آخرین فیلم هری پاتر + عکس و تاریخ اکران
http://www.naghdefarsi.com/images/st..._3_art_248.jpg
چهره «دراكو مالفوي» بازيگر نقش «تام فلتون» در پوستر«هري پاتر یادگاران مرگ» نقش بست.
اين فيلم كه آخرين مراحل پس از توليد را پشت سر مي گذارد، توسط كمپاني برادران وارنر تهيه و توليد مي شود.
به گزارش ورايتي، قسمت دوم «هري پاتر و یادگاران مرگ» از لحاظ زماني كوتاهترين قسمت از سري فيلمهاي اين شخصيت جادويي خواهد بود.
قسمت دوم «هري پاتر و یادگاران مرگ» درحالي روز هفتم جولاي (16 تير) در لندن اكران جهاني ميشود كه قسمت اول آن كمتر از يك ماه پس از اكران 611 ميليون دلار در خارج از آمريكا فروش جهاني داشت و پرفروشترين فيلم كمپاني «برادران وارنر» در سال 2010 نام گرفت.
فيلمهاي «هري پاتر» براساس داستان کتابهايي با همين نام ساخته شدهاند. امتياز ساخت فيلم چهار کتاب اول را «جي.کي. رولينگ» در سال 1999 به كمپاني «برادران وارنر» با قراردادي بالغ بر يک ميليون يورو فروخت.
اولين قسمت از اين مجموعه در سال 2001 با نام «هري پاتر و سنگ جادو» با بودجه 125 ميليون دلاري به كارگرداني «كريس كولومبوس» ساخته شد. اين فيلم به فروش 975 ميليون دلاري دست يافت و هفتمين فيلم پرفروش تاريخ سينما نام گرفت و نامزد سه جايزه اسكار شد.
قسمت دوم اين فيلم نوامبر 2002 با عنوان «هري پاتر و تالار اسرار» به كارگرداني «كريس كلومبوس» با بودجه 100 ميليون دلاري به سينماي جهان آمد و فروشي بالغ بر 878 ميليون دلار بهدست آورد و در جوايز بافتا جايزه بهترين فيلم كودك را كسب كرد.
سومين قسمت اين فيلم در ژوئن 2004 با بودجه 130 ميليون دلاري با نام «هري پاتر و زنداني آزكابان» اكران شد و فروش جهاني 795 ميليون دلار را به ثبت رساند. اين فيلم به كارگرداني «آلفونسو كوارون» نامزد دو جايزه اسكار بود و در جوايز «بافتا» فيلم منتخب تماشاگران نام گرفت.
«هري پاتر و جام آتش» چهارمين قسمت از اين سري فيلمهاي پرطرفدار بود كه به كارگرداني «مايك نويل» در نوامبر 2005 با بودجه 150 ميليون دلاري ساخته شد و فروش 895 ميليون دلار را به دست آورد. اين فيلم نامزد جايزه اسكار بهترين كارگردان هنري بود.
پنجمين قسمت از اين فيلم با نام «هري پاتر و محفل ققنوس» در جولاي 2007 با بودجه 150 ميليون دلار به كارگرداني «ديويد يتس» به روي پرده سينماهاي جهان رفت و توانست فروش جهاني 938 ميليون دلار را كسب كند. اين فيلم در جوايز فيلم اروپا بهترين فيلم از نگاه تماشاگران شد.
آخرين قسمت از اين فيلم جولاي 2009 به كارگرداني «ديويد يتس» با نام «هري پاتر و هديههاي مرگ» با بودجه كلان 250 ميليون دلار ساخته شد و فروش 933 ميليون دلار را بههمراه داشت. اين فيلم نامزد جايزه اسكار بهترين فيلمبرداري شد.
سري فيلمهاي «هري پاتر» با مجموع فروش جهاني 5 ميليارد و 417 ميليون دلار پرفروشترين فيلم چندگانه تاريخ سينماي جهان است كه بالاتر از «جيمز باند» و «جنگ ستارگان» ششقسمتي قرار دارد؛ هرچند براي ساخت قسمتهاي قبلي «هري پاتر» بودجه چشمگير يك ميليارد و 280 ميليون دلار هزينه شده است.
كمپاني «برادران وارنر» سال گذشته پيشنهاد ساخت سري انيمشن داستانهاي «هري پاتر» را به استيون اسپيلبرگ، كارگردان صاحبنام سينماي هاليوود، ارائه كرده است.
