2 فایل پیوست
پیشا پیش فرا رسیدن عید سعید فطر رو خدمت تمامی همکاران و دوستان عزیز تبریک عرض میکنیم
با سلام
عید سعید فطر رو خدمت تمامی همکاران و دوستان عزیز تبریک عرض میکنم
انشالله خدا عمر و سلامتی بده سالیان سال بتونیم تو این ماه پر برکت مهمان سفره پروردگار باشیم
اونایی که تونستن روزه بگیرن دعا مکنیم خدا از گناهانشون بگذره و اجرشون بده اونایی هم که بعلتهای مختلف نتونستن روزه بگیرن
از خداوند متعال براشون آرزوی عف بخشش میکنیم و اگه مریضی و ناراحتی داشتن براشون آرزوی سلامتی میکنیم
بهرحال رمضان امسال هم اومد و تموم شد یکسال دیگه از عمرمون گذشت
خدا انشالله عاقب بخیرمون کنه
فایل پیوست 105380
فایل پیوست 105381
پاسخ : پیشا پیش فرا رسیدن عید سعید فطر رو خدمت تمامی همکاران و دوستان عزیز تبریک عرض میکنیم
با سلام:
نماز روزه هايتان قبول
عيد سعيد فطر را به همه كيانستي هاي عزيز تبريك عرض ميكنم.
پاسخ : پیشا پیش فرا رسیدن عید سعید فطر رو خدمت تمامی همکاران و دوستان عزیز تبریک عرض میکنیم
کم کم غروب ماه خدا دیده می شود
صد حیف ازین بساط که برچیده میشود
در این بهار رحمت و غفران و مغفرت
خوشبخت آن کسی ست که بخشیده می شود
عید فطر بر همه دوستان عزیز مبارک
طاعات وعبادات همه عزیزان در این ماه مبارک مورد قبول حق،پیشاپیش عید سعید فطرمبارک
1 فایل پیوست
خداوندا دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند
آنان شایسته محبتاند و یادشان مایه آرامش بر صفات
نیک آنان بیفزای و سلامتشان بدار. عید سعید فطر مبارک
سلام ... بنده هم به نوبه خودم فرا رسیدن عید سعید فطرو به همه دوستان کیانستی های عزیز تبریک میگم بویژه استادان