-
مظلومی: داور پنالتی ما را دید و نگرفت/نمیدانم هواداران استقلال دنبال چه چیزی هستند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: تماشاگران با یک باخت خانگی همه چیز را فراموش میکنند و نمیدانم دنبال چه چیزی هستند.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...955_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس پرویز مظلومی پس از شکست خانگی یک بر صفر برابر مس کرمان گفت: حریف بسته بازی میکرد. آنها در زمین خودشان دفاع میکردند و دفاع منطقی و جانانه کردند. ما هم اصلاً خوب نبودیم و شرایط برد را نداشتیم اما میتوانستیم بازی را مساوی کنیم.
وی ادامه داد: داور پنالتی ما را دید و نگرفت. ما مستحق این شکست نبودیم و تساوی عادلانه بود. مشکلات تیم را برطرف میکنیم. در این بازی چند مصدوم داشتم و بد موقعی گل خوردیم و فرصتی برای جبران نداشتیم. بازیکنان ما دیر از خواب بیدار شدند وگرنه میتوانستیم بازنده نباشیم.
مظلومی در مورد مشکل گلزنی استقلال در غیاب فرهاد مجیدی گفت: در مورد مجیدی حرف زیاد زده است. بهتر است در مورد آینده حرف بزنیم و تلاشمان را بیشتر کنیم تا نتیجه بگیریم. من با نظر شما موافقم که در گلزنی مشکل داشتیم و باید این مشکل را برطرف کنیم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه با شکست امروز نفت، فرصت خوبی برای استحکام صدرنشینی داشتید، تاکید کرد: راه طولانی در پیش داریم. هنوز سه بازی از نیمفصل دوم گذشته و این مسئله قابل جبران است. شاید بازیکنان ما استرس داشتند اما انشاءالله در آینده جبران میکنیم. امروز خوب نبودیم و باختیم.
مظلومی در مورد اینکه ساموئل و یرکوویچ در پستهای غیرتخصصی خود ضعیف بازی کردند اظهار داشت: آنها دو فرصت گلزنی به دست آوردند که از دست رفت. این دو پیش از این هم در چنین پستهایی بازی کرده بودند. خارجیها برای آنکه در تیم ما جا بیفتند به زمان نیاز دارند. آنها میتوانند به ما کمک کنند.
سرمربی استقلال در مورد وضعیت مصدومان این تیم گفت: تیموریان دو هفته دیگر برای مداوا به زمان نیاز دارد. نبود او تیم ما را دچار مشکل کرده است. ما مصدومان زیادی داشتیم و آنها کمکم به شرایط بازی میرسند. با بازگشت مصدومان میتوانیم تغییر سیستم بدهیم. امروز هم اگر هافبک راست داشتم خسرو حیدری را بازی نمیدادم اما ریسک کردم او را به میدان فرستادم. اگر او میتوانست از ابتدای مسابقه بازی کند به ما خیلی کمک میکرد.
وی با اشاره به دقایق پایانی بازی گفت: متأسفانه با وزش باد به بازیکن حریف علیه ما پنالتی میگیرند اما نمیدانم چرا برای استقلال پنالتی نمیگیرند. بازیکن ما را در محوطه جریمه زدند. داور پنالتی ما را دید و نگرفت. از خود او بپرسید چرا این پنالتی را به سود ما اعلام نکرد.
مظلومی در مورد اعتراض تماشاگران استقلال تصریح کرد: تماشاگران با یک باخت خانگی همه چیز را فراموش میکنند. ما چهار دربی را بردیم و در صدر جدول هستیم. نمیدانم هواداران به دنبال چه چیزی هستند. ما باختیم و مقصر خودمان هستیم؛ از من گرفته تا تمام بازیکنان. باید تلاشمان را بیشتر کنیم. تیم ما اصلا در نیمه دوم خوب نبود و من به عنوان یک مربی این مشکل را و مشکل گلزنی استقلال را حل کنم.
-
پورحیدری: انتظار نداشتم هواداران علیه استقلال شعار دهند
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم استقلال تاکید کرد که انتظار نداشته هواداران علیه تیمشان شعار دهند.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...257_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، منصور پورحیدری در خصوص پیروزی یک بر صفر مس مقابل استقلال گفت: قبل از هر چیز به مس تبریک میگویم. آنها خوب استقلال را تحت فشار گذاشته بودند. فکر میکنم پس از پیروزی مقابل داماش بازیکنان استقلال دچار غرور شده بودند. حرکات بدون توپ ما کم شده بود.
