-
اميرآبادي: مگر رئال و بارسا نميبازند؟
بازيکن تيم استقلال در خصوص اينکه نيمکت نشيني اعتراض دارد گفت: هيچ اعتراضي به اين موضوع ندارم.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00016502.jpg
مهدی امیرآبادی در خصوص شکست یک بر صفر استقلال مقابل مس عنوان کرد: مس در ضد حمله خیلی خوب کار کرد. به هر حال برد و باخت در فوتبال است. مگر رئال و بارسلونا نمیبازند؟ استقلال از موقعیتهای خود استفاده نکرد و ما 3 امتیاز از دست دادیم. این شکست دلیل خاصی نداشت.
امیر آبادی در پاسخ به این سؤال که به نظر استقلال انگیزه کافی را نداشت گفت: چرا انگیزه نداشتیم؟ ما برای قهرمانی بازی میکنیم. استقلال با این همه مهره میخواهد قهرمان شود.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا امروز به میدان نرفت، گفت: از کادر فنی بپرسید. من آماده آماده هستم.
امیرآبادی در خصوص اینکه اعتراض به نیمکت نشینی دارد گفت: هیچ اعتراضی ندارم. چرا باید اعتراض کنم؟
-
رحمتي:مس از تک موقعيتش استفاده کرد
دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: مس از تک موقعيتي که داشت استفاده کرد و به برتري رسيد.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00002557.jpg
مهدی رحمتی پس از شکست یک بر صفر استقلال مقابل مس کرمان گفت: مس بازی بستهای انجام داد و روی ضد حمله از تک موقعیت خود استفاده کرد. مس بازیکنان و کادر فنی خوبی دارد.
وی افزود: به نظر من در این 5 سال این مس یکی از بهترین خط هافبکها را در اختیار دارد و به خوبی بازی را بسته بود.
دروازه بان استقلال در خصوص گلی که دریافت کرد، گفت: توپ به تیر دروازه خورد و باعث شد بازیکن حریف گل بزند. در این گل همه بازیکنان مقصر بودند.
-
مظلومي:داور پنالتي ما را ديد و نگرفت
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: تماشاگران با يک باخت خانگي همه چيز را فراموش ميکنند و نميدانم دنبال چه چيزي هستند.http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030817.jpg
پرویز مظلومی پس از شکست خانگی یک بر صفر برابر مس کرمان گفت: حریف بسته بازی میکرد. آنها در زمین خودشان دفاع میکردند و دفاع منطقی و جانانه کردند. ما هم اصلاً خوب نبودیم و شرایط برد را نداشتیم اما میتوانستیم بازی را مساوی کنیم.
وی ادامه داد: داور پنالتی ما را دید و نگرفت. ما مستحق این شکست نبودیم و تساوی عادلانه بود. مشکلات تیم را برطرف میکنیم. در این بازی چند مصدوم داشتم و بد موقعی گل خوردیم و فرصتی برای جبران نداشتیم. بازیکنان ما دیر از خواب بیدار شدند وگرنه میتوانستیم بازنده نباشیم.
مظلومی در مورد مشکل گلزنی استقلال در غیاب فرهاد مجیدی گفت: در مورد مجیدی حرف زیاد زده است. بهتر است در مورد آینده حرف بزنیم و تلاشمان را بیشتر کنیم تا نتیجه بگیریم. من با نظر شما موافقم که در گلزنی مشکل داشتیم و باید این مشکل را برطرف کنیم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه با شکست امروز نفت، فرصت خوبی برای استحکام صدرنشینی داشتید، تاکید کرد: راه طولانی در پیش داریم. هنوز سه بازی از نیمفصل دوم گذشته و این مسئله قابل جبران است. شاید بازیکنان ما استرس داشتند اما انشاءالله در آینده جبران میکنیم. امروز خوب نبودیم و باختیم.
مظلومی در مورد اینکه ساموئل و یرکوویچ در پستهای غیرتخصصی خود ضعیف بازی کردند اظهار داشت: آنها دو فرصت گلزنی به دست آوردند که از دست رفت. این دو پیش از این هم در چنین پستهایی بازی کرده بودند. خارجیها برای آنکه در تیم ما جا بیفتند به زمان نیاز دارند. آنها میتوانند به ما کمک کنند.
