سلام
با نظر آقای yazd.diag کاملا موافقم .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با نظر آقای yazd.diag کاملا موافقم .
جناب یزد دیاگ جهت رونق بخشیدن به این بخش سایت و تنوع در موضوع خرید دستگاههای دیاگ و ... خودرو لطفا
شما هم بمعرفی محصولاتی که در اختیار دارید بپردازید هم فال و هم تماشا
از طرفی بچه هایکه قصد خرید دارند میتونند با اطلاعات کامل و دقیق با اطمینان دستگاه موزد نظرشونو انتخاب کنند
ممنون از زحمات شما
با سلام
یکی از دوستان دستگاه تبدیل ecu با قابلیت تمامی کاری که قبلا اساتید سایت گفتند خریداری کرده به مبلغ 500 هزار تومان و دارای گرانتی می باشد .
البته برای دوستان نزیک به این قیمت میدهد .حتی به من گفت اگر می خواهی بفرستم.
فکر کنم قیمت برای دیگران حدود 700 هزار میدهد .
من خودم
1- مهاد صنعت
2- رایان که دارد خاک می خورد
3-لانچ 431 مستر
دارم راضی هستم
در ضمن ایا دستگاه تستر ecu که اساتید سایت گفتند قابلیت تست ecu j34 206 دارد ؟
باتشکر
سلام
دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
در این مورد یکی از دوستانم هم این موضوع را گفته بود . ولی به هر حال من هم کلا شخصا اعتقادی به دستگاه تبدیل ECU ها ندارم ولی تا انجایی که اطلاع دارم موتور آزمای ثمین اولین شرکتی است که این دستگاه را درست کرد بعدا آقایان کپی کار شروع به درست کردن این دستگاه کردند که با دستگاه IKCO DIAG می فروشند . قیمت آنها از 1 تا 1.6 میلیون تومان متغییر می باشد .
موفق باشید .
دوستان اگه كسي نرم افزار ICC ( جهت در آوردن اكسس كد ) براي كل خودروهاي دنيا ( بروز ) نياز داشت در خدمتم.
خدمت شما دوست عزيز عرض كنم كه در مورد اكسس كد اگر شماره شاسي را برام بفرستيد كدش رو از شركت ميگيرم و بهتون ميدم. چه زيمنس باشه چه ساژم.در ضمن كليدهاي خام كليه ماشينهاي ضدسرقت دار ايراني و خارجي هم دارم.
حتي كارت مگان
ولي اگه ميخواهيد خودتون از مدار دربياريد فقط فعلا زيمنس ميشه. هم از ايموبلايزر و هم از ايسيو .
البته اگه از ايموبلايزر بخواهيد كد رو دربياريد بايد پروگرامر مخصوصش رو داشته باشيد اگه خواستيد دارم.(با TNM نميشه.)
اگه از ايسيوش بخواهيد كد در بياريد راحتره چون فايل ايسيو AM29F را با TNM ميخونيد و با نرم افزار ICC كمتر از 5 ثانيه كد رو بهتون ميده ( اين قابليت شامل كل ايسيوهاي زيمنس در ايران خودرو و سايپا ميباشد)نرم افزار ICC هم موجود ميباشد
من تهران هستم.