بامزهترین فیلمهای سال 2011 و 2012 (+عکس)
بامزهترین فیلمهای سال 2011 و 2012
امسال فیلمهای جالبی اکران خواهد شد. فیلمهای اکران شده در اوایل سال نیز قلب تماشاگران را تسخیر کرده و تماشاچیان منتظرند ببیند در ماههای آینده چه فیلمهای دیگری در انتظارشان هست. بااین حال فیلمهای ژانر کمدی همیشه برای سینمادوستان جزو برترین ژانرهاست چرا که تقریبا همه ** از دیدنشان لذت برده و ساعتی را به شادی میگذرانند. در این متن هم قصد داریم خنده دارترین فیلمهای سال 2011 و 2012 را معرفی کنیم.
10- خاطرات روزانه یک بچه ویمپی- قوانین رادریک
فیلم دیگری مناسب بچهها، خاطرات روزانه یک بچه ویمپی- قوانین رادریک دنباله فیلم «خاطرات روزانه یک بچه ویمپی» که سال 2010 اکران شد می باشد. زاخاری گوردون دوباره نقش «گرگ هفلی» را در کنار رابرت کاپرون، دوون بوستریک و راشل هریس بازی میکند.
9- گنومئو و ژولیت
گنومئو و ژولیت انیمیشن کمدی براساس نمایشنامه معروف شکسپیر یعنی «رومئو و ژولیت» ساخته شده است. صداپیشگان این انیمیشن «جیمز مکآوی» و «جیسون استاتام» هستند. فیلمی بسیار عالی برای بچهها و نیز جالب ترین فیلم سال 2011.
8- بدون قید و شرط
اشتون کوچر در این کمدی رمانتیک با ناتالی پورتمن همبازی میشود. آنها قرار میگذراند بدون اینکه عاشق بشوند و در قید و بندی باشند با هم رابطه داشته باشند که همین صحنههای خنده داری را ایجاد میکند.
7- حضرت والا (Your Highness)
کمدی فانتزی با نقش آفرینی بازیگر برنده اسکار امسال ناتالی پورتمن، نامزد اسکار جمیز فرانکو، دنی مک بریج و راسموس هاردیکر میباشد. داستان حول محور دو برادر تادئوس (مک بریچ) و فابیوس (فرانکو) که جنگاوران خیلی تنبلی هستند میچرخد.
6- The Dilemma
The Dilemma یکی از بانمک ترین فیلمهای سال 2011 است که باید ببینید. فیلمی با هنرنمایی Vince Vaughn، کوین جیمز، ویونا رایدر، جنیفر کانلی، کوئین لطیفا و چننیگ تاتوم.
5. Hall Pass:
اوون ویلسون در فیلم Hall Pass با جیسون سودیکیس تیمی را تشکیل میدهد چونکه همسرانشان یک هفته به آنها مرخصی داده اند که هرکاری دلشان میخواهد بکنند. Hall Pass یکی از خنده دارترین فیلمهای 2011 و کمدی بسیار خوبی برای بزرگسالان است.
4- فقط باهاش برو
یک بار دیگر آدام سنلدر در فیلمی کمدی بازی میکند که شما را مجبور میکند دو ساعت تمام بخندید! در این فیلم جنیفر آنیستون و بروکلین دکر نیز بازی میکنند. هرگز تماشای این کمدی را از دست ندهید.
3- خماری 2
آنها دوباره برگشته اند. بعد از دسته گلی که در لاس وگاس به آب دادند حالا برای مهمانی قبل از عروسی «استو» به بانکوک میروند. بازیگران خماری 1 در این کمدی خنده دار بازی میکنند و فقط Jamie Chung به آنها اضافه شده است.
2- ریو
یک فیلم انیمیشنی کامپیوتری دیگر که یکی از بامزه ترین فیلمهای سال 2011 نیز هست. داستان فیلم در مورد ماجراجویی دو گونه طوطی دم بلند با صداپیشگی «جسی آیزنبرگ» و «آنه هاتاوی» است. این انیمیشن کمدی مناسب برای تماشا با اعضای خانواده است.
1- رنگو
این انیمیشن کامپیوتری داستان یک آفتاب پرست کوچک به نام رنگو با صداپیشگی جانی دپ را روایت میکند که در بیابان نوادا سرگردان میشود. این فیلم پر از سکانسهای کمدی و خنده دار است که دست کم دو ساعت شما را مشغول میکند.
