سوال در مورد نشناختن درایو گوشی اکسپریا  اس تو کامپیوتر

با سلام . من گوشی sony xperia s دارم . چون سرعت گوشیم خیلی پایین بود راه حل خواستم دوستان گفتن که با کامپیوتر گوشی رو  Defragmenter  کنم . حالا مشکل من اینه که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم تو قسمت  my computer درایو گوشی رو میشناسه و نشون میده ولی وقتی میرم تو قسمت Defragmenter دیگه درایو گوشیم اونجا نیست و نمیشناسه . ویندوز 7 هم دارم . حالا باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید  با تشکر

پاسخ : سوال در مورد نشناختن درایو گوشی اکسپریا  اس تو کامپیوتر

نقل قول:

نوشته اصلی توسط 
djagostin

با سلام . من گوشی sony xperia s دارم . چون سرعت گوشیم خیلی پایین بود راه حل خواستم دوستان گفتن که با کامپیوتر گوشی رو  Defragmenter  کنم . حالا مشکل من اینه که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم تو قسمت  my computer درایو گوشی رو میشناسه و نشون میده ولی وقتی میرم تو قسمت Defragmenter دیگه درایو گوشیم اونجا نیست و نمیشناسه . ویندوز 7 هم دارم . حالا باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید  با تشکر

گزینه های اتصال از روی گوشی تغیر دادید؟ اگه بازم مشکل داشت مموری جدا کنید و بصورت جداگانه دیفراگ کنید... 

پاسخ : سوال در مورد نشناختن درایو گوشی اکسپریا  اس تو کامپیوتر

[QUOTE=djagostin;422554]میبخشید  گزینه  اتصال روی چه گزینه ای باید باشه ؟[/QUOTE
انتقال فایل از رایانه به گوشی یا بر عکس.