سرمربی استقلال در مورد وضعیت مصدومان این تیم گفت: تیموریان دو هفته دیگر برای مداوا به زمان نیاز دارد. نبود او تیم ما را دچار مشکل کرده است. ما مصدومان زیادی داشتیم و آنها کمکم به شرایط بازی میرسند. با بازگشت مصدومان میتوانیم تغییر سیستم بدهیم. امروز هم اگر هافبک راست داشتم خسرو حیدری را بازی نمیدادم اما ریسک کردم او را به میدان فرستادم. اگر او میتوانست از ابتدای مسابقه بازی کند به ما خیلی کمک میکرد.
وی با اشاره به دقایق پایانی بازی گفت: متأسفانه با وزش باد به بازیکن حریف علیه ما پنالتی میگیرند اما نمیدانم چرا برای استقلال پنالتی نمیگیرند. بازیکن ما را در محوطه جریمه زدند. داور پنالتی ما را دید و نگرفت. از خود او بپرسید چرا این پنالتی را به سود ما اعلام نکرد.
مظلومی در مورد اعتراض تماشاگران استقلال تصریح کرد: تماشاگران با یک باخت خانگی همه چیز را فراموش میکنند. ما چهار دربی را بردیم و در صدر جدول هستیم. نمیدانم هواداران به دنبال چه چیزی هستند. ما باختیم و مقصر خودمان هستیم؛ از من گرفته تا تمام بازیکنان. باید تلاشمان را بیشتر کنیم. تیم ما اصلا در نیمه دوم خوب نبود و من به عنوان یک مربی این مشکل را و مشکل گلزنی استقلال را حل کنم.
-
پورحيدري:انتظارشعارعليه استقلال رانداشتم
سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد که انتظار نداشته هواداران عليه تيمشان شعار دهند.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035770.jpg
منصور پورحیدری در خصوص پیروزی یک بر صفر مس مقابل استقلال گفت: قبل از هر چیز به مس تبریک میگویم. آنها خوب استقلال را تحت فشار گذاشته بودند. فکر میکنم پس از پیروزی مقابل داماش بازیکنان استقلال دچار غرور شده بودند. حرکات بدون توپ ما کم شده بود.
وی افزود: فوتبال همین است و وقتی از موقعیتها استفاده نکنیم به مشکل میخوریم. فکر میکنم نتیجه مساوی منصفانهتر بود.
پورحیدری با بیان اینکه داور میتوانست یک پنالتی برای استقلال بگیرد، گفت: این نظر شخصی من است و میشد بازی یک بر یک تمام شود. باید برای بازیهای آینده تلاش کنیم. ما فرصت میخواهیم. چند بازیکن خارجی به تیم اضافه شدند و تیم باید هماهنگتر شود.
پورحیدری درباره اینکه عدهای علیه تیم شعار دادند، گفت: انتظار شنیدن این شعارها را نداشتم اما این مسائل در همه بازیها است. ما مثل کشورهای دیگر از تمام روزهای لیگمان استفاده نمیکنیم. یک سری روزها شرایط برگزاری بازی را نداریم. امیدوارم کیروش با برنامههای لیگ هماهنگتر شود. برای فصل بعد باید تیمها را کاهش دهیم تا این چنین به مشکل نخوریم.
-
حمودي:چون دقيقه 90 بود داور پنالتي نگرفت
بازيکن استقلال گفت: به دليل اينکه در دقيقه 90 مسابقه بود داور پنالتي ما را اعلام نکرد.http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036226.jpg
علی حمودی پس از شکست یک بر صفر برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران گفت: بازیکن حریف دست من را کشید و روی من خطا کرد. اهل تمارض نیستم اما نمیدانم آن صحنه داخل محوطه جریمه بود یا بیرون آن ولی بازیکنان در رختکن به من گفتند خطا در محوطه جریمه اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: چون در دقیقه 90 چنین صحنهای رخ داد، داور پنالتی نگرفت ایندر حالی ااست که برای یک داور نباید دقیقه بازی مهم باشد. میتوانید از بازیکن مس هم بپرسید، او روی من خطا کرد و خودش هم یک لحظه داور را نگاه کرد.