تهیه و ترجمه: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
لئوناردو ديكاپريو بازیگر نقش اصلی فیلم جدید تارانتینو شد
http://www.naghdefarsi.com/images/st...9-6-Art-18.jpg
گروه خبری نقد فارسی: لئوناردو ديكاپريو»، بازيگر سرشناس هاليوود، به پروژه فيلم جديد تارانتينو پيوست.
«كوئنتين تارانتينو»، نويسنده و كارگردان برندهي نخل طلاي كن قصد دارد براي فيلم جديدش با نام «من هوشيار و آزادم» از «ديكاپريو» به عنوان نقش اصلي فيلم بازي بگيرد.
«تارانتينو» كه علاوه بر كارگرداني، فيلمنامهي «من هوشيار و آزادم» را نيز به نگارش درآورده، اين اثر سينمايي را كه سبكي شبيه به «بيل را بكش» خواهد داشت، براي كمپاني «وينشتاين» ميسازد.
به گزارش روزنامه گاردين، «ديكاپريو» پيش از اين قرار بود در فيلم «حرامزادههاي عوضي» نيز با تارانتينو همكاري داشته باشد، اما «كريستوفر والتز» به خاطر تسلط به زبان آلماني به جاي او بازي كرد كه جايزه اسكار بهترين نقش مكمل مرد را گرفت.
«ويل اسميت»، بازيگر صاحبنام هاليوود نيز در فيلم جديد «تارانتينو» نقشآفريني خواهد داشت.
گفته ميشود اين فيلم يكي از نامزدهاي احتمالي جايزه نخل طلاي كن 2012 خواهد بود.
«تارانتينو» 48 ساله کارگردان، هنرپيشه و فيلمنامهنويس آمريکايي برنده جايزه نخل طلا و همچنين برنده جايزه اسکار بهترين فيلمنامه است كه در ابتداي دهه 90 با ساخت فيلمهايي با ساختار غيرخطي و پست مدرن و بهتصوير کشيدن خشونت تصنعي، به شهرت رسيد. از جمله آثار او ميتوان به «سگهاي انباري، «داستان عامهپسند»، «بيل را بکش»، «شهر گناه» و «حرامزادههاي عوضي» اشاره كرد.
گفته های تکان دهنده پرویز پرستویی
من در فیلم «بید مجنون»، من نقش یک نابینا را بازی میکردم. من برای این که به نابینایی برسم، آقای نوروزبیگی بهعنوان تهیه کننده شاهد هستند، دو ماه ۷/۵ صبح میرفتم مجتمع نابینایان. ماشینام را پارک میکردم، چشمبند میزدم تا ۵ بعدازظهر. یعنی اگر همین الان برای من بریل بیاورید، با چشم بسته برایتان بریل میزنم. بازی اتفاقاً رنجاش لذتبخش است. / دیدم از ته سالن یکنفر با دو عصا و با بدبختی دارد به طرف من میآید. من هم رفتم طرفش. نیممتر مانده بود به او برسم که عصا را انداخت و افتاد توی بغل من. او گریه کرد، من گریه کردم. دم گوشش گفتم، چکار میکنی؟ چرا ما را خرابمان کردی؟ گفت، من خود عباسام! عباسی که در آژانس شیشهای ترکش توی گلویش هست و میخواهد بمیرد. گفتم، یعنی چی خود عباسام؟ گفت، فقط اسمم فرق میکند. من ترکش توی بدنم هست، کمیسیون پزشکی تشکیل شده، باید بروم لندن. ولی من را نمیفرستند. ولی یک اتفاقی در من افتاده. گفتم چی؟ گفت، من در واقع به ضرب و زور قرص و دارو زندهام. وقتی پایم را از خانه میگذارم بیرون، نمیدانم پنج دقیقهی دیگر میخورم زمین یا ۱۰ دقیقهی دیگر. اصلاً امید به برگشت من ندارند. اما این فیلم باعث شد اتفاقی در من بیفتد. مدیر سینما لطف کرده و من را بیرون نمیکند. ۱۰ روز است که از صبح میآیم سینما و تا شب آژانس شیشهای میبینم و این موجب شده من ۱۰ روز داروهایم را قطع کنم.
http://up.iranblog.com/images/evej8xmzesk2a8l8tdd7.jpg
اظهارات جالب انجلینا جولی درباره بازی در نقش «کلئوپاترا»
http://www.naghdefarsi.com/images/st...did/104929.jpg
بازیگر آمریکایی که قرار است در پروژه سینمایی «کلئوپاترا» نقش ملکه معروف مصر را بازی کند گفت این فیلم نگاهی متفاوت به کلئوپاترا دارد.
