پاسخ : تاپیک مخصوص پیشنهادات و انتقادات از سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محمدمهدس
درودی دوباره.استاد گرانقدر .فایل فلش نبود نرافزار همان رسیور بود که متاسفانه دانلود نشدوازسایت دیگه ای دانلود کردم.وقتی دانلود منیجر وغیرفعال میکنی فایل دانلود شده را نمیتونی به ارشیوت اضافه کنی که اگه دوباره احتیاج داشته باشی دم دستت باشه.
آقای مهدس عزیز
وقتی دانلود منیجر رو غیر فعال کنید
دانلود توسط مرورگر دانلود میشه و در زمان دانلود از شما میپرسه OPEN یا SAVE
اگه OPEN FILE رو انتخاب کنید فایل ذخیره نشده و فقط نمایش داده میشه اگه گزینه سوی رو انتخاب کنید محل ذخیره از شما پرسیده میشه
و بصورت پیش فرض داخل پوشه داکیومنت ذخیره میشه
و شما می تونید بعدا ازش استفاده کنید
امیدوارم مفید باشه
درود
دوست عزیز لغو مدیریت مدیران کم فعالیت
که از دیروز شروع شده
ولی در مورد ارتقاء مدیریتی عرض کنم شاید یک مدیر
از صبح تا شب در سایت باشه ولی از هر 10 پست حتی یک
پست هم بدرد بخور نباشه نباید انتظار ارتقاء داشته باشه
هر یک از مدیران محترم که در سایت فعالیت می کنند
همه کارهای انها شبانه روزی تحت نظر هست و اگر
مدیریت ان شخص مورد تایید هیئت مدیره باشه
حتما ارتقاء داده می شود و نیازی به درخواست ارتقاء نداره
ضمنا
مدیر این نیست که فقط فایل اپلود کندیا جواب کاربر را بدهد
مدیر باید به همه موارد توجه کند
متاسفانه الان طوری شده که کاربر هر کجا دوست داره پست می زنه
و مدیر هم بدون کوچکترین توجه پاسخ کاربر را می دهد چرا که فقط به تعداد
پستهای خود فکر می کند و نظم سایت و بخش برای مدیر مهم نیست
متاسفانه این یکی از مواردی هست که بیشتر مدیران توجه نمی کنند
یا دوستانی هستند برای بالا بردن ارسالات فایلهای خراب
و تست نشده اپلود می کنند
و یا دوستانی هستند که می بینید من مدیر جواب یک کاربر را
در تاپیک می دهم بعد مدیر دیگر دقیقا همان پاسخ من را کپی می کند
و تحویل کاربر می دهد پس این دوستان انتظار ارتقاء نداشته باشند
همه این موارد توسط ما بررسی می شود بالا بردن تعداد پستها
یا حضور شبانه روزی یک مدیر
دلیل بر این نیست که حتما مدیر ارتقاء پیدا کند
وقتش که شد خود ما برای ارتقاء درجه مدیریتی اقدام خواهیم کرد
موفق باشید.
درود وخسته نباشید براساتید گرامی این سایت پر محتوا.حقیر مطلبی را میخواستم عرض کنم که قبل از بنده کاربران زیاده این پیشنهاد را داده بودند ولی هر دفعه به وقت دیگری موکول شده ودر اخر هم فراموش شده.اقای مدیرایا وقت ان نرسیده که یک خانه تکانی اساسی در سایت برای بیشتر شدن محتوای ان صورت بگیره وپستهایی که دیگه نیازی به اونها نیست یا اگر هم هست خیلی کمه مثلا بخش گوشی که بنده در مدت کوتاهی که عضو سایت شده ام خیلی کم پیش اومده که کسی مشکلی در مورد گوشی در این سایت مطرح کنه وجوابشو بگیره .مثال خود بنده یه مشکلی را دیروز در مورد یه گوشی مطرح کردم که جواب درست حسابی هم در موردش دریافت نکردم وعطایش را به لقایش بخشیدم .ایا خوب نبود بخش گوشی را نمیگم حذف بلکه کوتاه میکردید وبه جای ان به بخش رسیور اضافه وبعضی رسیور های جدید را از بخش رسیور های متفرقه خارج میکردید ویه بخش مجزا برای رسیور های جدید ایجاد میکردید مثل بقیه سایتها؟ونیروی سایت را به طرف مسایلی میبردید که مخاطبان زیادی را بخود اختصاص میدهد؟سپاسگزارم
تايپيک مخصوص انتقادات وپيشنهادات ازسايت
سلام دوستان واساتيدگرامى حقيرهم پيشنهادى درموردسايت ارائه دادم ولى جواب کلى نگرفتيم وفراموش شد.اگرعنايت بفرماييد اکثرارسالها راجب رسيور وتعميرات وکلأ به ماهواره مربوط ميشه خواهشم اينه که اگر دوستان مديران وکاربران بررسى و طبق نظرخواهى موافق باشند،بخش رسيورها وماهواره هابهقسمت اول سايت انتقال پيدا کند.البته درست که سايت ما يک سايت تخصصى هست وبه خيلى بخشها مربوط ميشود.ولى تقريبا 80 درصد به نظرمن به بخش رسيور،ماهواره وتعميرات اختصاص ميگيرد،اين نتيجه
منوطبه فعاليت وارساها وپستهاى کاربران ومديران که درسايت بوضوح ديده ميشود.لطفأ دوستان ومديران. جناب کيانفرهمه نظربدن،
باسلا وعرض ادب خدمت ناظم سایت.ممنونم از توجه حضرتعالی.بخدا همه این جملات از سر دلسوزی برای سایت است که مخاطبان بیشتری برای سایت داشته باشیم .بنده فکرمیکنم وقت ان رسیده که یک تحول اساسی در سایت صورت بگیردوبخشهای از ان که قابل استفاده نیستندکم وبخشهای پرمخاطب اضافه شوند.سپاسگزارم
باسلام وعرض ادب دوباره.امیدوارم بزودی شاهد اتفاق افتادن همه این پیشنهاد ها باشیم وفقط به دکمه تشکر ختم نشود.منتظر این اتفاقات خوب دراینده نزدیک میمانیم.سپاس