سلام دوست من بعد از اون باید همه پارت ها رو آپلود کنم یا یکی کافیه با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببین دوست عزیز حجمی که تعیین شده برای فایلهای زیپ 14.31 مگ هست میتونید در سایت آپلود کنید شما فایل خودتون رو کمی کوچکتر از این مقدار پارت بندی کنید و همه اونها رو در سایت آپلود کنید
مصرف کننده بعد از دانلود موقع اکسترک کردن فایلها به هم چسبیده و استفاده میکنه
موفق باشید
درود
دیروز در این سایت در بخش کارتهای دیوبی بحثی بین دوستان بود در مورد کارتهای دیوبی
تا اونجایی که من تایپیک رو دنبال کردم کسی به کسی توهین ناجوری نکرد و بحث سر مشخص
کردن نوشته های شرکت سازنده کارت با واقعیت های موجود کارت بود که متاسفانه ناظر سایت
این بحث رو بستند و در بخشی دیگر هم باز بحث در مورد این کارت هست که مدیر اون قسمت رو
هم بستند.در صورتی که در بسیاری از فرومهای فارسی این بحث شده و برخوردی هم با اون نشده
مانند فروم*****که بنده با یکی از مدیران ارشد اون سایت در مورد دریافت سیگنال 16-32 ایپسکی
با یک برند کارت مشکل دارم .من مطالب خودمو نوشتم و ایشون هم پاسخ دادند .
و ادامه مطلب برای روشن شدن نوشته های سازنده های کارت با واقعیت خوب است
در ضمن بحث و تبادل نظر در هر موردی حتی در بدترین حالتش خیلی بهتر از جلوگیری
و ممانعت هست
با سلام
دوست عزیز از وقتی این قضیه مدولاسیون 16/32 درباری کارت تی وی تو نت منتشر شد شاهد جنگ جدال های فراوانی بین کاربران و مدیر بخش بودم حتی گاها توهین های شدید میشد
فقط بخاطر بالا رفتن اطلاعات کاربران و همچنین مشخص شدن تکلیف این مساله تا حالا چشم پوشی کردیم
در ضمن خود جنابعالی با همین یوزر در سایتی دیگر با طرفداری از یک مارک کارت dvbو مخالفت با برند دیگه باعث درگیری شده بودید
نام این بخش سایت ما سوالات و مشکلات کارت تی وی هست که متاسفانه از رویه اصلی خودش خارج شده و به میدان جنگ چند کاربر که نمیدونم عامل فروش و توضیح کننده کارت هستند شده که چهره علمی و دوستانه کیانست رو زیر سوال بردند
این تاپیک بصورت موقت بسته شده و اگه باز بشه دیگه اجازه بحث در مورد این قضیه داده نخواهد شد مگر اینکه برای ما ثابت بشه
موفق باشید
من نه فروشنده کارت دیوبی هستم نه از تبلیغ کارتی سودی برای من درست میشه
فقط از روی مسایل فنی و مشاهدات عینی و تجارب خودم و دیگر استفاده کنندگان
مطالبم رو مینویسم و با توهین و ناسزا مخالف هستم اما با بحث و گفتگو در مورد
مزایا و معایب و مشکلات کارت های دیوبی موافقم .چون بحث و گفتگو در این مورد
میتونه هم سطح اطلاعات من رو بالا ببره و هم سطح اطلاعات دیگران رو
در ضمن من اگر کارتی رو ببینم که برتری نسبت به برند های دیگر داره نظرمو میگم
و دوستان دیگر هم میتونند بیان و نظرشو نو اعلامئ کنند و اسم این بحث است نه
درگیری .
شما هم به عنوان ناظر سایت میتونید هر وقت از کلمات نامناسب و نا بحق استفاده شد
مطلب نامناسب رو پاک کنید نه اینکه کل بحث های نوشته شده در این مورد رو غیر قابل
دسترس کنید .
دوست عزیز
بنده حرف شما رو قبول دارم که باید در مورد اون مساله گفتگو و تبادل نظر بشه
شما گفتید در جایی مدیر هستید
بنده بعنوان کنترل سایت وظیفه خودمو بخوبی میدونم و نیازی به راهنمایی شما نیست
اون کسی هم که این عنوان رو به من داده میدونه من چیکاره هستم
کیانست مثل سایتهای دیگه نیست اینجا انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک هست
این بخشهای کارت دی وی بی هم بنا به درخواست کاربران اضافه شده
تا وقتی بنده کنترل سایت هستم اجازه نمیدم نظم بخشی از سایت بخاطر مسائلی به هم بخوره در ضمن اون بخش هم طبق تصمیمات هیئت مدیره کنترل خواهد شد
سلام خدمت مدیران سایت دو روزه که نرم افزار جستجوی سایت کار نمیکنه آیا مشکل از نرم افزار هست با تشکر