سلام و خسته نباشيد
دوست گرامي شما بايستي فايل ها رو با نرم افزار Winrar موقع فشرده سازی به چند قسمت تقسيم نموده سپس اقدام به اپلود نماييد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام لطفا نرم افزار پیدا کردن سایت چک کنید دانلود میشه ولی عمل نمیکنه
با سلام خدمت دوستان بنده تو قسمت خصوصی مدیران میتونم وارد بشم ولی نمیتونم هیچ پستی بدم.لطفا رسیدگی کنین.
باسلام
آقا داریوش این رو باید با جناب کیانفر درمیان بگذارید در لینک زیر
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام به همه بزرگوارن-دوستان من از اينترنت ايرانسيل استفاده ميكنم وميدانيم كه سرعت پاييني داره ودانلود فايلهاي چند مگا دردسرزيادي داره شايد يكي از راههااستفاده ازدانلود مينجر باشه كه به علت محدوديت فايده نداره مثلا ميخواستم انتي نود32=5=رادانلود كنم كه حدود 50 مگا بود وبهمين دليل منصرف شدم واينكه ايا ميتونم با كامپيوتري ديگه از كاربريم استفاده كنم مثلا جاي كه سرعت بالاد اشته برا دانلود--وسوم اينكه يكي ازدوستانم ميگفت وقتي از مرورگر يااينترنت خارج بشي وقبلش گذينه خروج كاربري نزده باشي كسي ميتونه در جاي ديگر وارد سايت شده واز نام كاربري وارد بشه ايا اين امكان اره-ميدونم قوانين سايت به نفع خودمونه پس احترام به اون جز وظايفمونه ممنون
با سلام دوست عزیز
دانلود با اینترنت ایرانسل و با سرعت کم واقعا خسته کننده و سخت هست
دوست شما میتونید با یوزر خودتون از یک کامپیوتر دیگه وارد سایت بشید فقط یادتون باشه هرگز بطور هم زمان نباید با دو کامپیوتر و یک یوزر وارد بشید
یا اینکه یوزر خودتون رو دست اشخاص دیگه قرار بدید که در این صورت فورا توسط گشت سایت شناسایی و یوزر شما توقیف خواهد شد
اگه همیشه همه ما به قوانین احترام بزاریم هیچ وقت دچار مشکل نخواهیم شد
موفق باشید
سلام دوستان
دوستان چرا من باید حدود 20 الی 30 مرتبه یوزر و پسورد خودم رو وارد کنم تا بتونم به سایت لاگین بشم مشکل چیه؟ البته این رو هم بگم که ویندوز رو هم تازه نصب کردم.
اگه میشه این مشکل رو حل کنید؟