وی افزود: فوتبال همین است و وقتی از موقعیتها استفاده نکنیم به مشکل میخوریم. فکر میکنم نتیجه مساوی منصفانهتر بود.
پورحیدری با بیان اینکه داور میتوانست یک پنالتی برای استقلال بگیرد، گفت: این نظر شخصی من است و میشد بازی یک بر یک تمام شود. باید برای بازیهای آینده تلاش کنیم. ما فرصت میخواهیم. چند بازیکن خارجی به تیم اضافه شدند و تیم باید هماهنگتر شود.
پورحیدری درباره اینکه عدهای علیه تیم شعار دادند، گفت: انتظار شنیدن این شعارها را نداشتم اما این مسائل در همه بازیها است. ما مثل کشورهای دیگر از تمام روزهای لیگمان استفاده نمیکنیم. یک سری روزها شرایط برگزاری بازی را نداریم. امیدوارم کیروش با برنامههای لیگ هماهنگتر شود. برای فصل بعد باید تیمها را کاهش دهیم تا این چنین به مشکل نخوریم
-
از فرصتهایمان استفاده نکردیم
امیرآبادی: مگر رئال و بارسا نمیبازند؟/ اعتراضی به نیمکتنشینی ندارم
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم استقلال در خصوص اینکه نیمکت نشینی اعتراض دارد گفت: هیچ اعتراضی به این موضوع ندارم.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...636_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی امیرآبادی در خصوص شکست یک بر صفر استقلال مقابل مس عنوان کرد: مس در -- حمله خیلی خوب کار کرد. به هر حال برد و باخت در فوتبال است. مگر رئال و بارسلونا نمیبازند؟ استقلال از موقعیتهای خود استفاده نکرد و ما 3 امتیاز از دست دادیم. این شکست دلیل خاصی نداشت.
امیر آبادی در پاسخ به این سؤال که به نظر استقلال انگیزه کافی را نداشت گفت: چرا انگیزه نداشتیم؟ ما برای قهرمانی بازی میکنیم. استقلال با این همه مهره میخواهد قهرمان شود.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا امروز به میدان نرفت، گفت: از کادر فنی بپرسید. من آماده آماده هستم.
امیرآبادی در خصوص اینکه اعتراض به نیمکت نشینی دارد گفت: هیچ اعتراضی ندارم. چرا باید اعتراض کنم؟
-
تشویق حیدری و میداودی/حضور یک هوادار در وسط زمین و ناراحتی امرایی از بلاژویچ
خبرگزاری فارس: دو بازیکن نیمکت نشین استقلال از سوی تماشاگران تشویق شدند.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...036_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، میلاد میداودی و خسرو حیدری که مدتهاست به دلیل مصدومیت در ترکیب اصلی تیم قرار نمیگیرند امروز از سوی تماشاگران استقلال تشویق شدند. این دو بازیکن هم به سمت هواداران رفتند و به ابراز احساسات آنها پاسخ دادند.
* میرسلاو بلاژویچ که قول داده بود دیگر در ورزشگاه سیگار نکشد هنگام خروج از رختکن مس در بین دو نیمه سیگاری روشن کرد که با اعتراض خبرنگاران صدا و سیما مواجه شد.
*یک هوادار در دقیقه ۵۹ به میدان مسابقه آمد و به طرف رحمتی رفت و دروازهبان استقلال را در وسط بازی در آغوش گرفت. ماموران انتظامی این تماشاگر را از میدان خارج کردند.
* کیوان امرایی که در نیمه دوم با محسن خلیلی تعویض شد از این تعویض ناراحت بود و کاپشن ورزشی خود را پرتاب کرد و با سرمربی مس هم دست نداد.
* کارلوس کیروش پیش از شروع مسابقه در ورزشگاه حضور داشت.
* پژمان منتظری با مصدومیت در نیمه دوم به میدان آمد.
* محسن خیلی پشت نیمکت مس خودش را گرم میکرد که محمد فنایی ناظر مسابقه به او ایراد گرفت و گفت باید در پشت دروازه بدنت را گرم کنی نه پشت نیمکت.
* بلاژویچ در نیمه دوم در یکی دو صحنه به تصمیم داور مسابقه اعتراضهای شدیدی داشت.
