سلام دوست گرامی خسته نباشید
لطفا در درخواست های خود شماره ای سی فلش و سیستم رو هم وارد نمایید
در بخش مربوط به فایل فلش ها فایل مدل me- 2456 را دانلود نمایید به هم میخورند و یکی هستند اگر سری جدید و لیبل سیاه داشته باشند
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
من هم با ایراد کد پخش سی دی (LG LAC1900MS) برخورد کردم و تو سایت سرچ نمودم به تایپیک های برخورد نمودم که نا امید شدم و پشیمان از قبول کردن این پخش ، ولی تاریخ این پست ها را که دیدم گفتم شاید تا حالا یکی از اساتید به روش رفع این مورد نیز دست پیدا کرده .
هر چند تکراری می باشد برای (UPdate) کردن این موضوع این پست ارسال شد به امید پیدا شدن را هکاری برای این مورد پخش ال جی
با تشکر و تقدیم احترام
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
با سلام خدمت استاد عزیز جناب taha1 .قربان این مدلlg lac1900ms فاقد آیسی ایپیرام میباشد و ظاهر اون همانند kt2900 است من هم یه نمونه از این سیدی رو داشتم متاسفانه راه حلی برای رفع ارور این مدل پیدا نشد وسیدی رو به صاحبش تحویل دادم .بگمانم در سایت...... راه حل اون بگفته یکی از همکاران موجود باشه. در هر صورت من هم از زحمات جنابعالی و مدیران سپاسگزارم و منتظر اراعه راهکاری برای رفع مشکل این سیدی هستیم.
با سلام و خسته نباشید
و ممنون از توجه شما استاد بزرگوار
جناب استاد عزیز این پخش آی سی ایپرام ندارد باید روشی چیزی داشه باشد که شرکت سازندش فعلا ان را در دسترس نگذاشته است الان هم مغازه نیستم که تصویرش را آپلود کنم ببخشید به هر حال .
عرض ادب و احترام خدمت جناب استاد عزیز
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
سلام دوست گرامی خسته نباشید
نمیخوام بی احترامی به سایت همسایه باشه اما اطلاعات سایتی رو که نام میبرید همین اطلاعاتی هست که عده ای از دوستان دارند از این مجمع دزدیده و در اونجا اپلود میکنند اگه عضو این سایت باشید و یا از دوستانتان باشند و محتوای هر دو رو بسنجید به عظمت و ابوهت کیان ست پی میبرید
در این مجمع اکثرا اساتیدی هستند که واقعا در خور تشکر و قدر دانیند و در ضمینه فعالیت خود استاد کامل و جامعی هستند و هر اطلاعات بروز رو فورا دراین سایت انتشار میدند تا گرهی از کار اعضا گشوده باشند
سلام
دوستان نیاز به فایل ایپرام cdپخش مارشال مدل me-2710دارم ؟ممنون
با سلام وخسته نباشید
لطفا کد پخش LAC1900MS
به سریال005SRRB069030 را میخواهم
با تشکر
با سلام و خسته نباشید . لطفا اگر کسی از آقایان فایل فلش پخش سایلکس مدل
SILLEXX=SL-10315 مانیتور دار را داره در سایت قرار بده نیاز ضروری دارم . با تشکر و سپاس ..
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
در صورت امکان فایل فلش دی وی دی مارشال مدل ME_3673
CPU:SPHE8202TQ
IC FALASH:EN25T16
با تشکر فراوان
با سلام
لطفا یکی از دوستان کد رادیو پخش پراید (sl-9100) با سریال
S1006A00264498رااز طریق نرم افزاربدست آورده و قرار دهد
با تشکر
دوست عزیز سلام
منظور شما را متوجه نشدیم !
شما فایل ایپرام این مدل را می خواهید ؟
اگر فایل را همراه کد میخواهید در این بخش وجود دارد ! ولی شما امکان دانلود آن را ندارید !
