سوال در مورد طریقه انتقال فایلهای صوتی و عکسها به مموری کارت در sony xperia s
با سلام و خسته نباشید . من گوشی sony xperia s دارم .این گوشی حافظه داخلی داره یعنی رم این گوشی توی خود گوشی هست و نمیشه رم و دید ویا جا به جا کرد . حالا من میخوام فایل های عکس و موزیک و فیلم و به رم انتقال بدم ولی نمیدونم چطوری باید این کارو انجام بدم؟ برنامه های نصب شده رو گوشی و به رم انتقال دادم ولی این فایل های عکس و موزیک و فیلم و نمیتونم انتقال بدم یعنی وقتی میخوام انتقال بدم گزینه Move to internal storage غیر فعال هست . حالا چطوری باید این فایلهارو انتقال بدم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
پاسخ : سوال در مورد طریقه انتقال فایلهای صوتی و عکسها به مموری کارت در sony xperia s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
سلام Arash_323 گرامی . نمیدونم گوشی sony xperia s رو از نزدیک دیدین یا نه . این گوشی اصلا پشتش جای رم نداره فقط یه جا داره اونم برای سیم کارته . این گوشی رمش داخل خوده گوشی هست و حدود 25 گیگ رم داره هیچ جایی نداره که بخوایی رم بخری و بزاری تو گوشی فقط جای سیم کارت داره . به خاطر همین گفتم که این گوشی رمش داخلیه. علاوه بر حافظه خوده گوشی یه حافظه ای هم داره که به قوله خودمون رم گوشیه حدود 25 گیگه ولی توی خود گوشی هست پشت گوشی که قابش و باز میکنی یا بغله گوشی هیچ جای رمی وجود نداره. نمیدونم تونستم منظورم و بهتون برسونم یا نه. به خاطر همینه که نمیدونم چطوری فایلها به رم انتقال پیدا میکنه.
سلام دوست عزیز
شما گوشی رو به کیس وصل کنید ببینید هردو حافظه شناسایی میشه یا نه
و تست کنید با این کار میشه ویدئو و عکسها رو منتقل کرد