کاربران گرامی کیان ست هرگونه انتقاد وپیشنهاد خود را جهت بهبود وپیشرفت سایت در این تاپیک مطرح نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
کاربران گرامی کیان ست هرگونه انتقاد وپیشنهاد خود را جهت بهبود وپیشرفت سایت در این تاپیک مطرح نمایید
سلام خسته نباشيد
ظاهرا سايت جامعي داريد البته ازنظر محتوا اين رو عرض ميكنم ولي تنها براي رسيور پس چرا در مورد كامپيوتر ونرم افزارها بخشي رو اختصاص نداديد طبق تجربه اي كه من دارم فكر كنم سايت شما تازه راه اندازي شده پس پيشنهاد ميكنم اين بخش رو هم اظافه كنيد حتي اگه اون بخشها خالي باشه و مديري نداشته باشه ولي قطعا كاربراني پيدا ميشه كه به اون بخشها نگاه يا حتي مديريت اونجا رو بگيرن
باتشکر از شما دوست گرامی
بله کاملا درست میفرمایید در مدت 2ماه تلاش شبانه روزی با2تا3مدیر شماخودت یه حساب سرانگشتی هم بکنی میبینی همین هم شاهکار زدیم ایجاد انجمن کامپیوتر برای این این سایت لازمه وتاحالا هم فرصت پیش نیومده که بخشای اونو ایجاد کنم
انشااله با همکاری شما ودوستان دیگر نیز هم انجمن کامپوتر وهم بخشایی رو که نداریمو ایجاد میکنیم به یاری خدا
مرسي از شما دوست عزيز به خاطر همين يكي از كوچك ترين منابع نرم افزاري از سايتهاي خارجي كه من دارم رو براتون ميزارم كه ميتونيد براي راه اندازي اين بخش از برنامه هاش استفاده كنيد
]با سلام[/move]
دوست گرامی بنظر بنده بخشی هم برای بازیهای ps2 در نظر بگیرید
با سلام
در مورد تمام پیشنهادات با مدیریت کل سایت بحث و گفتگو میکنیم چرا فکر میکنید پیشنهادات شما را نادیده میگریم.
همه پیشنهادات و انتقادات برای ما محترم هست
در ضمن فروشگاه سایت بر قرار هست
با تشکر
با سلام خدمت تمام اهالی کیانست
قبل هر چیزی بده لازم میدونم باید از مدریت این سایت با این امکانات باید تشکر وقدردانی ویژه بشه بنظر بنده سایت خیلی مفید ی هست برای عموم بنده از این سایت خییلی راضی هستم واقعا عالیه امید وارم روز بروز بهتر هم بشه از مدیریت سایت خواهش مندم چیز های که باعث ***** شدن سایت میشه با هاش مقابله کنن قبل از هر چیزی موسیقی های زننده اصلا برازنده کشور ما وبا اداب رسم رصوم ما هم خونی نداره منظوره بنده اصلا رسیور نیست رسیور فقط یه فرستنده هست توی کشور ما هم اکثرا دارن استفاده میکنن پس برای اموزش دادن مباحث رسیور ایراد نداره امید وارم این ساید روز بروز بهتر شه انمین یارب العالمین
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
در حال حاضر تالار و بخشی که مربوط به موسیقی باشه در سایت وجود نداره وتالار موسیقی به همین دلیل که شما فرمودید حذف گردید.
به دلیل تخصصی بودن سایت تالار گفتگوی ازاد وبگردی و الات موسیقی به زودی از سایت با تصمیم تیم مدیریتی سایت حذف میگردد.
از حسن توجه شما به این سایت ممنونم
با سلام خدمت شما عزیزان من چند روز قبل به جهت نیاز کاری در سایت انجمن تعمیرکاران با پرداخت 15 هزار تومان عضو شدم اما با کمال تا سف دیدم مدیران آن سایت باز برای کسانی که حتی حق عضویت پرداخت می کنند محدودیت دانلود و غیره قایل می شوند و این یک کلاهبرداری از مشتریان است که از قبل این محدودیتها را برای اعضاء بازگو نمی کنند
حالا می خواستم بدانم سایت شما هم بعد از پرداخت حق اشتراک همین طور با مشتریان برخورد می کند یا نه تا دوباره شاهد این وضع نباشم که اگر باشد هیچ عقل سالمی این کار را برای دانلود 10 فایل در روز بجهت جلو گیری از مثلا سوء استفاده کنندگان نمی کند
با سلام
دوست عزیز این کلاه برداری نیست تمامی سایت های خارجی هم همین طور هستند ولی محدودیت ها فرق میکنه/بعضی از انها تا حتی فایل ها رو بصورت تک تک میفروشند وجلوی هر فایل قیمت اون فایل رو ذکر کرده//
کلاه برداری به اون میگنند که اشتراک میده وکل سایت رو میخواد با این مبلغ ناچیز صاحب بشه وفقط برای استفاده شخصی عضو نشده.