حمودی خاطرنشان کرد: در روزی که مستحق باخت نبودیم و حداقل نتیجه باید مساوی میشد، باختیم.
-
هفته بيستم ليگ برتر
شکست خانگي استقلال برابر تيم هفدهم جدول
تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادي برابر مس کرمان شکست خورد.http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033173.jpg
دیدار دو تیم استقلال و مس کرمان از ساعت ۱۶:۴۰ در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از دو هزار تماشاگر آغاز شد و با نتیجه یک بر صفر به سود مس کرمان به پایان رسید. در دقیقه 86 ضربه محسن خلیلی به تیر دروازه استقلال خورد و در برگشت احمد حسنزاده برای مس گلزنی کرد تا بلاژویچ که پس از 10 سال به ورزشگاه آزادی آمده بود برد شیرینی را کسب کند.
استقلال در نیمه دوم بازی تهاجمی به نمایش گذاشت و چند فرصت گلزنی را از دست داد. مس کرمان هم یکی دو فرصت خوب گلزنی داشت.
محمود رفیعی داور مسابقه به آرش برهانی، مجتبی جباری و ساموئل از استقلال و مصطفی سیفی از مس کرمان کارت زرد نشان داد.
استقلال با این شکست همچنان ۴۰ امتیازی ماند و مس کرمان که پیش از این بازی در رده هفدهم بود 22 امتیازی شد.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظرِی، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، مجتبی جباری، آرش برهانی( از دقیقه ۵۸ خسرو حیدری)، محسن یوسفی( از دقیقه ۶۱ میلاد میداودی)، گوران یرکوویچ، جیلوید ساموئل
سرمربی: پرویز مظلومی
ترکیب مس کرمان:
ارشاد یوسفی، وحید اسماعیل بیگی، فرهاد سالاری، سپهر حیدری، شجاع خلیلزاده، قاسم دهنوی، آرارات آراکلیان(از دقیقه ۸۰ وینویچ)، فرزاد حسینخانی، مصطفی سیفی، احمد حسنزاده، کیوان امرایی( از دقیقه ۵۹ محسن خلیلی)
سرمربی: میرسلاو بلاژویچ
-
ليگ قهرمانان آسيا
کمک داور ديدار استقلال و ذوبآهن تغيير کرد
کنفدراسيون فوتبال آسيا از تغيير يک کمک داور در ديدار استقلال و ذوب آهن در مرحله پليآف خبر داد.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026072.jpg
طبق نامه AFC یکی از کمک داوران دیدار استقلال و ذوبآهن در مرحله اول پلیآف لیگ قهرمانان آسیا تغییر کرده که به شرح زیر است:
جمعه 21 بهمن -ساعت 17:15-ورزشگاه آزادی
ناظر بازی:کمیل توکاباو از قرقیزستان
ناظر داوری:محمد باسک الهجار از سوریه
داور وسط: توجو مینورو از ژاپن
کمک داور اول:اوتوکا هارو هیرو از ژاپن
کمک داور دوم: نیشیو هیدکی از ژاپن
داورچهارم:یاما موتو یودا از ژاپن
-
تحويل رسيد اسامي اعضاي استقلال از AFC
معاون باشگاه استقلال اعلام کرد اين تيم نميتواند بازيکن ايراني بگيرد و به همين دليل به دنبال جذب يک مهاجم آسيايي است.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031885.jpg
علی امیری معاون باشگاه استقلال که به تازگی از مالزی بازگشته در خصوص جلساتی که در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا تشکیل شده، اظهار داشت: باشگاه استقلال پیش از این اسامی بازیکنان را از طریق فدراسیون به AFC ارسال کرده بود اما خودمان اسامی را به طور حضوری در اختیار مسئولان برگزار کننده رقابت های لیگ قهرمانان آسیا قرار دادیم.
وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین طراحی و اسپانسرهای استقلال را تایید کرد. لباس ما در این رقابت ها آبی خواهد بود. همچنین اعلام شد در دوره قبلی با میانگین ۴۰ هزار نفر در هر بازی استقلال پر تماشاگرترین تیم بوده است.
امیری تصریح کرد: قوانین جاری در لیگ قهرمانان آسیا مرور شد و اینکه چه آیتم هایی را باید در این مسابقات رعایت کنیم.
