با سلام
سوالات ومشکلات انواع لپ تاپ ونوت بوک در این تایپک مطرح شود
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
سوالات ومشکلات انواع لپ تاپ ونوت بوک در این تایپک مطرح شود
لپ تاپ من سونی مدل SR 590GSB هست.
رم لپ تابم 6GB است ولی فقط از 3GB اون استفاده میشه
من winxp داشتم عوض کردم و seven32bit نصب کردم ولی بازم مشکلش حل نشد
لطفا راهنماییم کنید.
با سلام لب تاب من ایسر اسپریا هست از چند روز پیش با باطری روشن نمیشود وقتی شارژر را وصل میکنم چراغ شارژ روشن نمیشود ولی با برق کار میکند ایا باطری خرابشده ممنون
سلام من لپ تاب dell 1564 tm خریده ام بلو توث را نمیتوانم نصب کنم درایورشم ندارم لطفا راهنمایی کنید
هوالعلیم
با سلام ، شما اول در قسمت Device Manager مشاهده بفرمایید ببینید که آیا سخت افزار بلوتوٍث در لیست قرار دارد تا شناسایی شود یا خیر، اگر در لیست وجود داشت شما به سایت www.dell.com مراجعه کرده و درایو مورد نظر را دانلود کنید و در صورت نبودن سخت افزار بلوتوث در لیست مورد نظر مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی شوید.
هوالعلیم
با سلام ، شما اول یک باطری دیگر را به لپ تاب وصل کنید در صورت روشن شدن چراغ شارژ و شارژ کامل باطری و سوئیچ دستگاه با باطری ، خوب طبیعتا مشکل از باطری لب تاب شماست اما در صورت روشن نشدن چراغ شارژ و سوئیچ نکردن لپ تاب ،در صورتی که دارای گارانتی میباشد آن را به شرکت گارانتی کننده ارجاع دهید اما اگر لپ تاب گارانتی ندارد و شما هم در بخش تعمیرات لپ تاب وارد هستید درخواست نمایید تا راهنمایی فنی شوید
هوالعلیم
با سلام ، شما به setup لپ تاب مراجعه کنید اگر در setup سیستمRAM 6 GB باشد و در سیستم عامل 3GB پس مشکلتان نرم افزاری است و باید سیستم عامل چک شود. اما اگر در SETUP هم RAM 3 GB باشد مشکل سخت افزاری دارید، بعد از تست، اگر مشخص شد که اشکال، سخت افزاری می باشد مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی شوید.
با سلام لب تاب من توشببا است الان پیغام می دهد که cooling system مشکل پیدا کرده و باید فورا خامش کنید لطفا راهنمایی کنید
هوالعلیم
با سلام ، طبق فرمایش شما این پیغام خطا مربوط به سیستم تهویه و فن CPU لپ تاب تان میباشد لطفا شما به SETUP لپ تاب مراجعه کرده و با دقت ببینید که درجه حرارت کل سیستم یعنی درجه حرارت ماردربرد ، CPU و دور فن چقدر میباشد آیا درجه حرارت به صورت تصاعدی و سریع بالا میرودو یا دور فن CPU چند RPM میباشد البته این پیغام خطا بصورت عمومی است یعنی حداقل 18 مورد اشکال به آن مرتبط میباشد که شایع ترین آن خوب تهویه نکردن سیستم خنک کننده CPU و چیپست هاست و دومین اشکال شایع آن فاسد شدن گاز درون لوله مسی سیستم تهویه میباشد شما فعلا مواردی را که عرض کردم را چک کرده و اعلام نمایید و بفرمایید که آیا در زمینه تعمیرات لپ تاب سر رشته دارید که ان شاالله راهنمایی فنی شوید.
با سلام.یه توشیبا A105 دارم وقتی صفحه نمایش رو تکون میدی یا بازو بسته میکنی تصویر به هم میریزه و خط های سفید میاد رو تصویر.بازش کردم ولی ظاهرا کابل رابط مادر برد به ال سی دی قطعی نداره چون وقتی کابلهارو تکون میدم تصویر خراب نمیشه.محله چسبید پنل LCD به برد پردازشگر تصویر هم ظاهرا مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر:0032: