درود
ببخشید اشتباه تایپی بود.عرض میکنم آیا زبان فارسی رو در این محیط نصب نموده اید یا خیر؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید
من یه ویندوز رو سیستمم نصب کردم با پیغام اکتیو رو برو شدم
ویندوز مدیا سنتر ادیتشن سرویس پک 2 که پس از ابدیت شده سرویس پک 3 حالا هر وقت که سیستم بالا میاد ازم میخواد که اکتیو کنمش یه بار قبلا این کار کرده بودم با سریال پک خودش و بهم 60 روز مهلت استفاده و اکتیو مجدد داده بود این دفعه این کارو هنوز نکردم میخواستم ببینم راهی هست که بتونم قانونیش کنم یا نه ویندوز دیگه هم سخت افزارم جواب نمیده به غیر از اکس پی که نصب کنم با تشکر از شما لطفا اگه راهی هست راهنماییم کنید مرسی
:0018:با سلام مجدد و خسته نباشید
اریا عزیز برنامه رو دانلود و نصب کردم و ویندوز الان اکتیو شد مرسی از شما دوست عزیز و خسته هم نباشید :lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay: :lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:
سلام
چند وقتي است كه در دسكتاب هنگاميكه پنجره ها را minimize ميكنم كه به taskbar برود.اين عمل انجام نميشود.و در واقع هنگام minimize كردن پنجره بسته ميشود.و هيچ پنجره اي به taskbar نميرود.
taskbar را با تمام امكانات دارم .ولي پنجره ها minimizeنميشوند.
حتي ريجستري را با چند نرم افزار گوناگون بازسازي كردم ولي فايده اي نداشت.
چاره چيست.
باتشكر
سلم دوستان میتونید این فونت هارو به منم بگید دانلود کنم ؟ منم چنین مشکلی دارم //// ممنون
درود. من الان چند وقته وقتی ویندوز کامپیتور رو عوض می کنم.بعد از یک ما درایو سی اتوماتیک حذف میشه. و یندوز بهم می ریزه کسی نمی دونه مشکل از چی است
طبق عکس زیر که گرفتم
دوست عزيز سلام . اول شما بفرماييد ويندوزتون از كدوم درايو بالا مياد . احتمال ويروس بر روي پارتيشن تيبل و يا ايراد در پارتيشن تبيل هست . ولي اگر درايو همين طور غير قابل استفاده باشه ولي ويندوز ازش لود بشه يا با نرمافزار خاصي انكريپت شده يا اينكه سيستم شما آلوده به ويروس است.