تاپیک عرض تسلیت خدمت جناب کیانفر بمناسبت درگذشت همسر گرامیشان
با سلام
دوستان همونطور که در جریان هستید سایت چندروزی بسته شده بود
وعلت این بود همسر جناب کیانفر عزیز فوت کرده بودند
از اونجایی که اداره سایت بدون حضور ایشون امکان پذیر نبود مجبور شدیم چند روزی سایت رو ببندیم
بدینوسیله از حضور شما عزیزان که در این مدت صبر و شکیبایی از خودتون نشون دادید کمال تشکر رو داریم
بنده در همین جا از طرف تمام کاربران و یاران همیشگی کیانست درگذشت همسر گرامی ایشان رو تسلیت میگم
انشالله روحشون شاد باشه
متشکریم
عرض تسلیت با آقای کیانفر برای ازدست دادن شریک زندگیشان
سلام آقای کیانفراز شنیدن خبر فوت همسر گرامیتان بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض می کنم واز درگاه خداوند متعال برای جنابعالی صبر مسالت دارم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید کاش آن شب را نمی آمد سحر کاش گم در راه پیک بد خبر
ای عجب کان شب سحر اما به ما
تیره روزی آمد و شام دگر
دیده پر خون از غم هجران و او
با لب خندان چه آسان بر سفر
ای دریغ از مهربانی های او
دست پر مهر آن کلام پرشکر
غصه ها پنهان به دل بودش ولی
شاد و خرم چهره اش بر رهگذر
در ارزان زان ما بود ای دریغ
گنج پنهان شد به خاک و بی ثمر
تا پدر رفت آن سحر از پیش رو
بی نشان را خاک تیره شد به سر
تسلیت با آقای کیانفر برای ازدست دادن همسر محترمشان
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید بقای عمر شما باشد
پاسخ : عرض تسلیت با آقای کیانفر برای ازدست دادن شریک زندگیشان
بنده هم این مصیبت وارده را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم/
ما را در غم خود شریک بدانید.
با سلام
خدمت جناب کیانفر عزیز
درگذشت نا به هنگام همسر گرامیشان رو تسلیت عرض نموده و برای ایشان و بازماندگان از درگاه خداوند متعال
صبر آرزومندم روحشان شاد خدا رحمتشان کند
درود
مشيت الهي بـر ايـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگي را خـزانـي ماتمزده بـه انتظار بنشيند و اين ، بارزترين تفسير فلسفـه آفـرينش درفـراخـناي بـي کران هـستي و يـگانه راز جـاودانگي اوسـت درگذشت همسر و همسفر گراميتان را به شما و خانواده محترمتان تسليت عرض نموده برايشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، براي شما و ساير بازماندگان صبر جميل و اجر جزيل خواهانم
اميدوارم هر چه خاک ان عزيز از دست رفته هست عمر شما و کوچولوي نازنينت باشه