-
مورينيو: عاشق ليگ برتر هستم
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد ابراز اميدواري کرد در چند سال آينده بار ديگر به فوتبال انگليس بازگردد و در ليگ برتر مربيگري کند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017792.jpg
مورینیو دو بار با چلسی لیگ برتر را فتح کرد و در سال 2007 از استمفوردبریج لندن رفت. او بعد از اینکه با اینتر سهگانه لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، سری آ باشگاههای ایتالیا و جام حذفی باشگاههای این کشور را فتح کرد، به رئال مادرید پیوست.
اما موفقیتهای این مربی پرتغالی در رئال مادرید تنها به کسب یک عنوان قهرمانی در رقابتهای کوپا دل ری محدود شده و بارسلونا که بسیاری آن را بهترین تیم تاریخ فوتبال میدانند، مانع رسیدن مورینیو به افتخارات بزرگتر شده است.
مورینیو امروز در گفتگویی اظهار داشت: از اینکه در رئال هستم بسیار، بسیار خوشحالم. حضور در این تیم تجربه فوق العادهای برای من است. به نظر من رئال بزرگترین تیم تاریخ است.
وی در ادامه افزود: اما عشق و علاقه اصلی من در فوتبال انگلیس است. تیم بعدی هم که هدایت آن را برعهده خواهم گرفت یک تیم لیگ برتری خواهد بود و احتمالا مدت زیادی در آن میمانم.
مورینیو تا سال 2014 با رئال مادرید قرارداد دارد و تیمش هم اکنون با اختلاف سه امتیاز نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندی لالیگا قرار دارد.
-
جايزه ژابي آلونسو به هواداران رئال مادريد
ژابي آلونسو هافبک کهنه کار رئال مادريد قصد دارد به بهترين جمله اي که در توصيف او نوشته مي شود؛ جايزه بدهد. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00015757.jpg
سایت باشگاه رئال مادرید اعلام کرد ژابی که تا ماه سپتامبر تعداد بازی های خود در رئال را به 100 رسانده، به بهترین جمله ای که هواداران در توصیف او می نویسند ، جایزه خواهد داد.
هواداران رئال مادرید می توانند در ساعاتی مشخص جملات خود را به آدرس سایت رئال مادرید بفرستند و درنهایت، ژابی بهترین جمله را انتخاب خواهد کرد.
نویسنده بهترین جمله، کفش های امضا شده ژابی را به عنوان جایزه دریافت خواهد کرد.
-
يواخيم لوو، گزينه اول جانشيني مورينيو در رئال
نشريه مارکا اعلام کرد اين باشگاه هنوز به طور رسمي به دنبال به خدمت گرفتن مربي جديد نيست اما اگر مورينيو اين باشگاه را ترک کند، لوو در صدر گزينه هاي آنها قرار خواهد داشت. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023417.jpg
به گزارش نشریه مارکا، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان گزینه اول جانشینی ژوزه مورینیو در تیم رئال است.
سرمربی پرتغالی به تازگی اعلام کرد دوست دارد بار دیگر به لیگ برتر برگردد و هدایت یک تیم در این لیگ را برعهده بگیرد. همین مسئله موجب شد تا از هم اکنون فهرستی از جانشین های احتمالی او منتشر شود و گفته می شود که یواخیم لوو در صدر این فهرست قرار دارد.
این مربی 51 ساله که از سال 2006 هدایت ژرمن ها را برعهده دارد، با رسیدن به فینال یورو 2008 و نیمه نهایی جام جهانی 2010، خود را به عنوان یکی از بهترین مربیان دنیا معرفی کرد.
نشریه مارکا اعلام کرد این باشگاه هنوز به طور رسمی به دنبال به خدمت گرفتن مربی جدید نیست اما اگر مورینیو این باشگاه را ترک کند، لوو در صدر گزینه های آنها قرار خواهد داشت.
مورینیو در سال 2010 هدایت رئال را برعهده گرفت و در اولین فصل حضورش در برنابئو، با این تیم قهرمان کوپا دل ری شد
-
اوزيل: مورينيو پدر فوتبالي من است
مسعود اوزيل، هافبک رئال مادريد گفته که ژوزه مورينيو پدر فوتبالي او به شمار ميرود. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035473.jpg
این هافبک 23 ساله در گفتگو با NTVSpor گفت: «مورینیو انگار پدر من است. او معلمی بزرگ است، شخصیتی قوی دارد و بسیار مراقب همه بازیکنان است.»
تصمیم اوزیل برای حضور در تیم ملی آلمان بسیاری از هواداران ترکیه را ناراحت کرد. اما او میگوید از بازگشت به سرزمین مادریاش بسیار لذت برده است: «رابطه خوبی با بازیکنان ترکیهای مانند آردا توران، حمیت آلتینتوپ و نوری شاهین دارم. من حمیت را از دوران شالکه میشناسم. او مانند برادر بزرگتر من است. من روزهایی عالی را در ترکیه سپری کردهام. دیدار با بستگان و دوستان عالی بود.»
