2 فایل پیوست
آموزش قرار دادن فایل و آپلود فایل داخل سایت
با سلام
قابل توجه کاربران جدید سایت برای قرار دادن فایل تو تاپیک در بخشهای مختلف سایت مانند تصویر زیر
فایل پیوست 96337
روی گزینه نشان داده شده کلیک کنید صحفه جدیدی به شکل زیر باز میشود
فایل پیوست 96338
اگه روی کلید براوز کلیک کنید صحفه ای باز میشود که میتونید از اون قسمت فایل رو هرجای کامپیوتر شما باشه
انتخاب کنید و سپس کلید اپلود رو بزنید در ضمن در صورت نیاز می تونید تا 10 فایل رو بصورت جدا جدا انتخاب کنید و
یکجا اپلود کنید
موفق باشید
2 فایل پیوست
مشکل دراپلور ودانلود فایل
با عرض سلام و خسته نباشید جناب اقای صالحی مشکلی که قبلا داشتم کماکان پا برجاست طبق عکس زیر زمانی که گزینه پیوست فایل رو کلیک میزنم فقط یک مستطیل سفید کوچیک باز میشه وهیچ عملیاتی انجام نمیشه ویندوز عوض کردم نشد
فایل پیوست 96396
مشکل دیگه ای هم که هست بیشتر وقتها زمانی که روی یک فایل جهت دانلود کلیک میکنم باز نمیشه بعداز سه بار کلیک کردن پیام سیستم مبنی بر محدودیت تعداددانلود میده.البته این مشکل زمانی پیش میاد که میخواستم فایلی رو دانلود کنم که برای یکی دو ماه گذشته بوده.ایا فایلهای داخل سایت محدودیت زمانی دارند یا مشکل در سیستم من هست لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس گذارم
پاسخ : آموزش قرار دادن فایل و آپلود فایل داخل سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کشمیری
سلام
من رو گزینه برو باز کلید میکنم ادرس میدم رو فایل کلید میکنم میره تو صفحه اپولود ولی هرچی کلید اپولود میزنم ارسال نمیشه
با تشکر
جناب کشمیری
فایل شما حتما باید قبل از آپلود بصورت فایل زیپ شده باشه
یعنی فایل رو با نرم افزار winrar بصورت فشرده و زیپ در بیارید بعد اونو آپلود کنید
تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Salehi
جناب کشمیری
فایل شما حتما باید قبل از آپلود بصورت فایل زیپ شده باشه
یعنی فایل رو با نرم افزار winrar بصورت فشرده و زیپ در بیارید بعد اونو آپلود کنید
تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید
[/CENTER]
با سلام وتشکر
سرعت اینترنتم بالایه فایلهلرو هم زیب میکنم ولی بازم تو صفحه اپلود میمونه
1 فایل پیوست