معاون باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا این باشگاه بازیکن کمکی برای لیگ قهرمانان آسیا جذب می کند یا خیر گفت: بحث جذب یار کمکی نیست. هر تیم می تواند یک هفته قبل از رقابت های پلی آف به لیست ارائه شده به AFC بازیکن اضافه یا کم کند. بعد از دو بازی پلیآف برای شروع مرحله گروهی باشگاه صعود کرده یک هفته فرصت دارد به لیست خود بازیکن اضافه یا کم کند. ما هم درصدد هستیم که یک مهاجم آسیایی به لیست خود اضافه کنیم.
وی تاکید کرد: نمی توانیم بازیکن ایرانی جذب کنیم چون طبق قوانین باید بازیکن آزاد بگیریم و فسخ قرارداد بازیکن ایرانی آزاد با باشگاه اولیه هم باید تا تاریخ ۱۴ دی در هیئت فوتبال مربوطه ثبت شده باشد. چند گزینه آسیایی باکیفیت به مظلومی معرفی کرده ایم. هدف باشگاه جذب بازیکن خوب است. همانطور که ساموئل را از لیگ برتر انگلیس جذب کردیم. فکر نمی کنم بزرگتر از او بازیکن به ایران آمده باشد و می خواهیم این روند ادامه داشته باشد.
-
هوشنگ نصیرزاده: پنالتی سرنوشتسازی که نادیده گرفته شد
http://fc-tractor.com/wp-content/upl...9%82%D9%85.jpg
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، هوشنگ نصیرزاده، کارشناس داوری درخصوص کارت زردهای داده شده گفت: محمود رفیعی مدتی قبل با اعتراض استقلالیها مواجه شد به طوری که قضاوت بازیهای آبیپوشان را تا مدتها به او نمیدادند اما مجدداً او برای استقلال قضاوت کرد. رفیعی در این دیدار رفتار بیتجربهای نشان داد و این را به خاطر اخطارهایی که به ساموئل و مجتبی جباری داد، عنوان میکنم. او در اخطار دادن به آنها عجله به خرج داد.
نصیرزاده در خصوص خطا روی علی حمودی در محوطه جریمه اظهار داشت:
مهمترین تصمیم رفیعی در این دیدار در دقیقه 95 روی داد زمانی که درون محوطه جریمه مس، مدافع این تیم در حالی که علی حمودی پا به توپ وارد محوطه جریمه شده بود او را با هل دادن زمین زد ولی داور بازی این پنالتی سرنوشتساز را نادیده گرفت.
-
عمرانزاده: داوری افتضاح بود/ در زمین حافظیه باید تیله بازی کرد!
خبرگزاری فارس: مدافع تیم استقلال گفت: داور دیدار با مس کرمان افتضاح بود.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...709_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمرانزاده پس از شکست یک بر صفر استقلال مقابل مس گفت: نیمه اول چند موقعیت داشتیم اما نیمه دوم بد بازی کردیم و مس از تک موقعیت خود استفاده کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که استقلال در نوع بازی نوسان ندارد، گفت: ما مشکلی نداریم. خسته بودیم. 4 روز دیگر باید به شیراز برویم. به نظر من فوتبال ایران در حدی نیست که هر 4 روز ی کبار بازی برگزار کند.
عمرانزاده در خصوص بازی آینده مقابل فجر سپاسی تصریح کرد: بازی با فجر سخت است به خصوص که در آن زمین باید تیله بازی کرد نه فوتبال.
وی درباره اینکه باید در همان زمین فینال جام حذفی را برگزار کنند، گفت: انشالله در جام حذفی ایران و همه آنهایی که در خارج از کشور این بازی را میبییند شاهد بهترین فوتبال زیر توپ زدن خواهند بود.
عمرانزاده در مورد اینکه اکثر زمینهای فوتبال همین مشکل را دارند و این به نظر توجیه نیست، گفت: همه تیمهای مقابل استقلال انگیزه دو برابر دارند و تلاش خود را بیشتر میکنند و زمین بد هم در روند کاری تاثیر گذار است.
مدافع تیم استقلال درباره داوری گفت: داوری افتضاح بود. این داور چه کسی بود.