بادرود به دوستان گل
من هم به نوبه خودم ازجناب كيانفرووجناب پناهي عزيزكمال تقديروتشكر رادارم....
نمایش نسخه قابل چاپ
بادرود به دوستان گل
من هم به نوبه خودم ازجناب كيانفرووجناب پناهي عزيزكمال تقديروتشكر رادارم....
سلام
بنده هم از این دو عزیز کمال تشکر را به دلیل ایجاد چنین سایت پرباری و فعالیتهای چشمگیر این دو بزرگوار و همکاران و اساتید محترمشان دارم امیدوارم بتوانم در کنار شما سروران به اطلاعات فنی خود بیافزایم.موفق باشید.
با سلام و احترام خدمت تمامی زحمتکشان این سایت بخصوص عزیزان اقای کیانفر و اقای پناهی که با حضور مستمرشان دل گرمی خاصی به این سایت بخشیده اند واقعا جای تشکر و قدردانی دارد . امیدورم در جای جای زندگیتان پیروز و سر بلند باشید.
با سلام و احترام
بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز زحمتکش جنابKHAN FARو جناب پناهی
تشکرفراوان دارم
با عرض سلام :
خدمت تمامی عزیزان انجمن و سلام ویژه خدمت مدیریت و معاونت سایت
بنده هم بنا به وظیفه خود از جناب آقای کیان فر و جناب آقای پناهی و دیگر بزرگواران سایت کمال تشکر را دارم که بصورت تمام وقت راهنمای ما کاربران
در حل تعمیرات و مشکلات میباشند. آرزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل
زندگی از خداوند منان برایشان دارم
هوالرزاق
با سلام و تشكر خدمت مديريت سايت جناب كيانفر و معاونت سايت جناب پناهي عزيز:
جا داره از تلاشهاي بي وفقه و همه جانبه شما در قبال اين سايت تشكر كنم و اميدوارم هميشه و در همه حال شاهد پشرفت و ارتقاء اين سايت باشيم.
با تشكر
دست گل تمام دوستان درد نکنه به خصوصاقای کیانفرواقای پناهیکه قدم اول برپایی این سایت دوست داشتنی برداشتن .
از شما مدیران و نمامی دست اندرکاران
که شبانه روز زحمت میکشید تا رفع مشکلات ما شاگردان
آنهم با اطلاعات بروز شده صنایع مختلف
از صمیم قلب از همگی
سپاسگذارم .
سلام
جناب استاد كيانفر عزيز و استاد پناهي عزيز خسته نباشيد
واقعا" جاي چنين تاپيكي خالي بود هر چند كه اين تشكرها گوشه اي از تلاشهاي شما عزيزان رو هم جبران نميكند اما... باز هم خسته نباشيد و متشكرم
با سلام و درود به این دو استاد غریز
جناب آقای پناهی و جناب آقای کیانفر دست شما درد نکنه خسته نباشید:102::102::102::102::104::104: