سلام دوست عزيز mee2008 لطفا به شماره پست 142 و 145 مراجعه نماييد سوال ديگه هم داريد به نمايندگي جناب اقاي مهندس همت زاده در خدمت شما هستم با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزيز mee2008 لطفا به شماره پست 142 و 145 مراجعه نماييد سوال ديگه هم داريد به نمايندگي جناب اقاي مهندس همت زاده در خدمت شما هستم با تشكر
سلام دوستان سايت بزرگ كيان ست دوستاني كه برنامه ecu tools را دارند اواخر هفته ديگه ورژن جديد اماده ارائه ميباشد
خودروهاي كه مشكل چوب كردن ترمز دارند و فقط با pps از طريق اينترنت قابل دانلود ميباشند
دانلود J34 تك سنسور اكسيژن قابل نصب كروز كنترول
رفع خطاي دريچه گاز پلاستيكي بوش 7.4.5
فلش نارون و دليكا
دوستان عزيز لطفا كنند در مورد راهنمايي كردن در مورد محصولات كاتل اگر در مورد مشكلات نرم افزاري يا اپديت ورژن هاي جديد اطلاعات كافي دارند راهنمايي نمايند چون اخيرا چند تن از ازعزيزان با راهنمايي هاي غلط دستگاهشان دچار اسيب شده است
در مورد مشكلات يا راهنماي در مورد محصولات كاتل منتطر اطلاع رساني جديد باشندو يا پيام خصوصي بدهند تا راهنمايي نماييم
با تشكر
با سلام خدمت دوستان.چند ایسیوی کد دار sl96 دارم با دستگاه جناب همت زاده میشه بدون دستکاری ایسیو از راه obdبدون کدش کرد.
بله کد دار این ایسوها خارجی هستن از اون ور آب برام آوردن ولی کد دار هستن.میشه بدون دستکاری بی کدش کرد و برنامشو عوض کرد.
با سلام :
دوستان ، با وصل كردن سوكت ISP به اينترفيس و تغذيه 12 ولت آيا گزينه انتخاب قطعه فعال ميشود ؟ يا براي فعال شدن آن حتما سيم هاي رابط ايسيو نيز وصل باشند ؟ ممنونم .
سلام دوست عزيزgolestan1 ايا با وصل كردن ولتاژ 12 ولت گزينه ها فعل ميشود اگر فعال نشد با شركت تماس حاصل فرماييد تا برنامه فعال سازي منو isp روي شماره سريال شما بارگزاري شود و با دانلود مجدد برنامه منو شما فعل گردد با تشكر