سلام دوستان
چرا بنده نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم. وقتی میخام پیام خصوصی ارسال کنم پنجره زیر نمایش داده میشه. گزینه فعال سازی پیام های شخصی که نوشته شده کجاست.
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
چرا بنده نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم. وقتی میخام پیام خصوصی ارسال کنم پنجره زیر نمایش داده میشه. گزینه فعال سازی پیام های شخصی که نوشته شده کجاست.
باتشکر
سلام خسته نباشید
شما در سایت نوشتید اجازه 10 فایل دانلود دارید ولی 2تا فایل دانلود میکنیم که حجمشم به 1مگ هم نمیرسه دیگه اجازه دانلود نمیدهد
حداقل محدودیت حجمی بزارید بشه 4تا فایل دانلود کرد
لطف کنید این مشکل را حل کنید
دوست من
فایل دانلودی اصلا به حجم نیست چه صد مگ باشد چه 1 کیلو بایت یک دانلود حساب میشود
شما اگر نمیتوانید 10 فایل را دانلود کنید و با دو سه فایل اخطار محدودیت میگیرید بخاطر دانلود منیجری هست که بر روی سیستم خود نصب کرده اید
انرا حذف نمایید تا مورد شما حل شود فکر میکنم این مورد را چند بارتوضیح داده ام تماس هم گرفتید و کاملا تشریح کردم /
با سلام خدمت مدیر سایت:برای اپلود فایل به سایت با مشکل اندازه حجم مواجه هسیتم اگه میشه اندازه حجم فایلهای اپلودی به سایت رو بیشتر کنین تا بتونیم فایلهای با حجم بیشتر رو تو سایت قرار بدیم تا دوستان بتونن از فایلهای بیشتر وبا حجمهای بیشتر استفاده کنند.مثلا فایلهای فشرده از12مگابایت بیشتر بشه.
با سلام خدمت مدیر محترم سایت
من با وجود واریز 15000 تومان و عضو vip سایت وقتی به نقشه تلویزیون ها مراجعه میکنم اجازه دانلود به من نمیدهد و پیغام عدم دسترسی میدهد مشکل از کجاست؟ با تشکر
با سلام خدمت اساتيد محترم بنده جهت ورود به سايت با نام كاربري وپسورد خود در تمامي كافي نت ها نميتوانم وارد شوم وخطايااشتباه بودن نام كاربري را داده و1بار از 5 بار جهت ورود...را ميدهد البته با سيستم خودم خيلي راخت وارد ميشوم لطفا راهنمايي نماييد متشكرم./