با سلام خدمت دوستان این آی سی آداپتور مخصوص داره اگه داره دوستان عکسشو بزارن با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان این آی سی آداپتور مخصوص داره اگه داره دوستان عکسشو بزارن با تشکر
من یه آداپتور دارم نوشته 32plccبا این میشه یا باید یه آداپتور دیگه بخرم با تشکر از استادان خوب که ما را راهنمایی میکنند
سلام
نه با اداپتور كه فرموديد نميشه چون 32 پايه است.
دوستان اگه کسی آدابتور این آیسی را داره . میشه لطف کنه با اهمتر پایه 1 تا 20 سوکت را چک کند . تا ببیند کدوم پایه ها وصل نیست ؟
آخه من سوکت این آیسی را نداشتم که به صورت دستی با سیم به پایه آیسی لحیم و به پروگرامر و صل کردم .
که با این کار از روی آیسی میشود خواند ولی آیسی پاک نمیشه . که با تماسی که با شرکت TNM داشتم گفتند احتملا در سوکت این آیسی بعضی پایه ها وصل نباشه .
دوستان کسی نمیدو نه راهنمای کنه .
سلام دوست عزیز با این روش شما نمیتونید پایه ها رو درست وصل کنید و برنامه ریزی کنید بهتره یه آداپتور plcc20 تهییه کنید و با اون برنامه ریزی کنید
دوست عزیز اگه نقشه اش باشه کاری نداره
پایه یک تیtnm وصل میشه به پایه 3 آی سی پایه 2 به پایه 2 پایه 3 به پایه 1 آی سی
پایه 4 tnm خالی پایه 5 به پایه 19 آی سی
پایه 6 به 18 پایه 7 به 17 و 8 به 16 وپایه 9 خالی و پایه 10 به پایه 14 و پایه 11 به پایه 13 و پایه 12 به 12 و 13 به 11و پایه 14 به 10 و پایه 15 به 9 و پایه 16 به 8 و پایه 17 به 7 و پایه 18 به 6 و پایه 19 به 5 و 20 به 4 آی سی وصل هست
واقعلا دستت درد نکنه - الان تست میکنم خبرش را میدم