پاسخ : درخواست اشتراک 1 روزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arstan
سلام
اگه ممکنه اشتراک 1 روزه را فعال کنید . با تشکر
اشتراک یک روزه دیگه فعال نمیشه
پاسخ : درگاه پرداخت انلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علی محمدی1
درحال حاضر امکان پرداخت وجودنداره لطفا بررسی نمایین
مشکلی نداشت
باسلام قبلش باید از اینکه شاید جای مطرح کردن این موضوع اینجا نباشه معذرت خواهی میکنم بنده اشتراک vip رو داشتم ولی الان دارم توسایت بازدید میکنم هم رنگ کاربریم از رنگگ سبز به زرد تغییر کرده هم اجازه ورود به قسمت های مورد نظز رو بهم نمیده منو میبره به قسمت خرید اشتراک عضویت ممنوون میشم پیگیری کنید
پاسخ : عضویت در گروه ویژه و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1396
باسلام قبلا برای من چند روز قبل از اتمام اشتراک ویژه پیام خصوصی فرستاده میشد واطلاع رسانی میشد متاسفانه این دوره زمانی متوجه شدم که به اتمام رسیده اگر لطف کنید و 1هفته قبل از اتمام پیغامی بعنوان اطلاع رسانی به کنترل پنل هر کاربر ارسال کنید خیلی خوب میشه باتشکر از آقای کیانفر و همه عزیزان زحمتکش کیانست تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojezeh
باسلام قبلش باید از اینکه شاید جای مطرح کردن این موضوع اینجا نباشه معذرت خواهی میکنم بنده اشتراک vip رو داشتم ولی الان دارم توسایت بازدید میکنم هم رنگ کاربریم از رنگگ سبز به زرد تغییر کرده هم اجازه ورود به قسمت های مورد نظز رو بهم نمیده منو میبره به قسمت خرید اشتراک عضویت ممنوون میشم پیگیری کنید
الان ابدیت شد
پاسخ : عضویت در گروه ویژه و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1396
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joome
باسلام قبلا برای من چند روز قبل از اتمام اشتراک ویژه پیام خصوصی فرستاده میشد واطلاع رسانی میشد متاسفانه این دوره زمانی متوجه شدم که به اتمام رسیده اگر لطف کنید و 1هفته قبل از اتمام پیغامی بعنوان اطلاع رسانی به کنترل پنل هر کاربر ارسال کنید خیلی خوب میشه باتشکر از آقای کیانفر و همه عزیزان زحمتکش کیانست تشکر
ایمیل ارسال شده ممکنه اسپم شده باشه
به هر حال تخفیف اینقدر زیاد و مهم نیست که برای 15 هزار تومان وقت صرف کنید . از نو اشتراک پرداخت کنید