محدودیت برای سایت ما فعلا برای مشترکین 24 فایل دانلود در 24 ساعت هست
دوست عزیز خودتون هم میدونید مبلغ اشتراک برای یک تعمیرکار با دانلود یک فایل اون مبلغ رو از مشتری میگیره حالا یا با راه اندازی یک تلوزیون یا دوتا پخش ماشین و یا تعمیر یک رسیور و.....
در خدمتتون هستم//
موفق باشید
دوست عزیز سلام
شما با پرداخت 10 الی 15 هزار تومان حدود 10 الی 15 میلیون تومان تجربه کسب میکنید و از اطلاعات و برنامه های سایت ها کمال استفاده را مینمایید !
تعمیرکارانی که در طول روز نیاز به فایل یا نقشه ای داشته باشند ماکسیمم دانلود 10 فایل برایشان کفایت میکند ، مگر اینکه نیت دیگری داشته باشند .
هیچ تعمیرکاری نیست که در طول روز بخواهد 10 دستگاه تعمیر کند و برای هر کدام از آنها احتیاج به فایل ایپرام یا نقشه داشته باشد !!!
شما فرمودید در یک سایت عضو شدید که محدودیت 10 دانلود را دارد ، با این اوصاف ما نیز محدودیت دانلود داریم ولی متاسفانه حدود 24 فایل در 24 ساعت !
به نظر من دانلود همان 10 فایل در 24 ساعت کفاف یک تعمیرکار را میدهد .
موفق باشید
ضمن تشکر میگم که درطبقه بندی دستگاها بیشتر دقت کنید در قسمت lcd tv همه اونارو lcd زدید از هم جدا کنید
دسترسی راحتتر .
اونهایی که با sp شروع میشن معمولا پروجکشنن و السیدیپروجکشن (DLP ) و با ps پلاسما و LA,LE,... ال سی دی
(LCD ) و UA,U.. ال ای دی(LED ) البته در SAMSUNG .
به نظر من هر کدام باید جدا باشد .مارکهای دیگه هم همینطور
موفق باشید
مجددا سلام
لطفا مدل دستگاه مورد نظر رو در فایل پیوست بنویسید برای اینکه بعد از دانلود مشخص باشه که
مربوط به چی هست
در ضمن برای کاربران ویژه امکان درک (کپی متن ) وراست کیلیک داده شود این بسیاری از کارارو راحت
میکنه و ضروری هست
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید بزرگوار
من زیاد تجربه کاری ندارم و هرچه یادگرفتم به لطف اساتیدی همچون شما در نت بوده ولی دوست دارم با تمام وجود اگر اطلاعاتی جمع آوری کردم از طریق این سایت در اختیار دیگران قراربدم .
جناب آقای کیانفر پیشنهاد میکنم در صورت امکان در بخش * تعمیرات انواع رسیور ورفع مشکلات سخت افزاری آنها *قسمتی تحت عنوان آلبوم تصاویر سخت افزار رسیورها در نظر گرفته شود که .تصاویر سخت افزارها پراکنده نشود و همچنین اولین قدم است برای ایجاد بانک جامعی از تصاویر سخت افزار رسیورها (تیونر ها .بردهای مدل های مختلف .پاور های مختلف و...) که متاسفانه یک چنین بانکی تا بحال بنده در هیچ انجمن و یا سایتی ندیدم به امید موفقیت در پناه پروردگار
با سلام خدمت اساتیر محترم سایت
من خواستم به خا طر جلوه زیبا و سبکی سایت تشکر کنم
با تشکر از حسن نظر شما
جهت رفاه حال کاربران سبکترین و زیباترین قالب انتخاب شده است
و بهترین سرور برای لود بهتر سایت از بهترین دیتا سنترهای کانادا انتخاب شده است
با تشکر از شما
با سلام
بنده به تازگي در اين سايت عضو شدم و در 2 روز گذشته 2 ارسال در اين سايت داشتم كه متاسفانه هر دو آنها (شايد سهوا") پاك شدن. البته قبول دارم كه پرسش اولم را در جاي مناسبي مطرح نكردم كه آنهم نه به عمد بلكه يه دليل آشنا نبودن با ساختار فروم صورت گرفت. اما بعد از حذف شدن آن دوباره همان پرسش را در جاي مناسبتري مطرح كردم ولي دوباره با همان برخورد مواجه شدم.