موفق باشید
باسلام و خسته نباشید . لطفا فایل فلش پخش سایلکس مدل :SL-10135 را در سایت قرار دهید . نیاز مبرم دارم با تشکر و سپاس فراوان
---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
با سلام ببخشید فایل فلش سایلکس مورد نیاز SL-10315 بود من اشتباه تایپ کرده بودم . باتشکر
با سلام
لطفلا فایل سی دی ماشینی پژو 206
مدلMCD-206
با تشگر
http://www.pic1.iran-forum.ir/images...2430561633.jpg
http://www.pic1.iran-forum.ir/images...6547734012.jpg
http://www.pic1.iran-forum.ir/images...0910181598.jpg
دوست عزیز سلام
اگر پخش شما از نمونه ای است که آی سی ایپرام دارد
فایل آن را از این تایپیک دریافت نمایید
تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام و فلش انواع پخش خودرو 1 - صفحه 21 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
درخواست فايل فلاش وايپرم ونقشه پخش Sillexx sl-10305
با سلام
لطفا فايل سي دي صوتي زانتيا
با تشگر
http://www.pic1.iran-forum.ir/images...3883452936.jpg
دوست عزیز سلام
فایل آن در سایت موجود هست
فایل ایپرام پخش خودرو زانتیاPU-2294B - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام خدمت اساتید محترم عزیزان ایپروم پخش me-n401رو اگه کسی داره ممنون میشم برام بفرسته
سلام و خسته نباشيد
دوست گرامي لطفا قبل از درخواست بخش مورد نظر را جستجو نماييد و سپس اقدام به ايجاد پست نماييد
اين سايت كامل ترين و جامع ترين سايته در حال حاظر در سطح جامعه هستش و تماميه فايل هارو در اختيار داره
به لينك زير مراجعه نماييد
فایل ایپرام پخش CD سازه گستر سایپا EASTEC مدل ME-N401 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
در لينك بالا چندين فايل قرار دارد از هركدام خوشتان امد ميتوانيد استفاده نماييد
با سلام و خسته نباشید و تشکر از لطف و عنایت حضرت عالی به درخواست بنده : فایل فلش درخواستی :پخش سایلکس دی وی دی خور و فلش و رم خور به مدل :SILLEXX=SL-10315 شماره آی سی های فلش : T16-75HIP هشت پایه و آی سی فلش 48 پایه :K9F4G08U0B . عکس از مدار و دیگر قسمت پخش ضمیمه میباشد . با تشک و سپاس
با سلام و خسته نباشید : عزیزان مشتری دیگه صبراش تمام شده .اگه فایل فلش سایلکس :SL-10315 موجود نیست لطفا اطلاع دهید .با سپاس BA.DAVOOD
با سلام وخسته نباشید به اساتید و دوستان محترم خواهشمندم طریقه رفع ارور و کدیابی سیدی پراید مدل AA3-3100 رو در صورت امکان توضیح بدین این مدل آیسی ایپیرام نداره از روش KT2900و بقیه موارد هم رفع ارور نشد یه ایسی فلش داره به شماره EN 25T80با فایل جنابgolestan1که تو سایت بود پر کردم اصلا بالا نیومد دوباره با فایل خودش پر کردم بالا اومد رو ERROR9مونده. یه عکس از برد میزارم .خواهشمندم راهنمایی بفرمایین.با سپاس.....
فایل پیوست 57442
دوست عزیز سلام
این عیب ربطی به فلش ندارد
این تایپیک را بررسی نمایید
پیدا کردن کد پخش پراید AA3-3100 از روی شماره سریال
تغییر کد پخش پراید AA3-3100
با تشکر از زحمات شما جناب شهریار و الباقی دوستان ولی این دو پستی که شما زحمتش رو کشیدین وگذاشتین مربوط به این مدل نمیشه. این مدل نه شماره سریال داره ونه از اون مدلی که پایه 24 و25 رو اتصالش رو برمیداری و..................این مدل جدیده من عکس از پنل و بر چسب مدلش میزارم
فایل پیوست 57458
فایل پیوست 57459
با سلام و خسته نباشید :همکار محترم >>مدل :SILLEXX=SL-10315
شماره های
ای سی فلش 1:T16-75 هشت پایه
آی سی فلش 2 : K9F4G08U0B چهل و هشت پایه
مانیتور دار - فلش خور -رم خور -دی وی دی خور -
آی سی فرمان پشت مدار اپتیک :SPHE8202T
نوع اپتیک : 1200W
ایراد:سی دی OPEN و CLOSE مشود ولی اپتیک تکان نمی خورد .لازم به ذکر است بنده تمام قطعات را تست کرده ام و این ایراد چندین بار در مدلهای دیگر پیش آمده و تعمیر شده است .
با تشکر و سپاس .BA.DAVOODفایل پیوست 57463
فایل پیوست 57464
فایل پیوست 57465
فایل پیوست 57466
باسلام من هم مشکل اقای افشین در پست713 رادارم با ین توضیح که درکف شاسی نوشتهAA3-3100RNشماره سیپی یوS5L8035X01باسپاس
سلام دوستان :
فعلا به اين نوع پخش كه RN مي باشد راهكاري واسه رفع خطا وجود ندارد حتما بايد صبر كرد و خودش رفع ارور كند . در ضمن قبل از اينكه كد بدهيد حتما ميكرو سوئيچها رو تست و در صورت امكان تعويض سپس كد را وارد نماييد . اگه راهكاري واسه رفع ارور پيدا كردم در اختيار دوستان قرار خواهم داد .
باسلام لطفا فایل پخش مدلASP 206باشماره ایپرام1029وسیستمKRS1936 AXایراددستگاه پس نوشتن ام پی تری پلایر خاموش می شود با سپاس