من مسئول اجراي قانون سکوت نيستم
مورينيو: رئال و آپوئل قابل مقايسه نيستند
آقاي خاص در صحبتهايي اعلام کرد که اين او نبوده که تصميم به اعمال قانون سکوت گرفته است. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033224.jpg ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید روز دوشنبه در کنفرانس خبری اش در پیش از دیدار دو تیم آپوئل نیکوزیا- رئال مادرید در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد.
او در پاسخ به سوالی درمورد اعمال قانون سکوت در اردوی رئال گفت:« من دلیلی برای توضیح دادن این مسائل نمی بینم. من مسئول قانون سکوت اعمال شده در اردوی رئال مادرید نیستم. و این من نیستم که این تصمیم را گرفته ام.»
مورینیو در مورد بازی روز سه شنبه تیمش در تیم قبرسی گفت:« قبل از هرچیزی از حمایت مردم قبرس از تیممان تشکر می کنم. برخی از دوستانی که من در دنیای فوتبال دارم، از این کشور هستند. کاملا روشن است که باید از آنها نکاتی را بیاموزیم. آنها تیم پر قدرتی دارند و مهمترین نکته این است که به کیفیت تک تک بازیکنان این تیم توجه شود. هر یک از آنها برای منافع تیمشان می جنگند و می دانند که در این ورزش هر چیزی ممکن است.این درس بزرگی برای همه است.باید به آپوئل احترام بگذاریم. عملکرد آنها در لیگ قهرمانان اروپا فوق العاده بوده و جایگاهی در آن قراردارند، شایسته آنهاست.»
مورینیو ادامه داد:« ما مدعی هستیم و این را نمی توان تکذیب کرد. تیمهای آپوئل و رئال را نمی توان با هم مقایسه کرد ولی ما برای حریف احترام فراوانی قائلیم و روند رشد و پیشرفت آنها را مطالعه کرده ایم.بازی سه شنبه شب، بازی پیچیده ای خواهد بود.»
مربی باتجربه رئال در پاسخ به سوالی درمورد این دیدار گفت:« این بازی برای من مشکلی نیست. تنها امیدوارم که در پایان بازی فقط درمورد فوتبال و بازیکنان صحبت شود و نه درمورد داور مسابقه.»