تشكر ويژه ازجناب اشكان نوزاد
بدينوسيله تشكروقدرداني خودرا اززحمات شبانه روزي جناب اشكان نوزادگرامي كه شبانه روز وقت باارزش خويش راجهت كمك وراهنمايي به كاربران صرف مينمايد اعلام ميدارم.خداشاهدهست بنده بارها ديده ام كه ايشان تا2يا3نيمه شب وحتي روزهاي تعطيل به پستهارسيدگي ميكنندوازهيچ كمكي دريغ نميكنند واقعادست مريزاد .بابت تشكروقدرداني درقبال زحمات شماتنهاكليدتشكركفايت نميكند. باهمت چنين مديراني هست كه سايت بزرگ كيانست بي همتاست.
اشكان عزيز داداش گلم اميدوارم كه درتمام مراحل زندگي موفق وسربلندباشي
پاسخ : تشكر ويژه ازجناب اشكان نوزاد
با سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستای عزیز بنده هم به نوبه خودم از اشکان عزیز نهایت قدردانی رودارم . وامیدوارم در سال جدید شاهد اشکانهای زحمتکشی در این سایت عظیم باشیم مثل این اشکان گلمون . هرچه این دوست عزیز بگیم کم گفتیم . اشکان جان فقط ما نیستیم دوست داریم
با سلام و تشکر از شما دوستان گلم
به خاطر لطف و محبتی که به بنده داشتید
امیدوارم بتوانم پاسخ محبتهای شما را بدهم
سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومندم
موفق باشید
با سلام درود به همه
کیانستیها
با سلام درود ویژه به اقای اشکان نوزاد
والا حقیقت نمیدانم از کسی که همه
خوبیها دارد چگونه تعریف کنم بلد نیستم
از صبوری ایشان از گذشت ایشان
ازمحبت داشتن ایشان
فقط این را بگم ای کاش ما هم
میتوانستیم مثل ایشات باشیم
برادر همیشه هر کجا که باشی
خدا نگهدارت باشه
برادر کوچیکت ..... علی
درود
ممنونم از دوستان عزیزم
جناب
ali-por-56
عزیز
جناب
رسول جمش
عزیز
جناب
*IRAN*
عزیز
که به بنده لطف دارند امیدوارم بتونم لایق محبتهای شما
دوستان خوب باشم
همین محبتهای شما هست که من و دیگر مدیران را
بیشتر تشویق به خدمت می کند
همیشه موفق و سربلند باشید در پناه حق
:(64)::(64):
سلام
خداوندمتعال را شکرگذارم که مرا بااین سایت آشنا کردومحبت های بی دریغ بعضی از دوستان راشاهدباشم که بدون هیچ منتی وهیچ انتظار وچشم داشتی به هموطنان خودخدمت می کنند،یکی ازدوستانی که روز وشب خدمت می کندوهمیشه درسایت شاهدش هستیم جناب اشکان می باشد،فقط خدامی تواند عوض این زحمات را بدهد،چون باهیچ پاداشی نمی توان جبران کرد،من نیز واقعا خسته نباشید عرض می کنم وانشاالله درهمه امورات زندگی وکاری موفق باشند.