درود:
دوست عزيز،از فايل قبلي كه خودرو را روشن كرده اگر بكاپش را داريد از خط 4000 تا 8000 را در فلش دوم كپي نماييد.
نكته:
اگر ايمو cim بود حتما با 2عدد تگ خام والئو تعريف نماييد در غير اينصورت خودرو روشن نخواهد شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ماشین با برنامه قبلی جناب گلستان ok فقط نمایشگر گاز و بنزین نمیاد جناب دیاکونا دستگاه ecu را ca2 تک سوز شناسایی میکنه یعنی اگه دانلود ca5 بزنم نمایشگر گاز و بنزین ردیف میشه؟ جناب فتوحی شما برنامه رو روی ماشین با ecu موتور بایفول ca2 موتور hp+ تست کردید اخه با برنامه شما نمایشگر گاز نمیاد.
سلام دوستان لطفآ فايل بي كدوفايل خام ef7تك سوز باايسوCIZرا برايم ارسال نماييد واگر نياز به دستكاري دارد راهنمايي فرماييد با تشكر
سلام:
نياز به فايل خام ايسيو كروز رانا دارم.تشكر
سلام نیاز به فایل ECU زیمنس CGT CIM 206 تک سنسور
کسی یورو 4 به یورو 2 تبدیل کرده بدون نیاز به تعریف سوئیچ؟
سلام مهندس پژو 407 دارم میخام ای سی ایپرام bsi کیلومترش و کم بکنم اما هر چی گشتم ای سی ایپرام به شماره 95128 پیدا نمی کنم خواهش میکنم راهنمایی بکنید این ای سی کجا نصب شده ممنون میشم
سلام بی اس ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله bsi
عرض شو د داخل ماشین 407 یونیت کنترلی بنام بی اس ای وجود دارد . در بورد bsi ای سی ایرام وجود دارد که کد سویچ و کار کرد کیلومتر دخیره میشود . جهت اطلاع حضرتعالی عرض شد . چنانچه عرایضم اشتباه است بفرمایید کد سویچ و کیلومتر غیر از ایسیو و آمپر در کجای خودرو 407 یا خودرو 206 ذخیره میشود . با احترام
با سلام کیلومتر خودوهایی مثل 206 و 407 فقط داخل بی اس ای و امپر ذخیره میشود