البته من در زمينه مسايل مربوط به رسيور و ماهواره فرد بسيار بي اطلاع و ناداني هستم و شايد از نظر شما پرسش احمقانه اي كرده باشم . ولي از آنجا كه سوالم را با نهايت احترام و صداقت مطرح كرده بودم انتظار جواب مناسب يا لااقل برخورد مودبانه اي داشتم ولي متاسفانه پاسخ مسئولان سايت را بسيار توهين آميز يافتم.
با احترام ritardando
دوست گرامی سلام
شما سوال و یا مشکل خود را در بخش مربوطه مطرح کنید. تا مدیران بخش به ان پاسخ دهند.
شما قبل از ردن پست و یا تاپیک قوانین سایت را حتما مطالعه کنید.
آموزش نحوه استفاده از سایت - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست
قوانین سایت(حتما مطالعه شود) - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست
دوست عزیز سلام
سوال بجا و درستی نمودید که برخی دیگر از کاربران نیز در این مورد توجیح شوند
نکته اول : کاربرانی هستند در طول روز 25 فایل دانلود می کنند و محدودیت دانلود آنها به اتمام می رسد و در انتها با اخطار محدودیت دانلود مواجه میشوند و دیگر قادر به دانلود نیستند !
نکته دوم : کاربرانی نیز هستند که با یکی دو تا دانلود محدودیت آنها با اتمام می رسد و با این پیغام مواجه میشوند
چرا ؟به دو دلیل :
1- کاربرانی که به صورت خیراتی و صلواتی فایل دانلود می نمایند و در چند مرتبه اخطار محدودیت دانلود دریافت می کنند ، به دلیل هک نصب شده روی سایت *(که کار اصلی این هک شناسایی و کنترل کاربران می باشد ) به گروه دیگری منتقل میشنود که این گروه در طول 24 ساعت فقط اجازه 4 فایل را دارند !
2- کاربرانی نیز هستند که جزو این گروه نیستند ولی مدام در حال اخطار محدودیت دانلود میباشند ، چرا ؟ برای اینکه از دانلود منیجر استفاده میکنند که این امر باعث میشود هر دانلود آنها به اندازه چند فایل دانلود محسوب شود !
*این هک یک هک بسیار حرفه ای میباشد که تمام گزارشات را بدون حضور مدیران سایت در خود ذخیره می نماید و به صورت اتوماتیک عمل نموده و از جمله کارآیی های آن به شرح ذیل استالف) کنترل و نظارت کاربران بر حسب زمان های حضورشان در سایت (گزارش مثبت)
ب) شناسایی کاربرانی که یک یا چندین یوزر دارند و مجددا ثبت نام می کنند و این دسته از کاربران با ثبت نام مجدد در گروه تایید مدیریت قرار می گیرند (گزارش منفی)
ج) شناسایی کاربرانی که مدام در حال دانلود هستند و میخواهند برای خود آرشیو درست کنند ! (گزارش منفی)
د ) شناسایی کاربرانی که داخل یک تاپیک می شوند و از اطلاعات و فایل های آن تاپیک یا پست استفاده میکنند اما از گزینه تشکر استفاده نمیکنند (گزارش منفی)
ه ) شناسایی کاربرانی که به ایجاد پست میکنند و یا به پست ها پاسخ می دهند (گزارش مثبت) البته با تایید مدیر کل سایت
چ ) شناسایی کاربرانی که از کلمات رکـیــک ، غیر اســــلامی ، 30 یا ســـی استفاده می کنند (گزارش منفی )
:1205219183:
پس دوستان لازم است به این نکات توجه کافی داشته باشید تا در دام این هک نیفتید و برایتان پوئن های منفی در نظر گرفته نشود
بارها شده است که خود بنده با گزارشات منفی این هک روبرو شده ام
موفق باشید
سلام آقا پناهی
با توجه به این مطالبی که فرمودید و کاملا هم حق با شماست دیگرجای گله و شکایت برای کسی نباید باشد
با سلام و تشکر
من از اینکه در این سایت ثبت نام کرده ام بسیار خوشحالم.