دیدار دو تیم تا دقیقه ۶۵ با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.
-
در گلی که خوردیم همه مقصر بودند
رحمتی: مس از تک موقعیتش استفاده کرد/ آنها بهترین خط هافبک 5 سال اخیر را دارند
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال استقلال گفت: مس از تک موقعیتی که داشت استفاده کرد و به برتری رسید.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...333_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی پس از شکست یک بر صفر استقلال مقابل مس کرمان گفت: مس بازی بستهای انجام داد و روی -- حمله از تک موقعیت خود استفاده کرد. مس بازیکنان و کادر فنی خوبی دارد.
وی افزود: به نظر من در این 5 سال این مس یکی از بهترین خط هافبکها را در اختیار دارد و به خوبی بازی را بسته بود.
دروازه بان استقلال در خصوص گلی که دریافت کرد، گفت: توپ به تیر دروازه خورد و باعث شد بازیکن حریف گل بزند. در این گل همه بازیکنان مقصر بودند.
-
گزارش تمرين استقلال
آندرانيک تيموريان با عصا در تمرين استقلال حضور پيدا کرد.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028444.jpg
بازیکنان تیم استقلال امروز قبل از اینکه تمرین را آغاز کنند طبق برنامه قبلی از ساعت ۱۲ در ورزشگاه دستگردی حاضر شدند و در رختکن ورزشگاه به تماشای فیلم بازی با مس پرداختند. مظلومی در این جلسه نکات لازم را به بازیکنان گوشزد کرد. این جلسه آنالیز باعث شد تمرین استقلال ساعت ۱۴:۱۰ آغاز شود.
* جواد زرینچه عضو هیئت مدیره این باشگاه در ورزشگاه حضور پیدا کرده بود. بازیکنان استقلال وقتی زرینچه را دیدند به سمت وی رفتند و با او به خوش و بش پرداختند. برومند هم به طور اختصاصی دقایقی با زرینچه صحبت کرد.
* بازیکنان استقلال در مورد ال کلاسیکو چهارشنبه شب با هم صحبت می کردند و اکثر آنها معتقد بودند که بارسلونا باز هم برنده این مسابقه است.
* آندرانیک تیموریان که پس از شکستگی انگشت پایش در تمرینات استقلال شرکت نکرده بود امروز با لباس شخصی و با عصا در تمرین حاضر شد. گفته می شود این بازیکن از هفته دیگر می تواند تمریناتش را آغاز کند.
* شاهرخ بیانی آنالیزور استقلال و رضا رجبی پیشکسوت این تیم در محل تمرین حاضر بودند.
* پژمان منتظری به دلیل مصدومیت قبل از تمرین دقایقی با مظلومی صحبت کرد و سپس زیر نظر پزشک تیم به تمرین پرداخت.
* مظلومی پس از گرم کردن بازیکنان آنها را جمع و مسائل تاکتیکی تمرین را به بازیکنان اعلام کرد.
* بازیکنان در دو گروه سبز و آبی به فوتبال پرداختند.
* مهدی رحمتی دروازه بان این تیم دقایقی با رضا رجبی صحبت کرد.
* هنکه در یک تمرین تاکتیکی از بازیکنان خواست تمرین حمله به دفاع را انجام دهند.
* از این تمرین ۲۰ نفر دیدن کردند.
-
فردا آخرين تمرين استقلال پيش از ديدار با فجر
آخرين تمرين تيم فوتبال استقلال تهران پيش از ديدار مقابل فجر شهيد سپاسي شيراز، فردا (چهارشنبه) در مجموعه ورزشي شهيد دستگردي تهران برگزار مي شود.http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028463.jpg
این تمرین ساعت 13 و 30 دقیقه فردا (چهارشنبه) آغاز می شود و آبی پوشان پایتخت پس از این تمرین راهی فردودگاه مهرآباد خواهند شد تا با پرواز ساعت 16 و 15 دقیقه، تهران را به مقصد شیراز ترک کنند.
دیدار تیم های فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز و استقلال تهران در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران، ساعت 14 روز پنجشنبه 29 دی ماه در ورزشگاه حافظیه شهر شیراز برگزار می شود.
تیم فوتبال استقلال تهران اکنون با 40 امتیاز صدرنشین لیگ برتر باشگاه های ایران است و تیم فجر شهید سپاسی شیراز با 19 امتیاز در مکان هفدهم جدول رده بندی این مسابقه ها قرار دارد.
