من نمیدونـــــم سوالتونم کامل متوجه نشدم یعنی سیم کارت به لب تاپ وصل کردی؟
صبر کنید مدیرا جوابتونو بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ی هفته س مدیر بخش جواب سوالارو نمیده لااقل بگید بلد نیستیم تکلیفمونو بدونیم
افزونه تبدیل وب به pdf رو فایرفاکس نصب کردم برنامه صفحه وب به pdf تبدیل نمیکنه دلیلش چیه؟
باتشکر
فایل پیوست 102720فایل پیوست 102721
این بخش مدیر نداره
جناب صالحی هم لطف کردن تا اینجا
راهنمایی کردن بیشتر از این امکان
راهنمایی وجود نداشته
صفحه های فایرفاکسم یکم سنگین شدن دیر باز میشن این مشکلم مربوط به همین سوال بالام هست یا خیر؟
آحرین نسخه فایرفاکیس دارم ویندوز و آنتی ویروسم آپدیت
باتشکـــر
سلام خسته نباشید
من ویندوز7 32بیتی دارم تازه هم ویندوزعوض کردم آنتی ویروس اسمارت سکوریتی نسخه9 با لاینسس قانونی ی ساله خریدم نصب کردم
ی مشکلی که الان درگیرم باهاش اینه که بعضی برنامه های نصبی رو داخل فایروال ویندوز قرار میدم دسترسی به اینترنت نداشته باشن به اصطلاح بلاکشون می کنم
اولش بلاک هم میشن مشکلی نیست ولی یهو می بینم اون برنامه به اینترنت دسترسی پیدا کرده از کنترل پنل میرم تو فایروال می بینم فایروال ویندوزم off شده رنگش قرمز
الان نمیدونم این طرفی که این ویندوز و آنتی ویروس واسم نصب کرده چرا هردو فایروال واسم فعال کرده ؟
الان فایروال ویندوز با اسمارت سکوریتی باهم درگیرن تو سیستمم یکم تداخل ایجاد کرده
نمیدونم باید چیکارکنم ؟
به نظر شما فعال بودن هردو فایروال کاردرستی هست یا نه؟
واسه فایروال ویندوزم که برنامه بلاک می کنم بعدش فایروال ویندوزم off میشه هم راهنمایی کنید
کدوم فایروال فعال باشه بهتره؟
اصلآ این مشکل من مربوط به فایروال میشه یا نه؟
ویندوزم دیشب آپدیت کردم
باتشکـــر
هارد کامپیوترم خراب شده خواستم بدم تعمیر کنن.منتها عکس وفیلم های شخصی درون هارد خیلی دارم.میخواستم بپرسم اگه تعمیر بشه اطلاعات هارد کلا ازبین میره یا نه . بعد خواستم بپرسم چه نرم افزار های ریکاوری هستش که قوی هست .
باتشکر
با سلام
دوست عزیز نفرمودید هارد شما به چه صورتی خراب شده؟
اصلا توسط ویندوز شناسایی نمیشه یا اینکه شناسایی شده هنگ میکنه؟
و اینکه پرسیدید اگه تعمیر بشه تمام اطلاعاتتون پاک میشه یا نه ؟
جواب بستگی به نوع خرابی هارد داره اگه بردش خراب بشه تمام اطلاعات توش سالم باقی میمونه
در مورد نرم افزار های ریکاوری انواع مختلفی تو نت هست که هرکدوم تعدادی رو بازیابی میکنند
درحین فرمت کردن درایو c ریستارت کردم .
دیگه شناسایی نکرد.هاردم مدل Seagate
500GB
با سلام
بنظرمن مشکل هارد شما در قسمت برد هست
اگه اینطور باشه تمامی فایلهای شما سالم باقی خواهد موند
بازم می تونید روی یه سیستم دیگه هارد رو چک کنید
احتمال داره بالا بیاد
با نرم افزارهایی مثله پارتیشن ویزارد هم تست کنید
هارد شناسایی میشه یا نه البته این نرم افزار رو در محیط داس اجرا کنید
موفق باشید
موقع ویندوز نصب کردن اصلا شناسایی نمیکنه .