چرا با وجود برداشتن تیک در یافت ایمیل از قسمت تنظیمات خصوصی باز هم ایمیل من پر از ایمیلهای سایت شما میشه
لطفا رسیدگی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا با وجود برداشتن تیک در یافت ایمیل از قسمت تنظیمات خصوصی باز هم ایمیل من پر از ایمیلهای سایت شما میشه
لطفا رسیدگی کنید
سلام
این پیغام موقع دانلود ضمیمه برای من میاد
کاربر گرامی:اين سايت داراي محدوديت دانلود ميباشد براي گروه ویژه دانلود 10فايل از تالارهای تخصصی در 12 ساعت میباشد.کاربران گرامی توجه داشته باشید از دانلودر خود ویندوز استفاده نمایید نرم افزار دانلود منیجر باعث میگردد با دانلود یک یا دو فایل سریعا با پیام محدودیت مواجه شوید .(دانلود منیجر را از سیستم حذف و یا غیر فعال نمایید) برای دانلود بعدی تاریخ04-09-12ساعت 23:05مراجعه فرمائید. (12 ساعت اینده) باتشکر از شما
<مدیریت کل سایت>
سلام و خسته نباشيد
جناب نادر چندين بار اين موضوع رو براي كاربران ياداور شده ايم كه از دانلود منيجر استفاده نكنيد و ازدانلود خود ويندوز استفاده نماييد
همچونين از دانلود هاي بي رويه جلوگيري نماييد شما دانلود منيجر اگر داريد حذف نماييد و اگر نداريد اعلام نماييد تا ادمين محترم بررسي نمايند
با اجازه دوستان
این مشکل میتونه از سه مورد ایجاد بشه
1.استفاده از نرم افزار مدیریت دانلود
2.استفاده از حق دانلود مجاز در 24 ساعت
3.یا کاربر در گروه تک دانلودی قرار داده بشه که فکر نمیکنم شامل شما بشه
لطفا بررسی کنید
من همش 1 ضمیمه دانلود کردم بعد این اومد دانلود منیجر ندارم
باسلام
دوست عزیز به دقت چک کنید ببینید Internet_Download_Manager رو سیستمون نصب نیست اگر نصب بود در تنظیمات اپشن این تیک ها رو طبق مرورگری که استفاده میکنید برداریداین مشکل بیشتر به دلیل استفاده از این نرم افزار بوده
فایل پیوست 58942
یا سلام دسترسی من به مطالب اموزشی بخش سیسیکم غیر فعال است برای رفع ان مشکل نمیتونم با مدیریت سایت تماس برقرار کنم.