با نهایت تاسف و تاثر درگذشت همسر گرامیتان را تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان مغفرت و علو درجات برای ان مرحومه و صبر و شکیبایی برای باز ماندگان ایشان مسلت داریم
نمایش نسخه قابل چاپ
با نهایت تاسف و تاثر درگذشت همسر گرامیتان را تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان مغفرت و علو درجات برای ان مرحومه و صبر و شکیبایی برای باز ماندگان ایشان مسلت داریم
باسلام
آقای کیانفردرگذشت همسرگرامیتان رابه شماوخانواده محترم تسلیت گفته وازخداوندسبحان میخواهم که به شما وخانواده محترم صبرعنایت بفرمایدوآن مرحومه را موردرحمت وآمرزش خودش قراردهد.آمین
باسلام
آقای کیانفردرگذشت همسرگرامیتان رابه شماوخانواده محترم تسلیت گفته وازخداوندسبحان میخواهم که به شما وخانواده محترم صبرعنایت بفرمایدوآن مرحومه را موردرحمت وآمرزش خودش قراردهد.آمین
تسلیت میگم .ایشالا غم آخرتون باشه .
با سلام وعرض تسلیت بمناسبت درگذشت همسر دوست عزیز جناب کیانفر ،آرزوی صبر ازخداوندمتعال برای ایشان وخانواده محترم را دارم.
جناب کیانفر فوت همسرگرامی تان را تسلیت عرض می کنم وآرزوی صبر جزیل ازخداوندمتعال برای جنابعالی راخواستارم وخداوندروحش را باائمه اطهاروفاطمه زهرا(ع)مهشورفرماید.روحش شادویادش گرامی باد.
خیلی ناراحتم ازاینکه هیچ آدرسی موجودنبوددرمراسم عزاداری شرکت نمایم،بازهم تسلیت عرض می نمایم.
خدا بیامورزدشون
انا لله و انا الیه راجعونجناب آقای کیانفر بدینوسیله مراتب تاثر و همدردی خود را در ضایعه از دست دادن همسر و همراه زندگیتان ابراز میکنیم ...امیدواریم الله سبحان و تعالی برای آن مرحوم علو درجات و برای برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت فرماید ..ما و اعضای کمپانی مدیا استار را در غم خود شریک بدانید ...
باسلام وعرض تسلیت مصیبت وارده را به شما هموطن عزیزاریایی ام تسلیت عرض مینمایم وهماناکه ایزدمنان ایشان را در زمره بهشتیان قرارمیدهد و روحش قرین رحمت حق تعالی باشد.
باسلام خدمت جناب کیانفربانهایت تاسف درگذشت همسرگرامیتان راتسلیت عرض نموده وازخداوندمتعال برای آن مرحومه رحمت وغفران وبرای شما طول عمر مسئلت دارم مارادرغم خودشریک بدانید