اوزیل همچنین گفته در بازی آلمان و ترکیه در مقدماتی یورو 2012 احساس راحتی نداشت: «نمیخواستم در مقدماتی با ترکیه بازی کنیم. کاش هر دو تیم میتوانستند با هم به یورو 2012 برسند.»
او در نهایت درباره سال بعد گفت: «میخواهم با آلمان و رئال مادرید در سال 2012 قهرمان شوم. آن نتیجه بد مقابل بارسلونا به دلیل بدشانسی بود. ما صدرنشین لالیگا هستیم و سه امتیاز بیشتر داریم.»
-
با حضور اکثر بازیکنان
تمرینات فشرده رئال مادرید کلید خورد
خبرگزاری فارس: به دستور مورینیو و با حضور اکثر بازیکنان تمرینات فشرده تیمی رئال با انجام مراحل پزشکی، تعیین وزن و بدن سازی کلید خورد.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...315_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، تمرینات تیم فوتبال رئال مادرید در والدبباس کلید خورد و بازیکنانی چون رونالدو و کاسیاس هنوز به این تمرینات اضافه نشدهاند.
مورینیو دو روز زودتر از برنامه زمانی اعلام شده بازیکنان حاضر در مادرید را دور هم جمع و تمرینات را به صورت رسمی آغاز کرده است.
در اولین بخش تمرین همه بازیکنان تست پزشکی یک ساعتهای را تجربه کردند و وزن همه بازیکنان ثبت شد.
بدن سازی فشرده در ۱۰ جلسه برای همه بازیکنان در نظر گرفته شده است.
تمرین سبک با توپ نیز امروز در دستور کار بازیکنان بود و مورینیو برخی نکات تاکتیکی را در بخش تئوری با بازیکنان مرور کرد.
این تمرین پشت درهای بسته انجام شد و دلخوری خبرنگاران و عکاسان را در پی داشت چرا که کارمندان سایت خبری و تلویزیون رئال مادرید اجازه حضور و تهیه گزارش داشتند. فلورنتینو پرس پیش از این تاکید کرده بود که بین خبرنگاران سایت رئال مادرید و سایر خبرنگاران هیچ تفاوتی قائل نمیشود.
-
درد و تب شدید هم لبخندهای کاپیتان را از بین نبرد
کاسیاس دچار آلرژی شدید شد
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با وجود درد و تب شدید ناشی از آلرژی غذایی در مراسم خیریه و بیمارستان کودکان سرطانی حضور یافت.
[IMG]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/08/13901008****42_PhotoA.jpg[/IMG]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس که معمولا لبخند معروفش را ترک نمیکند پس از برگزاری یک دیدار خیریه و خسته کننده به نفع کودکان سرطانی به خاطر مصرف غذای همان واحد پزشکی قبل از بازی دچار آلرژی شدید غذایی شد و به خانه رفت.
یک روز بعد و در حالی که مقامات یکی دیگر از بیمارستانهای حامی کودکان سرطانی انتظار دیدن کاپیتان بیمار را نداشتند وی را با همان لبخندهای همیشگی مشاهده کردند.
کاسیاس که برای خنداندن کودکان، صورت ورم کرده خود را به مردی که مثل بوکسور کتک خورده تشبیه میکرد به خبرنگاران گفت: به هر حال اتفاقی است که افتاده و پزشکان برایم استراحت یک هفتهای در نظر گرفتهاند، این یک آلرژی است و مسئول آن خودم هستم نه آن بیمارستان.
کاسیاس در نشست خبری که در حاشیه این مراسم برگزار میشد گفت: مورینیو برای ما بهترین مربی دنیا است و همه او را دوست داریم. رئال مادرید صدرنشین لالیگا است و امسال برای قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا مصمم است.
ایکر در پایان تاکید کرد: انجام امور خیریه برای من، زیدان، فیگو، پویول و مسی در اولویت است، ما با هم در تماس هستیم و این که یک آلرژی یا خستگی ناشی از سفر مزاحم ما شود مهم نیست، حتی اگر به یک بازی مهم هم نرسیم حضور در مراسم خیریه در اولویت است.
-
بنزما: رئال مادريد در نيمه اول خواب بود
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: متاسفانه در نيمه اول خواب بوديم اما جام پادشاهي را ميخواهيم و عقبنشيني نميکنيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00018911.jpg
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما زننده گل سوم و پیروزی بخش رئال مادرید مقابل مالاگا تصریح کرد: در نیم اول تیم ما خواب بود، خوب بازی نکردیم و ۲ گل دریافتی از حریف همه ما را شگفت زده کرده بود، اما در نیمه دوم همه چیز را جبران کردیم.
