغام رامشاهده میکردم ولی الان حتی **** منیجر ایمیل بنده رانمشناسه ولی ازطریق دکمه helpبالای صفحه **** منیجر میتونم برم وایمیلامو چک کنم.چطور میتونم دوباره ایمیل اخبارمو دوباره فعال کنم .؟درضمن یک بارپاکش کردم ودوباره نصبش کردم بخاطر این مشکل.سپاس
شرمنده اگه یکم آماتوروارانست-ولی بنده همین مشکل برام پیش اومدیه اکانت دیگه توی ویندوزساختم ردییف شد
دوست عزیز ممنون برای ساختن اکانت کجا **** منیجر باید برم ایمیل جدید که نمیخواد
درود هیچکس نتونست کمکم کنه
درودبه دوستان گلم.ازاساتید کسی هست که به ویندوز7مسلط باشه واین مشکل حقیر رابرطرف کنه؟
درود شرمنده اگه پست تکراری میزنم یکی به زبانم ساده بگه چیکارمیشه کرد این مشکل برطرف بشه سپاس