عضویت شما فعال گردید./
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام مبلغ 300.000ریال به حساب کارت ملی جهت اشتراک یکساله در تاریخ 92.06.08 ساعت 17:33:21واریز گردید
وقت خوش
مشخصات مبلغ واریزی (300,000 ریال) به ایمیل شخصی جناب کیانفر ارسال شده, محبت فرمایید در اولین فرصت تایید فرمايید.
با سپاس
مرداس
سلام
مشخصات پیام خصوصی کردم
با تشکر
سلام من مبلغ را واریز کردم کی حساب من فعال می شود
مشخصات واریز را به ایمیل تان ارسال کردم
اگه میشه درگاه بانک ملت هم اضافه کنید تا بتونیم از این جا وجه انتقال بدیم به حساب شما
با تشکر
با عرض سلام مبلغ سیصدهزار ریال جهت حق اشتراک وایز گردید از کارت بانک پارسیان شماره ******************
مشخصات فیش واریزی پیام خصوصی شد
پیامی از شما نرسیده است
از طریق لینک زیر پیام ارسال نمایید و مشخصات واریز را بفرستید.
کیان ست
با سلام mmat هستم عضو جدید سایت ", مبلغ واریز و پیام خصوصی شد جهت اطلاع و فعال شدن عضویت اقدام فرمایید
سلام مبلغ 30000 تو مان واریز شد
از مدیر سایت خواهش میکنم شماره حسابی که بشود با ان به صورت غیر انلاین پول واریز نمود اعلان کنند ما که هر چه گشتیم نبود
ممنون
مگه انلاین که در همان لحظه هم فعال میشود چه ایرادی داره؟
این هم شماره حساب ها
http://kianup.ir/uploads/13518030521.jpg
درود
عزیز فرقی نداره هر طوری راحت تر هستید
ان کار را بکنید
شماره حسابها هم در صفحه اول همین تاپیک
هست
موفق باشید.
با سلام ببخشید 6 ماه هم دارید و چقدر است
برادر اگر داشتیم در لینک زیر میزدیم
عضویت در گروه ویژه (vip) و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1392
با سلام حق عضویت برای یکسال پرداخت کردم مبلغ واریزی40000 تومان چقدر طول میکشه فعال سازی انلاین پرداخت کردم با تشکر
با عرض سلام مبلغ 40000تومان توسط پوز به شماره حساب چهار رقم اخر 8146 با نام مهدی حسن پور ملت کارت واریز وشماره پیگری توسط پیام خصوصی ارسال شد پنجشنه 92/6/21ساعت 19:18 دقیقه ممنون
اگر ممکنه دروازه الکترونیک بانک ملی هم بزارید تا با کارت ملی هم بشه خرید کرد من با ملی نتونستم
باعرض سلام
من امروز حق اشتراکم را به حساب شما واریز کردم بانک ملت شماره ********به نام --------- مرسی ممنمون
با سلام امین نجارکار هستم فیش واریزی رو براتون ارسال کردم از بانک مهر ایران به حساب صادرات لطفا اقدام فرمایید
سلام و درود بر همه مهندسین و متخصصین زحمتکش و با ارزش سایت خوب و معظم کیانست و عرض خسته نباشید به مدیریت گرامی --گرچه ارزش سایت شما با کمی بررسی مشخص شد به مراتب والاتر از معیار های مادی است و نمیتوان بهای مادی برای آن در نظر گرفت ولی با توجه به هزینه های بالا و وقت گرانبهایی که مدیریت و همکاران صرف میکنند کمترین چیزی است که میتوان چرخ های سایت را در حرکت مداوم یاری داد امید است مزد و اجر اصلی را از خداوند منان و دعای خیر کاربران به بهترین وجه با برکت در کار و زندگی و مال و جان خویش دریافت نمایید --این حقیر پیرو وظیفه مبلغ 300000 ریال بابت گروه ویژه vip 2 با مشخصات کامل که در پیام خصوصی فرستادم حواله نمودم موفق باشید
باعرض سلام مشخصات فیش واریزی رو توسط پیام خصوصی ارسال کردم لطفا ملاحظه شود. با تشكر.
با درود جناب کیانفر بنده قبلا واریز کرده بودم پس لطفا برسی کنید الان جز گروه نیستم باتشکر