شایعه شده بود الیزابت تیلور که اوایل امسال درگذشت، دوست نداشت آنجلینا جولی نقش معروف او را در فیلم «کلئوپاترا» تکرار کند.
جولی در گفتوگو با روزنامه بریتانیایی تلگراف دراینباره، گفت: «نقشآفرینی من به اندازه الیزابت (تیلور) دوستداشتنی نخواهد بود.»
بازیگر برنده اسکار که این روزها انیمیشن «پاندای کونگ فو کار 2» را روی پرده سینماها دارد، افزود: «ما سعی میکنیم به حقیقتی متفاوت درمورد ملکه مصر برسیم، نه اینکه کلئوپاترا را صرفا به عنوان نمادی از جذابیت ترسیم کنیم، برای اینکه در واقع، او چنین نبود.»
جولی درمورد بازسازی «کلئوپاترا» به کارگردانی دیوید فینچر سازنده «شبکه اجتماعی»، ادامه داد: «او شخصیت جالبی داشت، اما خیلی زیبا نبود.»
او با اشاره به برداشتهای غلط از ملکه مصر، گفت: «همیشه فکر میکردم او تنها شخصیتی باشکوه بود، اما وقتی بیشتر درموردش خواندم متوجه شدم در کنار این شکوه، یک مادر بسیار قوی و یک **** هم بود که به پنج زبان صحبت میکرد.»
جانی دپ که پارسال با جولی در فیلم «گردشگر» بازی کرد، جولی و شریکش براد پیت را «الیزابت تیلور و ریچارد برتن عصر ما» لقب داده است.
تیلور و برتن سر صحنه فیلم «کلئوپاترا» با هم آشنا شدند و بعدها ازدواج کردند. این فیلم سال 1963 با بودجهای 44 میلیون دلاری ساخته شد و پرهزینهترین فیلم زمان خود بود.
آنجلینا جولی فیلم «در سرزمین خون و عسل» را درمرحله پس از تولید دارد که اولین تجربه کارگردانی اوست. این فیلم داستانی عاشقانه را در پسزمینه جنگ داخلی بالکان به تصویر می کشد.
جدیدترین خبرها از ساخت یک فیلم ضد ایرانی توسط بن افلک
http://www.naghdefarsi.com/images/st...en_affleck.jpg
بن افلک فیلم سینمایی «آرگو» را با موضوع خروج شش آمریکایی از ایران در سال 1980 کارگردانی و خودش در نقش اصلی فیلم بازی میکند.
این فیلم درباره همکاری سازمان سیا، هالیوود و دولت کانادا برای خروج آمریکایی از ایران در جریان تسخیر سفارت آمریکا در سال 1979 است.
بن افلک در «آرگو» نقش تونی مندز، مامور سابق سازمان سیا و استاد تغییر چهره را بازی میکند که پس از تشکیل یک استودیو فیلمسازی جعلی به ایران آمد و شش آمریکایی را که در سفارت کانادا در تهران پنهان شده بودند، از کشور خارج کرد!
آلن آرکین و جان گودمن نیز به ترتیب برای بازی در نقش لستر سیگل، تهیهکننده هالیوودی و جان چمبرز، گریمور برنده اسکار مذاکرات نهایی را انجام میدهند.
جرج کلونی و گرانت هسلو این درام سیاسی را از طریق شرکت خود «اسموکهاوس» تهیه میکنند. فیلمنامه را کریس تریو بر مبنای مطلبی با عنوان «چگونه سیا از یک فیلم علمی تخیلی جعلی برای نجات آمریکاییها از تهران استفاده کرد» نوشته جاشوا بیرمان نوشته که آوریل سال 2007 در مجله «ویرد» منتشر شد.
برادران وارنر همان زمان حقوق ساخت فیلمی را بر مبنای این مطلب خریداری کرد و حضور کلونی و گرانت نیز همان زمان قطعی شد. در مقطعی از کلونی به عنوان کارگردان و بازیگر اصلی این فیلم که آن زمان «فرار از تهران» نام داشت، یاد میشد.
