با تشکر فراوان جناب عالیشاهی.فقط اگه ممکنه بفرمایید هزینه هر کدام از دو راه چقدر میشود تا در صورت موافقت صاحبش من با اجازتون دستگاه رو همراه با هزینش براتون بفرستم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر فراوان جناب عالیشاهی.فقط اگه ممکنه بفرمایید هزینه هر کدام از دو راه چقدر میشود تا در صورت موافقت صاحبش من با اجازتون دستگاه رو همراه با هزینش براتون بفرستم.
با سلام مجدد.جناب عالیشاهی منتظر پیام شما هستم.
با سلام به جناب عالیشاهی عزیز
مشکلی که تازگی در لب تاپ بنده به وجود آمده اینه که گزینه bluetooth چه برای فرستادن فایل و چه برای رسیو کردن فایل روشن نمیشه قبلا درست بود گزینش سمتراست که توی show hidden icon هست بود.و فکر میکنم از کارهای time stamp باشه ممنون میشم راهنمایی نمایید.
مشخصات:
msi
cx640
هوالعليم
با سلام خدمت دوست عزيز جناب علوي ، ابتدا شما بر روي آيكن My Computer كليك راست كرده و برروي گزينه Properties كليك نماييد و سپس بر روي گزينه Device Manager كليك نماييد در ليست ظاهر شده با دقت مشاهده كنيد كه آيا Device بلوتوث در ليست قرار دارد يا خير؟ و سپس نتيجه را اعلام بفرماييد.
موفق باشيد
بله جناب عالیشاهی هست این گزینه قبلا مراجعه کرده بودم فقط مطمئن هستم که بنده تنظیماتی رو پاک نکردم نمته جالب اینجاست که اوایل که در ست بود الان 1 روز ظاهر میشه و میتونی ازش استفاده کنی باز تا 4 روز نیست.فقط وقتی میاد گزینه time stamp رو یکدفعه دیدم گفتم شاید تنظیمات default کامپیوتر این کار رو میکنه؟
هوالرزاق
با سلام خدمت دوست عزيز جناب علوي ،آقاي عاليشاهي عذرخواهي كردن،صبح ميخواستند جواب شما را بدهند اينترنت ما قطع شد و به محض وصل شدن به من گفتند كه جواب شما را بدهم.
احتمالا مشكل سيستم شما نرم افزاري است ، لطفا دستگاه بلوتوث را از سيستم حذف كنيد ( از طريق Add or Remove Program يا Device Manager ) و دوباره بلوتوث را به سيستم معرفي كنيد.
سپس نتيجه را اعلام كنيد.
موفق باشيد