-
نتايج کامل هفته بيستم
نگراني آبيها و حرکت تراکتور به سمت صدر
با پايان هفته بيستم رقابتهاي ليک برتر فوتبال فاصله استقلال با تيم دوم به 4 امتياز رسيد و پرسپوليس هم در رده هفتم قرار گرفت.http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005479.jpg
هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر فوتبال امروز با برگزاری یک دیدار به پایان رسید.
در حساسترین دیدارهای این هفته استقلال در خانه مقابل تیم قعر جدولی مس کرمان شکست دور از انتظاری را متحمل شد و پرسپولیس در تبریز مقابل شهرداری در حالی که 2 بر صفر عقب بود به تساوی 2 بر 2 قناعت کرد.
در سایر دیدارهای مهم تیمهای سپاهان، فولاد خوزستان، سایپا و تراکتورسازی با گلباران حریفانشان پیروزیهای پرگلی را در هفته بیستم سپری کردند. نکته قابل توجه اینکه هر 4 تیم در خانه حریفان چنین بردهایی را به ثبت رساندند.
با توجه به نتایجی که در این هفته رقم خورد استقلالیها نگران کم شدن فاصلهشان با سایر تیمها هستند چرا که تراکتورسازی خود را به 4 امتیازی شاگردان مظلومی رسانده است. پرسپولیس نیز در رده هفتم ایستاده و البته راهآهن با علی دایی رتبهای بهتر از شانزدهم ندارد تا همچنان در انتهای جدول فانوس به دست باشد.
*نتایج کامل و گلزنان هفته بیستم:
نفت آبادان صفر - سپاهان ۴
گل: عمادرضا(۵)سزار (۲۶)و (۸۲)مهدی جعفرپور(۶۴)
نفت تهران یک - فولاد خوزستان ۳
گل: رضا نوروزی(۷)، (۴۵+۱) و (۶۳) برای فولاد و حمیدرضا فتحی(۵۷) برای نفت تهران
اخراج: سروش رفیعی (۵۳) از فولاد خوزستان
ذوب آهن صفر - سایپا ۳
گل: مهدی خیری(۴۰)، کریم انصاری فرد(۴۸)و امین منوچهری(۵۳)
داماش گیلان یک - فجرسپاسی شیراز صفر
گل: علیرضا جهانبخش(۸۹)
صبای قم ۲ - راه آهن یک
گل: علی مولایی (۱۸) و رضا عنایتی (۸۷) برای صبای قم امید عالیشاه (۳۵) برای راه آهن
مس سرچشمه صفر - ملوان انزلی صفر
شاهین بوشهر صفر - تراکتورسازی ۳
گل: فرزاد حاتمی (ثانیه ۲۰)، توزی(۴۵)(۷۳)
استقلال صفر - مس کرمان یک
گل: احمد حسنزاده (86)
شهرداری تبریز 2 – پرسپولیس 2
گل: سعید دقیقی (12) از روی نقطه پنالتی و جعفر بذری (27) برای شهرداری و علیرضا محمد (38) و علی کریمی (60) برای پرسپولیس
*جدول ردهبندی لیگ برتر در پایان هفته بیستم:
1- استقلال 40 امتیاز
2- تراکتورسازی 36 امتیاز
3- نفت تهران 36 امتیاز
4- صبای قم 36 امتیاز
5- سپاهان 34 امتیاز
6- فولاد 30 امتیاز
7- پرسپولیس 26 امتیاز
8- داماش 26 امتیاز
9- نفت آبادان ۲۶ امتیاز
10- سایپا 25 امتیاز
11- شهرداری تبریز 24 امتیاز
12- ذوب آهن ۲۴ امتیاز
13- ملوان 22 امتیاز
14- مس کرمان 22 امتیاز
15- شاهین بوشهر ۲۰ امتیاز
16- راهآهن ۱۹ امتیاز
۱7- فجرسپاسی 19 امتیاز
18- مس سرچشمه 14 امتیاز
-
عمرانزاده: قصد بياحترامي نداشتم
مدافع تيم استقلال گفت: صحبتهايم بعد از بازي با مس به خاطر ناراحتي از داوري بود اما قصد بياحترامي به کسي را نداشتم.http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035540.jpg
حنیف عمرانزاده در خصوص صحبتهایش بعد از بازی با مس و واکنش حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران که گفته صحبتهای او را به کمیته انضباطی گزارش میدهد، عنوان کرد: پس از پایان مسابقه به دلیل شکستی که متحمل شده بودیم ناراحت بودم ولی از عملکرد داوری نیز رضایت نداشتم. احساس من این بود که داور میتوانست بهتر سوت بزند اما حرفهایم به قصد توهین و بیاحترامی به کسی نبود.
