با سلام به همکاران محترم
سمنمد تکسوزLXساده مدل 88 سویج را در میاورم اما خودرو خاموش نمیشود وبا روشن کردن قن بخاری یا دنده عقب گرفتن خاموش میکنم.
دزد گیر شرکتی ساده دارد.سوکت زیر بخاری وفیوزها واتصال بدنه زیر باطری جک شده./متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به همکاران محترم
سمنمد تکسوزLXساده مدل 88 سویج را در میاورم اما خودرو خاموش نمیشود وبا روشن کردن قن بخاری یا دنده عقب گرفتن خاموش میکنم.
دزد گیر شرکتی ساده دارد.سوکت زیر بخاری وفیوزها واتصال بدنه زیر باطری جک شده./متشکرم
سلام
اتصال اهن دزدگير قطع شده.
همکار گرامی
تخم مرغی ها را بر رسی کرده ام./دزد گیر شرکتی است(سمند)لطفا محل اتصال بدنه را بفرمایید./متشکرم
سلام دوست عزیز اتصال بدنه زیر باطری رو تست کنید
اتصال زیر باطری محکم است..لطفا محل اتصال بدنه دزرد گیر را بفرمایید./
منظورتون از دزدگیر شرکتی چی هست اورژینال یا ...
در مورد رفع ایراد بهتر قطعات یکی یکی از مدار خارج و تست کنید ببینین ایراد با کدام قطعه رفع می شود قطعات هم مثل امپر- کلید های فلاشر - گرمکن - رله ها یا سخنگو در مورد اتصال اهن هم اتصالات کنار ستون های جلو سمت چپ و راست چک کنید به نظرم یک اتصال هم در داخل صندوق زیر قفل صندوق هست
با سلام دوست عزیز. تجربیات دوستان را بکار بده ودزدگیر فابریک :کامپیوتر هشدار دهنده ( بالای رادیو پخش ) را از مدار خارج کنید .اگه به دزدگیر فابریک چشم التراسونیک نصب شده حتمأ از مدار خارج کرده و از سالم بودن مغزی سوییچ هم اطمینان پیدا کرده و نتیجه را اعلام کنید
همکاران گرامی/دزدگیر اورجینال و بدون جشمی است.حتما کلیه توصیه ها را انجام و اطلاع رسانی میکنم/متشکرم
همکاران گرامی.مشتری دیگر خودرو را نیاورد.متشکرم./