ایده تونی مندز برای خروج شش آمریکایی از ایران استفاده از یک فیلم هالیوودی جعلی بود. او برای اجرای نقشه خود با جان چمبرز تماس گرفت. چمبرز و باب سیدل که او هم گریمور بود، یک استودیو فیلمسازی به نام Studio Six Prods که نام آن اشاره به آن شش آمریکایی داشت، به راه انداختند و به طور رسمی اعلام کردند نخستین فیلم این استودیو با عنوان «آرگو» در ایران تولید میشود.
آنها با انتشار شش آگهی تبلیغاتی درباره تولید این فیلم عملا نشریههای سینمایی معتبر مانند هالیوود ریپورتر و ورایتی را نیز فریب دادند، به طوری که این نشریات مطالبی درباره این پروژه منتشر کردند. مندز پس از هماهنگی با سفارت کانادا در تهران در ژانویه 1980 به تهران آمد و از آن شش آمریکایی خواست وانمود کنند کانادایی هستند و برای تولید یک فیلم هالیوودی به ایران آمدهاند.
کن تیلور، سفیر کانادا در تهران و جان شیردان، مسئول بخش مهاجرت سفارت کانادا پس از تماس با فلورا مکدانلد، وزیر امور خارجه وقت این کشور و جو کلارک، نخست وزیر کانادا و کسب توافق آنها، برای آن شش آمریکایی که سه نفرشان از دیپلماتهای سفارت آمریکا در تهران بودند، پاسپورت کانادایی صادر کردند و در نهایت آنها 27 ژانویه 1980 از فرودگاه مهرآباد، تهران را به سمت زوریخ در سوئیس ترک کردند.
کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا بعدها از مندز تقدیر کرد. او سال 1997 به عنوان یکی از 50 جاسوس بزرگ تاریخ سیا تقدیر شد. افکار عمومی تا آن سال از این عملیات آگاه نبود.
سیا از مندز خواست به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس این سازمان درباره نقش خود در آن عملیات آشکارا صحبت کند. از آن پس، مندز و همسرش جونا که او نیز یکی از ماموران بازنشسته سیا و استاد تغییر چهره است، به دفعات درباره این موضوع سخنرانی کرده یا مطلب نوشتهاند.
بن افلک پارسال نیز در تریلر تحسینشده «شهر» - که 154 میلیون دلار در دنیا فروخت - خودش را کارگردانی کرد. او همچنین به تازگی برای بازسازی تریلر فرانسوی «به هیچکس نگو» وارد مذاکره شده و در مقام بازیگر در فیلم جدید ترنس مالیک که عنوان آن هنوز اعلام نشده، حضور دارد.
او فیلمهای «آرماگدون»، «پرل هاربر»، «تغییر مسیر»، «جمع تمام ترسها»، «دردویل»، «دختر جرزی» و «هالیوودلند» را هم در کارنامه بازیگری خود دارد و سال 1998 برای فیلم «ویل هانتینگ خوب» به همراه مت دیمن برنده اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی شد.
عیادت عزتالله انتظامی از محمدعلی کشاورز
ایسنا نوشت :عزتالله انتظامی پس از عیادت از محمدعلی کشاورز، وضعیت عمومی او را رضایتبخش دانست.آقای بازیگر سینمای ایران گفت: به همراه ایرج راد به عیادت کشاورز رفتیم که حالش خوب بود و از دیدن ما بسیار خوشحال شد اما بعد از برادرش شنیدم که مجددا حالش بد شده و فراموشی پیدا کرده است.
وی افزود: متاسفانه کشاورز دچار خونریزی معده بوده که بر اثر ضعف زمین میخورد و استخوان رانش میشکند. در حال حاضر دکترها تلاش میکنند مشکل خونریزی معدهاش را حل کنند تا بعد در صورت مساعد بودن وضعیت قلبش، پایش را عمل کنند.
انتظامی با بیان اینکه از وضعیت بیمه تکمیلی او خبر ندارد،گفت: ظاهرا صدا و سیما حمایتهایی میکند اما خود من هر وقت میگفتم برای بیمهاش به خانه تئاتر بیاید پشت گوش میانداخت.
وی با اشاره به تئاتری که قرار بود کشاورز در آن حضور داشته باشد،ادامه داد: دوست داشت در «مستنطق» که قدیم اجرا شده بود بازی کند و نقش مقابلش نیز علی نصیریان باشد که امیدوارم بعد از بهبودی حالش این امکان برایش فراهم شود.
انتظامی، کشاورز را آدم تنهایی دانست و اظهار کرد: البته همهی ما تنها هستیم اما او بسیار تنهاتر از ماست و دعا میکنیم حالش بهتر شود.