وی تاکید کرد: همیشه به جامعه داوری احترام گذاشتم و روز گذشته حرفهایم را به گونهای بیان کردم که ظاهرا باعث ایجاد سوءتفاهم شده است.
مدافع استقلال در خصوص شکست مقابل مس گفت: متاسفانه در این بازی خوب ظاهر نشدیم و تیمی که خوب بازی نکند، مستحق گرفتن ۳ امتیاز نیست اما به خاطر اینکه از صدر جدول عقب نمانیم روز پنجشنبه برای گرفتن ۳ امتیاز پا یه میدان خواهیم گذاشت. هرچند بازی در زمین حافظیه با توجه به وضعیت چمن بسیار سخت و دشوار خواهد بود
-
مظلومي: تماشاگران بايد هوشيار و صبور باشند
سرمربي استقلال رفتار برخي از هواداران اين تيم را غيرطبيعي دانست و گفت: نميتوانيم همه بازيها را ببريم تماشاگران ما بايد هوشيار باشند.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031145.jpg
پرویز مظلومی در مورد شعارهای تماشاگران پس از باخت استقلال به مس گفت: از هواداران میلیونی استقلال تشکر میکنم، اما همیشه چند نفر هم پیدا میشوند که از روی عصبانیت چیزهایی میگویند که البته غیرطبیعی است. نمیدانم باید چه کاری میکردیم که تا به حال نکردیم؟ صدرنشین لیگ برتر هستیم و با وجود مصدومیتها و محرومیتهای فراوان نیمفصل دوم را آغاز کردیم. دربی را بردیم و به فینال جام حذفی راه یافتهایم و نمیدانم چرا باز از جایگاه سمت راست حتی بعد از برد سه بر صفر دربی هم به من تیکه میاندازند.
وی ادامه داد: توقع هواداران متعصب استقلال بالا است. اما میگویم رفتارشان غیرطبیعی است. ما نمیتوانیم همه بازیها را ببریم. قبول دارم در بازی با مس خوب نبودیم و این موضوع به دلایل فنی برمیگردد.
قرار نیست همیشه برنده باشیم و در مسابقه با مس روز استقلال نبود. تیمهای بزرگ هم شکست میخورند.
مظلومی تأکید کرد: یکسری افراد با حضور در استادیوم مشکلتراشی میکنند. ما دوست نداریم به کسی توهین شود و از سکوها حرفی زده شود که در شأن فوتبال نباشد. از کانون هواداران میخواهیم در این مورد محکمتر برخورد کنند.
وی یادآور شد: در شرایط حساسی قرار داریم و هواداران استقلال باید هوشیار باشند. ما برای شاد کردن طرفداران روز و شب تلاش میکنیم و انتظار داریم آنها هوشیار و صبور باشند. استقلال شرایط خوبی دارد و با یک باخت همه چیز تمام نمیشود.
مظلومی با بیان اینکه به عنوان مربی از شرایط راضی نیستم گفت: ستاره داریم اما کجا هستند؟ سه تا رفتند و سه چهار نفر هم مصدوم هستند. در بازی با سپاهان 11 نفر را به زحمت جور کردیم. فریدون زندی نیز نتوانست انتظاراتم را برآورده کند و امیدوارم در آینده بازیکنی شود که همه انتظار دارند.
سرمربی استقلال در ادامه در مورد حضور حسین علوی در این تیم گفت: این بازیکن جوان انگیزه زیادی دارد. تیمهای دیگر هم بازیکن جوان میآورند. علوی در تیم امید ابومسلم و تیم ملی جوانان حضور داشت.ما یک سهمیه زیر 23 سال خالی داشتیم و او را جذب کردیم، اما نمیگویم الان میتواند مشکل ما را حل کند.
مظلومی تصریح کرد: یعقوب کریمی را فرستادیم تا با تجربهتر شود. او انتظاراتی داشت و خودم کمکش کردم به نفت برود، چرا که سه تا هافبک چپ داشتیم اگر میماند در تیم میسوخت.