پاسخ : فایل فلش سیرا sr-dv335ub
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.Rahim
با سلام این فایل آزمایش کن.
با سلام ازمایش نمودم فلش مموری را که وارد سوکت یو اس بی مینمایم چند بار چشمک میزند ولی نمیخواند ولی با این فایل هم روشن میشود ولی یو اس بی نمیخواند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin5988
با سلام ازمایش نمودم فلش مموری را که وارد سوکت یو اس بی مینمایم چند بار چشمک میزند ولی نمیخواند ولی با این فایل هم روشن میشود ولی یو اس بی نمیخواند
درود
عزیز با فلش مموری دیگری هم تست کنید
شاید مشکل جای دیگری باشه
با سلام آقا رامین اگر قسمت سی دی کار میکند مشکل فلش ندارید برنامه آیسی فلش خودت هم سالم است دوباره
فایل فلش خودت روی آیسی بزن به قول استاد اشکان با یک فلش دیگر نیز آزمایش کن چون دستگا های چینی با بعضی فلشها
خوب مچ نیستند اگرجواب نگرفتیدپایه های یو اس بی راچک کن .
موفق باشی
پاسخ : تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام و فلش انواع پخش خودرو 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستارپور
با سلام ودرود.مدلaa3-3100هستش ولی با این تفاوت که فقط یه ایسی ایپرام در داخل برد اصلی داره با در اوردن ایسی پخش بدونه کد میشه ولی قسمت سی دی از کار میوفته ایسی رو با تمام بر نامه هایی که برای این مدل معرفی شده بود پروگرام کردم ولی جواب نداد.به خاطر همین میخواستم بدونم که از برنامه خود ایسی میشه کدشو پیدا کرد یا نه با تشکر
IC : 24c02a
کد هایی هم که زدیم و جواب نداده:5364-4635-3535-5353-
بعد از سه کد لوک میشه
با سلام .4035 را تست کنید دوست عزیز
پاسخ : نیاز به فایل فلش پخش پایونر چینی مدل MCX-870 دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داوودی فر
با سلام و خسته نباشید
نیاز به فایل فلش پخش ماشین DVD-VCD-MP4-CD-MP3 مدل MCX-870 دارم ممنون می شوم تو سایت اپلود نمایید ضمنا عکس پخش را نیز پیوست می نمایم با تشکر .
با سلام این پخش رو هم در نظر داشته باشید لطفا
2 فایل پیوست
درخواست فایل فلش پایونیر مانیتوردار مدل DVH_735AV
فایل پیوست 89268فایل پیوست 89269با سلام نیاز به فایل فلش پایونیر مدلDVH_735AVدارم ممنون میشم اگر از دوستان کسی فایلشو برام آپ کنه.
1 فایل پیوست
با سلام ودرود خدمت همکاران عزیز کسی از دوستان فایل ایپرام پخش. دی وی دی.pamoc مدل3200ub رو داره
IC:en25t80فایل پیوست 89274
سلام فايل فلش پخش SOUNDSTREAM مدل VIR-3600T ميخواستم دوستان اگه دارند لطفا برام آپلود كنند با تشكر