کار نکردن وکپ کردن سمند 84 با ecu valeo
با سلام خدمت همکاران محترم برام یه سمند 84 امده تو حرکت تو دنده 2و3 بزور دور میگیره وتو دنده 4 تو حرکت عقربه سرعت به 110 تا میرسه کپ میکنه و هر چقدر پارو پدال میذاری فرقی نمیکنه
جالب اینجاست یه ecu از نوع s2000_10 lc گذاشتم درست شد سوال اینجاست ایا ecu valeo برای سمند نمیشه استفاده کرد کسیه میتونه کمکم کنه باید چه برنامه بریزم تا با ecu خودش راه بی اندازم
پاسخ : کار نکردن وکپ کردن سمند 84 با ecu valeo
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh310
با سلام خدمت همکاران محترم برام یه سمند 84 امده تو حرکت تو دنده 2و3 بزور دور میگیره وتو دنده 4 تو حرکت عقربه سرعت به 110 تا میرسه کپ میکنه و هر چقدر پارو پدال میذاری فرقی نمیکنه
جالب اینجاست یه ecu از نوع s2000_10 lc گذاشتم درست شد سوال اینجاست ایا ecu valeo برای سمند نمیشه استفاده کرد کسیه میتونه کمکم کنه باید چه برنامه بریزم تا با ecu خودش راه بی اندازم
درود:
دوست عزيز،ابتدا ايسيو خودش را فلش نموده در صورت عدم حل مشكل دانلود نماييد.بله ميشه ايسيوهاي والئو را با دانلود تبديل كرد اما نياز به برنامه دانلودر داريد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh310
دانلود کردم با دیاگ نشد تازه برنامه ایپرامشم عوض کردم بازم نشد
درود:
دوست عزيز،تو ايسيو خطا چي ثبت ميشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh310
دورد
من میخوام یجوری با ایسیو خودش راه بندازم توی ایسیو هیچ خطای ثبت نمیشه همون چیزای که بهتون گفتم
اگه دستگاه تبدیل ای سی یو داری انرا تبدیل کنید مشکل حل می شه من این کارو با دستگاه پرشین صنعت انجام دادم و نتیحه گرفتم البته فیلر شمها ومارک و سالمی وایر و شم دخیل می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh310
سلام،ایسیو نباید برنامه SLC باشه وگرنه کپ میکنه، تبدیل کن به LC تا همه چیزش اوکی شه.