باسلام / ازحسن نیت شما ممنونم من فکر میکردم که مبلغ 13000تومان پرداختم درصورتیکه به اشتباه 130000 تومان پرداخت کردم و همین طورکه عرض کردم میخواهم عضویکساله گروه ویژه2 باشم لطفا بفرمائید چه راهکاری برای اشتباه من هست .متشکرم کامی20
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام / ازحسن نیت شما ممنونم من فکر میکردم که مبلغ 13000تومان پرداختم درصورتیکه به اشتباه 130000 تومان پرداخت کردم و همین طورکه عرض کردم میخواهم عضویکساله گروه ویژه2 باشم لطفا بفرمائید چه راهکاری برای اشتباه من هست .متشکرم کامی20
باسلام/آقامابه اشتباه مبلغ 130000 هزارتومان برای اشتراک ویژه2 واریز کردیم که شما فرموده بودید فردا صبح فعال میشه متاسفانه هنوزاشتراکم فعال نشده لطفارسیدگی بفرمائید با تشکرکامی20
عضویت شما فعال شد
برادر شماره کارت و نام صاحب حساب بزارید تا صد هزار تومان برگشت شود./
با عرض سلام به شما خوبان/ البته که مقصر خودم هستم شما به بزرگی خودتون ببخشید که ناخواسته به زحمت انداختمتون واقعا نشون دادید که خیلی کارتون درسته بازهم ممنونم/با عرض شرمندگی شماره کارت رابراتون میفرستم / شماره کارت=به نام کامران باقری
سلام داود11هستم لطفآشماره کارت بدید برای واریز40000هزارتومان برای عضویت
درود
عزیز به صورت انلاین می توانید واریز کنید
که از کنترل پنل اقدام کنید
اگر خواستید برای ارسال کارت به کارت
از لینک زیر اقدام کرده و بعد از پرداخت مشخصات
برای جناب کیانفر ارسال شود
عضویت در گروه ویژه (vip) و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1392
درخواست شماره حساب براي عضويت VIP
باعرض سلام .شماره کارت خواسته بودید برای واریز صدهزارتومان که شماره کارت رابراتون فرستادم ولی مبلغی واریزنشده یکباره دیگه براتون میفرستم .صاحب حساب کامران باقری و شماره کارت بازهم معذرت می خوام که شمارابه زحمت انداختم با تشکر اززحمات شما عزیزان.(کامی20)
سلام میشه شماره حسابو اس کنیدvip1
مشخصات فیش واریزی جهت عضویت در گروه ویزه توسط پیام خصوصی ارسال شد لطفا"اقدام نمایید با تشکر
درود
دوست عزیز از لینک زیر اقدام کنید
البته می توانید به صورت انلاین هم
پرداخت کنید که همان لحظه عضویت فعال شود
موفق باشید
سلام عزیزانم من مهمان شما استم کمک کنید لطفن از افغانیستان از سایت استفاده کرده نمیتوانم
برای دو ماه پولش چقد رمی شود
باسلام حضورمدیریت محترم من باپرداخت انلاین مشکل دارم
باعرض سلام مبلغ 40000 تومان برای عضویت Vip1 برداخت شد
با عرض سلام و احترام خدمت مدیریت سایت جناب کیان فر عزیز
و همچنین عرض ادب خدمت عزیزان: جناب صالحی گرامی و اشکان جان
درخواست تمدید عضویت در سایت را داشتم در گروه ویژه VIP2
که مبلغ سی هزار تومان را از طریق آنلاین (جهان پی) واریز گردید با سپاس
درود
جناب کورش اگر به صورت انلاین پرداخت کرده بودید
کاربری شما باید به صورت انی فعال می شد برای جناب کیانفر
پیام دهید و مشکل را پیگیری کنید
با سلام
مبلغ 220000 ریال بابت تمدید 1 ماهه واریز شد (از طریق درگاه پرداخت آنی ملت)
لطفا تمدید فرمایید
من هم امروز 40تومن براي اشتراك vip1 پرداخت كردم ولي حيف شد چون نميدونستم انيجا با اينكه حق عضويت داديم باز محدوديت دانلود داره!:confused:
حتي موفق به دانلود يه نقشه tv هم نشدم!
http://kiansat.kim/showthread.php?t=69796
یک نکته مهم
اقا امید عزیز به تصویر زیر دقت کنید
فایل پیوست 81298
شما از نرم افزار دانلود منیجر استفاده کردید و این باعث شده دو تکه از فایل سایت 8 دانلود حساب بشه
با این شرایط شما دقت نکردید
برای دانلود از سایت باید دانلود منیجر رو یا تنظیم کنید یا اینکه از اون استفاده نکنید
موفق باشید
درود
متاسفانه به اشتباه در گروهVIP2عضو شدم. لطفا راهنمایی کنید که به چه صورت میتونم به VIP1 تغییر بدم و مبلغ 10000 مابه التفاوت رو واریز کنم.
سپاس
مشخصات واریزی پیام خصوصی شد
سلام برای اشتراک شماره کارت میخوام
درود
عزیز سیستم پرداخت سایت
انلاین هست می توانید از لینک زیر
اموزش را دریافت کنید
سلام من نمیتونم پیام خصوصی بدم یعنی ارور میده لطفا شماره حساب رو برام بفرستین تشکر
سلام دوست عزیز
از پرداخت آنلاین استفاده کنید سریعتر اشتراک شما فعال میشه
با سلام این وی پی ان را میشود برای باز کردن دیگر سایتها استفاده کرد البته نوع ویویژه2 لطفا سریعتر پاسخ دهید متشکرم
با سلام منظورم ***** شکناست می توانم برای سایتهای دیگر استفاده کنم زیرا قبلا سه ماهه وشش ماهه بود با تشکر
درود
عزیز سایت ما فروش ....کن نداشته و ندارد
با سلام.فیش واریز شد.لطفا اقدام نمایید.
با تشکر.
1392/12/29
12/40 پنجشنبه