پاسخ : تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام و فلش انواع گیرنده های دیجیتال DVB-t
با سلام . دوستان فایل فلش گیرنده دیجیتال tvision akb-2001 مورد نیاز می باشد درصورت موجود آپلود نمایید. باتشکر
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak.b
با سلام . دوستان فایل فلش گیرنده دیجیتال tvision akb-2001 مورد نیاز می باشد درصورت موجود آپلود نمایید. باتشکر
درود
این فایل تست نشده است . لطفا تست و نتیجه را اعلام کنید که اگر موردی نداشت در بخش قرار داده شود
.
سلام.
جناب ARIYA عزیز ممنون بابت فایل ولی با این فایل دستگاه رو لوگوی tvision میمونه عین فایل خودش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak.b
سلام.
جناب ARIYA عزیز ممنون بابت فایل ولی با این فایل دستگاه رو لوگوی tvision میمونه عین فایل خودش .
باسلام
دوست عزیز من توی فایلهای سیستم خودم نگاه کردم نبود ولی سعی میکنم در اسرع وقت پیدا کنم منتظر باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak.b
پاسخ : درخواست فای فلش GO Gondo GO-7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elika_2008ir
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم سایت کیان ست لطفا فایل فلش گیرنده دیجیتال GANDO GO-7 را بزارید. با تشکر
سلام خدمت دوستان کسی فایل فلشو نداشت.من درخواست فایل دادم دوستان فایل کمبو اپ کردن.ممنون میشم کمک کنین
در خواست فایل فلش گیرنده صنام 9201
سلام. لطفا فایل فلش سالم و تست شده گیرنده صنام SDR-9201 به شماره فلش GD26Q32 وشماره مین MSD7818-T08-V1.2-131104رو قرار بدید. فایل موجود در سایت جواب نمیده
سلام وخسته نباشید.فایل فلش CONCORD+DB-2201رااگه دارید لطف کنید.با تشکر
درخواست فایل فلش haida tech dvb-6110t
باسلام خدمت همکاران گرامی فایل فلش haida tech dvb-6110t رادارم.باسپاس فراوان