سوال در مورد نصب وایبر در گوشی اندروید
با سلام خدمت دوستان. من گوشی sony xperia s دارم . نرم افزار وایبر و دانلود و نصب کردم ولی هرکاری میکنم فعال نمیشه یعنی اون کد فعالسازی که با اس ام اس ارسال میشه نمیاد . نرم افزار و پاک کردم دوباره نصب کردن ولی بازم اون کد فعالسازی نیومد. با چند تا شماره موبایل دیگه امتحان کردم ولی بازم کد نیومد. چیکار باید انجام بدم .؟
پاسخ : سوال در مورد نصب وایبر در گوشی اندروید
از تماس صوتی چرا استفاده نمیکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
با سلام خدمت دوستان. من گوشی sony xperia s دارم . نرم افزار وایبر و دانلود و نصب کردم ولی هرکاری میکنم فعال نمیشه یعنی اون کد فعالسازی که با اس ام اس ارسال میشه نمیاد . نرم افزار و پاک کردم دوباره نصب کردن ولی بازم اون کد فعالسازی نیومد. با چند تا شماره موبایل دیگه امتحان کردم ولی بازم کد نیومد. چیکار باید انجام بدم .؟
سلام. کد کشور باید بدون صفر و فقط 98 بنویسید بعد هم شماره همراه خودتان را
بعضی مشکلات دوستان چقدر عجیبه :confused:
پس فقط میمونه نصب وایبر روی پی سی و ثبت نام کردن
Viber | Free calls, text and picture sharing with anyone, anywhere!
موفق باشید
:(64):
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
سلام دوست عزیز ..این مشکل چندین مرتبه برای منم پیش اومده تنها راهش اینه که با چیلتربشکن ثبت نام کنی دراین صورت کد میاد