این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :10::10::10::10::10::10::10::10:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر شماکسانی که دسترسی به اینترنت رو ندارنند ما چیکار کنیم. پیشنهاد شما چیه.
دوست گرامی در حال برسی بعضی از مسائل هستیم که به محض لملده شدنند و تثبیت هیات مدیره دانلود افلاین اختضاصی سایت رو هم راه اندازی می کنیم.
به نظر من حق با جناب پناهی است. اکثر کسانی که تعمییر کارنند. ذر طول روز بیشتر 10 تا تعمییری ندارند.نقل قول:
علی جان سلام
از اینکه این سوال را مطرح نمودید تشکر میکنم حالا به پاسخ های مهم آن توجه کنید
1- قرار بود که ما به طور کل محدودیت دانلود را از روی سایت برداریم . ولی متاسفانه یکسری سودجو کار هر روزشان شده بود دانلود فایل ها و اغلب هم آنها را در سایت های دیگر آپلود می کردند !
2- اکثر ما تعمیرکار هستیم و به خوبی میدانیم که در طول روز امکان آن نیست که بیش از چند دستگاه (تلویزیون ، ضبط ، دی وی دی و ....) تعمیر کرد و برای تعمیر آن نیز شاید نیاز به فایل ایپرام و یا نقشه باشد . ولی باز با این حال یکی از بهانه های افراد احتیاج داشتن فایل بود که میشد با همان 12 دانلود در روز رفع نیاز نمود !
3- هم اکنون اشخاصی را میشناسیم که با وجود دانلود اکثر فایل های سایت برای خود آرشیو درست کرده اند !
4- سایت کیان ست علیرقم سایت های دیگر به کاربران خود احترام میگذارد و این را همه به خوبی میدانند . نمونه بارز آن نیز پاسخ سریع سوالات و درخواست های آنها توسط تیم مدیریتی سایت است !
5- اغلب ما ایرانی ها یک خصلتی داریم که جنبه و ظرفیت یکسری مسائل را نداریم و اگر آزادی برایمان اتخاذ شود خود را گم می کنیم و تا حد مرگ از آزادی خود استفاده میکنیم ، در همین راستا نیز نظرات برخی از اعضاء محترم هیات مدیره سایت بر این بود که محدودیت دانلود برداشته شود ، ولی .....
6- انشاالله در آینده ای نزدیک تصمیمات جدید و قابل شایانی ارائه شده است که اجرایی خواهد شد و این کاملا به نفع کاربران سایت خواهد بود و از آن لذت خواهند برد !
موفق باشید
ولی اگه تعداد 10 فایل در 10 ساعت باشه که در مجموع 24 فایل در24 ساعت و به ازاری یک پست مفید که مدیریت تایید کنه 1 فایل اضافه بشه هم خوبه.
با تشکر
باسلام موافق
سلام
دوستان من موافقم فقط اگه کاری بکنین که سایت با اینترنتدانلود منیجر مشکل نداشته باشد ممنون میشم
هر چی شما بفرمایید ما اطاعت مکنیم ...... بد نیست خوبه
هوالعلیمبا سلام خدمت جناب کیانفر و جناب پناهی ، به نظر بنده این پیشنهاد خوبیه و این سایت خوب را از دیگر سایتها متمایز میکنه ، ولی یه اما داره ، اونم اینه که واقعا چقدر میتونید از سو استفاده اشخاص بی ظرفیت جلوگیری کنید، بنده خدای نکرده به شخص یا اشخاصی توهین نمیکنم ،اما چون این اتفاقی است که در همین سایت افتاده ،به هرحال طبق یه ضرب المثل که میگه باید کلاهت رو سفت داشته باشی تا باد نبره ، با آرزوی موفقیت روز افزون این سایت و مدیران و کاربران خوب کیانستی
با تشکر
عالیشاهی
با سلام بنده هم موافق هستم ولی ایا کسانی که در طول 24سایت حتی یک فایل هم دانلود نمیکنند با اون های که در روز بیشترین فایل هارو دانلود میکنند فرقی میکنند یا خیر خود بنده شاید در هفته یکی دوتا بیشتر دانلود نداشته باشم ولی مواقم
سلام این روش جدیدی بهتر
با سلام خدمت اقای پناهی و اقای کیانفر عزیز به نظر من فرقی نداره همینطور که دوست عزیزمان بیان کردن ما با خط دیالاپ کانکت میشویم و دانلودی نداریم مگر برنامه های پروگرام خواسته باشیم اونم در گاهی اوقات اگه لازم باشه فقط یه سال اگه شما این کار را انجام دهید ایا از لحاظ سرعت در سایت وهمینطور مطالب که لازم داریم دچار مشکل نمیشیم منظورم بار ترافیکی سایت هست چون ما همه تعمیر کار هستیم و از تجربیات یک دیگر استفاده میکنیم ..اگه بار ترافیکی زیاد نمیشه برای بعضیها هم که دانلود لازم هستن به نظر بنده بد نیست خوبه موفق باشید:0018: