کمک در مورد ایسیو بوش هیوندای ورنا
با سلام خدمت اساتید گرامی
یک هیوندای ورنا برایم اورده اند که روشن نمیشه بعد از تست دیدیم برق سر شمع و بنزین تا پشت سوزن هست ولی پالس انژکتور را نداریم در حین استارت زدن عکس کلید روی پانل می اید خودرو دارای سیستم ضد سرقت میباشد من کد کلید را ندارم در ضمن ایسیو ماشین هم دقیقا مانند ایسیو بوش زامیاد بنزینی میباشد من ایپرام را برداشتم عکس اچاردیگر در پانل نمی اید ولی روشن نشد در ضمن چراغ چک داریم و دستگاه هم خطایی نمیزند
از دوستان تقاضایی راهنمایی دارم
پاسخ : کمک در مورد ایسیو بوش هیوندای ورنا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
16781
با سلام خدمت اساتید گرامی
یک هیوندای ورنا برایم اورده اند که روشن نمیشه بعد از تست دیدیم برق سر شمع و بنزین تا پشت سوزن هست ولی پالس انژکتور را نداریم در حین استارت زدن عکس کلید روی پانل می اید خودرو دارای سیستم ضد سرقت میباشد من کد کلید را ندارم در ضمن ایسیو ماشین هم دقیقا مانند ایسیو بوش زامیاد بنزینی میباشد من ایپرام را برداشتم عکس اچاردیگر در پانل نمی اید ولی روشن نشد در ضمن چراغ چک داریم و دستگاه هم خطایی نمیزند
از دوستان تقاضایی راهنمایی دارم
دوست گرامی کد سوییچ در ایسی ایپرام ثبت هست نباید هم خودرو روشن شود
و در مورد اینکه در زمان استارت چراغ ایمو روشن می شود امکان خرابی مغزی سوییچ هست
شما در زمان استارت در پارامتر ها چک کنید ببینین پارامتر دور موتور دارین یا نه
سلام جناب مهندس امینی من تعجب میکنم که دوستان چطور با داشتن برق پمپ و جرقه سر شمع عیب را به گردن سیستم ایمو و کد کلید میاندازند 2 دز سیستم ورنا اگر سوکت سوزن انزکتور را بکشیم بلافاصله پالس یا سیگنال ایسیو در همان سوزن و همردیف ان قطع میشود با سپاس
اطلاعات دور موتور را داریم
علت شک من به سیستم ایمو این است که چراغ ایمو روشن است بعد از بازکردن سوییچ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
16781
اطلاعات دور موتور را داریم
علت شک من به سیستم ایمو این است که چراغ ایمو روشن است بعد از بازکردن سوییچ
شک تون درست بعد از باز کردن سوییچ چراغ ایمو باید خاموش شود بنابراین سیستم ایمو اجازه روشن شده به خودرو شما نمی دهد