امیدوارم تمامی دوستان موفق باشند.
سئوالی که داشتم این است که ایا محدودیت دانلود 12 بار در 12 ساعت شامل تمام انجمنها میشود؟
همچنین اگر فایلی به دلایلی مانند رفتن برق دانلودش متوقف شود ایا جزء دانلودها حساب میشود؟
در ضمن چون من و امثال من تازه در این سایت ثبت نام کرده ایم طبیعی است که در روزهای اول تعداد دانلودمان بالا باشد.
با تشکر صمیمانه از شما
ا
[QUOTE]
دوست عزیز و بزرگوار جناب آقالی محمد هادی
سلام علیکم
از اینکه سایت کیان ست را برای فعالیت های تخصصی خود در زمینه الکترونیک انتخاب نموده اید سپاسگزاریم ، و ورود شما و دیگر دوستان تازه وارد را خیر مقدم عرض می کنیم
دوست عزیز : متاسفانه همین طور است شما با کلیک بر روی فایل آن را انتخاب نموده و در لیست دانلود شما قرار خواهد گرفت ولو دانلود شده یا نشده باشد !
در مورد تعداد دانلودها نیز باید خدمتتان عرض کنم که در تمام انجمن ها و بخش ها این رویه وجود دارد یعنی
هر کاربر می تواند در 12 ساعت 12 فایل دانلود کند حال میخواهد این فایل نقشه باشد حال فایل ایپرام و غیره .... مهم کلیک روی فایل است
لازم به ذکر است سایت های ایرانی مشابه در طول 24 ساعت فقط اجازه دانلود 10 فایل به کاربر می دهند
در انتها جا دارد از تمام دوستان و کاربران گرامی که ما را در این امور یاری نموده و مینمایند تشکر و قدردانی کنم و از آن دسته از دوستانی که مایلند به تیم مدیریتی سایت بپیوندند در بخش مربوطه درخواست خود را ارسال کنند
موفق و موید باشید
سلام
پیشنهاد میکنم در انجمن خودرو, ابزار تست و عیب یابی شرکتهای مختلف با معرفی کامل و طریقه کار کردن با آن ترجیحا ابزاری که دوستان با آن وسیله کار کرده اند معرفی شود تا اگر کسی خواست دستگاهی بخرد بتواند اطلاعات کاملی بدست آورد البته منظور من ایجاد محلی برای کسب درآمد نیست
:0014:
سریعتر شدن در بارگذاری سایت
از مدیریت سایت خواهش میکنم قالب سایت رو عوض کنند. بخاطر سرعت بسیار بالای اینترنت ایران ممکنه کابلهای نوری بترکه . خیلی از دوستان هستند که با باز کردن صفحات سایت مشکل دارن لطفا اگه امکانش هست قالب سایت رو سبکتر بسازید تا سریعتر لود بشه . نصفی کاربران سایت از دیالآپ یا جی پی آر اس استفاده میکنن و در بارگذاری صفحات مشکل دارن .
با سپاس
با سلام : در بخش استارست سوالی مربوط به مدل 97 کرده ام. حالا برای ورود اشتراک میخواد.
باسلام
دوست عزیزآیا شماسوالتون دربخش تعمییرات بوده؟اگردربخش تعمییرات سوالتون رومطرح کردیدباید حق اشتراک روبپردازیدبرای اطلاع بیشتربه لینک زیرواردشوید.
عضویت در گروه ویژه (VIP) و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1390 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
به نام خدابا سلام :
دوست عزیزمون شاید برای ویراش وحذف ان برای مدیران عزیز امکانش باشه ولی برای کاربری مثل من ودیگران امکان حذف پست نیستش! برای ویراش پست هم بگم که فقط بعداز 20 دقیقه میتونی ویراش کنی لطفا بی اطلاع جواب ندهید؟
حالا هم لطفا امکان داره حذف پست در قسمت ویراش فراهم کنید و مدت ویراش پست هم به زمان بیشتری افزایش بدید
درود
دوست عزیز در مورد حذف که تا الان بنده تو هیچ سایتی ندیدم کاربر بتواند پستی حذف کند حتی پست خودش را .