وی ادامه داد: مشخص است که تیم حریف با ۲ گل زده در خانه ما انگیزه زیادی برای بازی برگشت دارد و نباید این تیم را دست کم گرفت اما در کل پیروز میدان اول ما بودیم و برای قسمت بعد هم مشکل خاصی نخواهیم داشت.
بنزما افزود: رئال مادرید جام پادشاهی را میخواهد، حتی یک قدم هم عقبنشینی نخواهیم کرد و با اقتدار از سد مالاگا عبور خواهیم کرد
-
کاسياس:کاکا به من گفت از رئال نمي رود
ايکر کاسياس، دروازه بان رئال مادريد، اعلام کرد که در گفتگو با کاکا، اين ستاره برزيلي تاکيد کرده که قصد ندارد رئال مادريد را ترک کند. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023249.jpg
این ستاره برزیلی از زمانی که به رئال پیوسته، نتوانسته بازی های درخشانش در میلان را برای این تیم تکرار کند و همین مسئله موجب شده تا بارها شایعه جدایی او از رئال منتشر شود . اخیرا نیز اعلام شد باشگاه پاری سن ژرمن به دنبال به خدمت گرفتن اوست.
اما کاپیتان کهکشانی ها این شایعات را رد و تاکید کرد کاکا در برنابئو خواهد ماند.
کاکا در سال 2009 از میلان به رئال پیوست و تا سال 2015 با باشگاه مادریدی قرارداد دارد.
-
مورينيو:
قانون اجازه ميداد 11بازيکن تيم راتعويض ميکردم
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا نشست خبري پر حاشيهاي را رقم زد و گفت: افتضاح بود، اگر قانون اجازه ميداد همه بازيکنان تيم را تعويض ميکردم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033144.jpg
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو پس از پیروزی بحث برانگیز تیمش مقابل مالاگا گفت: مقابل تیم کوچکی بازی نکردیم، این همان تیمی است که همه خبرنگاران در میانه نیم فصل اول از احتمال قهرمانیاش در لالیگا نوشتهاند، در هر حال بهانهای برای توجیه این نتیجه عجیب در اختیار ندارم.
وی افزود: در نیمه اول خوب نبودیم و اگر قانون فوتبال اجازه میداد برای اولین بار در تاریخ این ورزش هر 11 بازیکن داخل میدان را بیرون میکشیدم و یک تیم جدید وارد میدان میکردم، این تیم در نیمه اول هیچ ربطی به رئال مادریدی که با آن تمرین کرده بودم نداشت.
مورینیو بار دیگر به کنایههای همیشگی خود ادامه داد و گفت: برایم خیلی جالب بود، داور مسابقه فراموش کرد حداقل یکی از بازیکنان ما را اخراج کند و ما با 11 نفر سوت پایان بازی را شنیدیم و بسیار تعجب کردیم.
مورینیو از هواداران رئال مادرید تشکر کرد و گفت: حضور تعداد بالای تماشاگران به من و بازیکنانم دلگرمی داد و نیمه دوم را همین هواداران رقم زدند، نه من و مردانم.
رئال مادرید باید خود را برای بازی برگشت مقابل مالاگا در آندلوس آماده کند.
-
الکلاسيکو 28 بين کاسياس و ژاوي
بامداد پنج شنبه اين هفته شاهد بيست و هشتمين الکلاسيکو بين ايکر کاسياس و ژاوي هرناندز کاپيتانهاي رئال و بارسا خواهيم بود.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033997.jpg
ایکر کاسیاس و ژاوی هرناندز ۲ دوست قدیمی و بسیار صمیمی سالهای سال است که در کنار هم فوتبال حرفهای را تجربه میکنند.
به گفته خود این دو ستاره بعید است حتی در فشردگی بازیهای باشگاهی این دو بازیکن هر دو هفته یک بار در کنار هم شام یا میهمانی کوچکی را ترتیب ندهند.
الکلاسیکودربی پیش روی دو تیم فوتبال رئال مادرید و بارسلونا برای هواداران دو تیم الکلاسیکودربی شماره ۲۱۷ است اما برای کاسیاس و ژاوی بیست و هشتمین الکلاسیکو محسوب میشود.
این دو ستاره از تیم ملی زیر ۱۷ سال اسپانیا (۱۹۹۷) در کنار یکدیگر بازی کردهاند و خاطرات مشترک زیادی از سالها غم و شادی در رقابتهای گوناگون دارند.
بهترین خاطره کاسیاس به ۲۶ فوریه سال ۲۰۰۰ باز میگردد، زمانی که رئال مادرید با داشتن کارلوس، آنلکا و مورینتس با نتیجه ۳ بر صفر مقابل بارسلونا به پیروزی رسید.
بهترین خاطره ژاوی هرناندز نیز به الکلاسیکودربی شماره ۱۵۸در لالیگا برمیگردد، زمانی که بارسلونا به پیروز ۶ بر ۲ دست پیدا کرد.