پاسخ : قابل توجه کاربران عزیز (دعوت به همکاری)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam1
با سلام خدمت مدیر کل و ناظم و کنترل سایت بزرگ کیان ست
وقت بخیر
من در بسیاری از سایت بزرگ مدیر هستم
می توانم در این سایت هم کار و فعال باشم
در تالار فلش
و بخش استارست وای استارو استار مکس و ایکس اکروز
فعال باشم
با تشکر
جناب payam1
شما در تاریخ 18th November 2011
چندین بار درخواست مدیریت در بخشهای آزاد سایت رو دادید و برای مدتی
مدیر شدید متاسفانه بعد از مدتی مدیریت شما لغو شده
فعلا در بخشهای متفاوتی درخواست مدیریت دادید اگه فعالیت شما مستمر و مفید باشه درخواست شما
بررسی و اقدامات لازم رو انجام میدم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pal-electronic
بسمه تعالی
سلام
از
آندسته از دوستان و کاربران عزیز که قادر به همکاری و مدیریت بخش های مختلف سایت هستند دعوت به عمل می آید
لذا دوستان میتوانند درخواست خود را در همین تاپیک اعلام نمایند
موفق باشید
باسلام وخسته نباشیدمن حاضر به همکاری وراهنمایی دوستان مبتدی وخواندن مطالب طولانی وخلاصه کردن نوشته های انهادر سه سطرفقط در زمینه رسیورهای فورست نه از نظر رفع عیب بلکه دزمینه عدم دستکاری دستگاه وارجاع به استاد بخش مربوطه هستم چون مشکل من که حل نشدبماندیه ارور هم به دستگاهم اضافه شد باتشکرازشما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen.m1963
باسلام وخسته نباشیدمن حاضر به همکاری وراهنمایی دوستان مبتدی وخواندن مطالب طولانی وخلاصه کردن نوشته های انهادر سه سطرفقط در زمینه رسیورهای فورست نه از نظر رفع عیب بلکه دزمینه عدم دستکاری دستگاه وارجاع به استاد بخش مربوطه هستم چون مشکل من که حل نشدبماندیه ارور هم به دستگاهم اضافه شد باتشکرازشما
سلام جناب محسن محمدی
برادر عزیز جناب محمدی اینجا دارید حرفهای طعنه دار میزنید
اگه بازهم از جنابعالی چنین موردی مشاهده شودمتاسفانه مجبوریم کاربری جنابعالی رو لغو کینم
لطفا رعایت فرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen.m1963
دوست عزیز استاد بزرگوار
الان تقصیر ما مدیرا و کاربرای دیگه چیه شما هزارتا نرم افزار و پلاگین ریختید تو ریسیور خودتون ؟
حالا من اومدم گفتم ببرید تا فلش بزنن کار بدی کردم
شما دندانپزشک هستید باید دستگاه پروگرمر هم داشته باشید تا ما شمارو پیش استادکار نفرستیم!!
پس لطف کنید یدونه پرورگرمر tnm2000 یدونه سو کت 56 پایه برای ایسی فلش و یدونه هیتر برای در آوردن و جا انداختن ایسی فلش
تهیه کنید تا بتونید ایسی فلش رو پروگرم کنید
و پیش استادکار نرید
موفق باشید