39vf1601شماره ایسی فلش
نمایش نسخه قابل چاپ
39vf1601 شماره ایسی فلش
باسلام خدمت اساتید محترم ودوستان اگه کسی ایپروم سی دی پخش اریا افزار AA3 -3400 رو داره ازش ممنون میشم برام بفرسته نیاز مبرم دارم مشتری عجوله ممنونم
دوست عزیز سلام
چک کنید ببینید این مدل آیا آی سی ایپرام دارد یا خیر
اگر عکسی نیز قرار دهید خیلی بهتر است
این روش را نیز آزمایش و نتیجه را نیز اعلام کنید
رفع خطا وتعویض کد در پخش سی دی AA3_3300
با سلام خدمت دوستان. خسته نباشید. فایل فلش دی وی دی SIERRAمدلSR_2300DUBرا میخواستم. با تشکر
سلام
دوستان لطفا اگه کسی فایل فلش سی دی اولترا سونیک مدل US - DVD 4383BT را دارد لطف کند مشکل کار نکردن تاچ دستگاه می باشد به این صورت که شما هر گزینه ای را انتخاب کنید فقط صدا میوت میشود و هیچ عکس العمل دیگری ندارد با تشکر
سلام دوست گرامی فقط این فایل در شرکت موجود بود که واسم اطمینان دادند که این فایل رو پخشتان جواب خواهد داد دیر جواب دادنم هم به این دلیل بود که باید از شرکت میگرفتم عذر میخوام
فایل فلش premier مدل BSC-333 BT - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
بفرما دوست عزیز تست و نتیجه رو اعلام کنید
فایل فلش SIERRA مدل SR_2300DUB - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام دوست گرامی کار نکردن قسمت تاچ هیچ ربطی به فایل فلش دستگاه نمیتونه باشه خود تاچ یا ایراد داره یا از ولت هاش مشکل پیدا کرده با یه پنل مشابه میتونی تستش کنی مثلا سیرا یا سیلکس
---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
سلام دوستان من قبلا با این روش رو 3400انجام دادم جواب میده
با تشکر فایل فلش مربوطه جواب داد
با سلام وخسته نباشید فایل ایپرام سی دی مدل NBM-1311 با شماره آی سی 24C01B با پردازشگر STK6032FQPG در صورت امکان محبت فرمایید متشکرم manssor
باسلام خسته نباشید فایل ایپرام سی دی NBM-1311 را خدمتتان تقدیم میکنم در صورت امکان رمز را برام پیداکنید متشکرم manssor
باسلام درست شد متشکرم MANSSOR
با سلام لطفا فایل فلش دیویدی السیدی دار پیونر که بدون مدل بوده و شماره اپتیک ان 1200 و ایسی موتر 5888 و cpu 8202r و ایسی فلش ان 25t80 میبا شد را در صورت امکان اپلود کنید با تشکر :lay:
با سلام فایل فلش پخش سونیا مدل su-1505 با ای سی پردازنده speh 8202tq وبا شماره فلش 25f16 را لطف کنید با تشکر
دوست عزیز سلام
این تایپیک را بررسی نمایید ببینید با پخش شما یکسان هست
فایل فلش وایپرام پخش مانیتور دار PIONEER فاقد مدل
سلال م خدمت دوستان عزیز کسی فایل ایپرومارمان KEH-OR6423رو نداره برام بفرسته
اینم از عکسها دوست عزیز سونیا مدل su-1505
باسلام عکس از برد سرو و پانل پخش ماشین فابریک پرادو اگه لطف کنین خیلی ممنو میشم کارم خیلی گیره
با سلام تشکر این فایل درسته فقط دگمه های پانل کار نمیکند
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
دزخواست فایل فلش دی وی دی مارشال مدل ME_2227
FH JA;V
با سلام من یه سیدی تیبا به مدل me-409u دارم که کد میخواد آیسی ایپیرام نداره فقط یه آیسی 24c02در قسمت تیونرش هست که فایل جناب taha1به شماره کد 1156 رو زدم باز هم جواب نداد اگه روشی برای رفع خطا هستش یا ایپیرام این مدل موجوده لطف کنین ممنون میشم ...........
با سلام با این فایل هم مشکل حل نشد جنابadalatpourhassanجالب تر از همه اینه که وقتی آیسی رو ایپیرام میکنم بار هم روی همون ارور هستش و باید صبر کنی تا ارورش پاک بشه ودوباره کد بخواد ممنونم اگه راهنمایی کنین سپاسگزارم..
ممنونم دوست عزیز ولی این روش در مورد سیدی های زانتیا کاربرد داره
دوست عزیز سلام
این روش تست شده است
احتمالا میکروسوییچ پنل دستگاه ایراد دارد
میکروسوییچ ها را سرویس یا تعویض و مجددا روش را با دقت انجام دهید
مراقب باشید دستگاه ارور20نشود که رفع آن کمی سخت است
رفع ارور و پیداکردن کد پخش ME-409U