سلام دوست عزیز کدم خوبه اون رو نصب کنم نود 32 که هی کد لایسنس میخواد و آدم رو کلافه میکنه حالا کدومرو نصب کنم با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز کدم خوبه اون رو نصب کنم نود 32 که هی کد لایسنس میخواد و آدم رو کلافه میکنه حالا کدومرو نصب کنم با تشکر
سلام اقا سجاد عزیز
اقا شما نود32 رو نصب کنید سپس از طریق این نرم افزار که نود32 رو کرک تقریبا دائمی میکنه خیالتون از تعویض مکرر یوزر پسورد راحت کنید
**** Smart Security 5.2.9.1 Final x86/x64 - بسته امنیتی ***** - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
کرک جدید برای آپدیت آنتی ویروس ***** بدون نیاز به یوزر و پسورد و اکتیو کردن آن
موفق باشید
شرمنده که سوالم رو اینجا مطرح میکنم میخواستم بدونم میتونم نام کاربری ام روعوض کنم
من حق اشتراک رو پرداخت کردم پس کی فعال میشم؟؟؟؟:621221_LaieA_011: :670519_computer4:
سلام دوستان اگه میشه این تاپیک رو قفل کنین ### نکاتی که همه مشترکان سیسیکم سایت باید بدانند ### - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
واینکه اگه میشه تو امضای من زیر اون عکس این متن رو قرار بدین تا با کلیک روی اون به صفحه بالا منتقل بشوند.
### نکاتی که همه مشترکان سیسیکم سایت باید بدانند ###
سلام دوستان اول اینکه ممنون بابت انجام شدن درخواست بالا.ولی یه درخواست دیگه دیدم که تاپیکی که قفل کردین یه کاری که فقط خودم حداقل بتونم ویرایشش کنم.
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
خیلی ممنونم./
سلام شما محدودیت آپلود دارید من چطور میتونم فایلها رو حجم بالای 11 مگابایت دارن رو آپلود کنم تو بخش dvb کارت لطفا رسیدگی کنید