فقط امکان ویرایش آن را دارد و حذف پست فقط مختص مدیران است در مورد زمان ویرایش در بقیه سایتها بین
20 دقیقه تا یک ساعت این گزینه فعال است نه بیشتر اگر کاربر در این مدت نتوانست پست خود را ویرایش کند
میتواند در ارسال بعدی مورد را تصحیح کند یا درخواست تصحیح اشتباه بدهد تا مدیران پست را ویرایش کنند
باسلام دوست عزیز
این سیستم از نظر امنیتی طراحی شده است
چرا که کاربران هر مطلبی نوشتند
توسط مدیران روئیت ودر صورت نیاز ویرایش می شود
اما اگر این تاپیک وارد سیستم شد
کاربر می تواند بدون اینکه کسی متوجه شود هر مطلبی خواست در آن بنویسد
که این هم اشکالات زیادی دارد
موفق باشید
خب در حالت عادی هم مدیران میتونند ویرایش کنند نیازی به لیمیت کردن کارابرن نیست.نقل قول:
باسلام دوست عزیز
این سیستم از نظر امنیتی طراحی شده است
چرا که کاربران هر مطلبی نوشتند
توسط مدیران روئیت ودر صورت نیاز ویرایش می شود
به هر حال سیستم چه بخواد چه نخواد تاپیک واردش میشه و مورد دیگه اینه که کاربر محدود شده این بدتر از همست یعنی دسترسی به ویرایش مطلب خودشم نداره حداقل میشه گفت برای کاربرانی که میخوان کار مفید انجام بدن مشکل ایجاد میکنه اما تصمیم با مدیرانه امیدوارم پیروز باشیدنقل قول:
اما اگر این تاپیک وارد سیستم شد
کاربر می تواند بدون اینکه کسی متوجه شود هر مطلبی خواست در آن بنویسد
که این هم اشکالات زیادی دارد
موفق باشید
دوست عزیز شما فکر میکنم یا گیراییتون خیلی ضعیفه یا دوست دارید یه چیزی رو کش بدید
ارسالات روز طبق اخرین ارسالات سایت فقط بررسی تایید و یا حذف میشه
اگر جنابعالی ارسالی در چند روز پیش داشتید و امروز امدید انرا ویرایش کردید و حرف سیاسی مثلا نوشتید چطوری باید متوجه شویم و انرا اصلاح کنیم؟پست ویرایش شده در اخرین ارسالات روز که مجددا ظاهر نمیشه
فکر میکنم اینطوری متوجه شده باشید
موفق باشید
با اجازه مدیریت محترم..
دوست عزیز شما تاپیک رو ایجاد میکنی ..حالا با هر موضوعی ..ابتدا موضوع آن باید از طرف مسولین سایت تایید بشه تا به عنوان یک تاپیک معتبر ثبت بشه..حالا شما میتونی یه کار دیگه بکنی اگه تاپیک زدی و نتونستی ویرایش کنید بیا همونجا یه تاپیک با محتوای صحیح ایجاد کن و زیرش داخل پرانتز بنوس که اطلاحیه تاپیک فوق به مدیران هم جهت حذف تاپیک نادرستت پیام بده ..تازه اونم نیاز نیست..من الان مدت زیادی نیست که VIP شدم..ماشاءالله تا جوهر تاپیکم خشک نشده عزیزان بررسی کردن..پس بازرس سایت واسه چیه؟موفق باشید
تا به اینجا که نوشته های شما را برسی کردم ارسالات مفیدی داشتید تا به حال امید وارم بهتر بشه این را به خاطر داشته باشید که اولین تاپیکی که ایجاد میشود نباید پاک شود چون کل تاپیک حذف میشه پس دقت بیشتری نماید در نوشتن این را یاد اوری نمودم جهت اینکه اگر انشا ا.... مدیر شدید و ابزاراتی در اختیار گرفتید حواستون به این مطلب باشه حالا هم اگر اشتباهی شد پیام خصوصی به مدیر مربوطه بدید درستش میکنه
موفق باشید